Начебто років 5-7 назад була вимога НКРЗ чи АМКУ, щоб у кожного оператора був хоча б один тариф без абонплати. Або відмінили, або це неправда і такої вимоги і не було.
МТС як набрав у "чужих" регіонах абонентів, коли демпінгував з регіональними тарифами, в тому числі київськими, так і скине їх значну частину. При наявності абонплати я краще заплачу її Київстару, як моєму оператору протягом більше ніж 10 років, нехай навіть трохи більше. А МТС буде у другому слоті для вхідних і все, з поповненням 5 грн на рік для продовження номера.
много, но не все...свой тариф я не увидел в списке
Тому "більшість". До того ж, якщо це тариф, на який переходили під час попереднього покращення у серпні-вересні-16, то вони їх потримають хоча б рік з того часу - там на багатьох зразу проплачували рік без абонплат, відключити їх було б кидаловом.
https://red-forum.co...ead.php?t=22235
СМСки людям приходять весь цей тиждень, що з 3 до 16 березня тариф буде змінено на Водафон Лайт або самі жл 2 березня перейдіть на Водафон Ред і тоді буде перший місяць без абонплати. Мені на Команду 3Д така прийшла. У твоєму переліку мій тариф активний. Він і є активний, я ним користуюся прямо зараз, просто залишатиметься таким ще всього тиждень.
Скільки там ще тарифного мотлоху - капєц...