зараз не про Львів
ну як нє, то нє)
Опубликовано 08 Февраль 2016 - 00:22
цікаво де в нас в місті траса взялась.
Не сміши.
в характеристиках вказаний мінімальний і тобі вже говорять багато людей які катають такі самі авто, а ти далі городиш .......
зараз не про Львів
Чоловіче, коли я їду з 40-го кварталу на Львівську або на ДПЗ розхід легко вкладається у 10 літрів, а деколи навіть у 9 літрів по БК. Траса маю на увазі об'їздну понад Стиром (Ківерцівська, Набережна, Ковельська, Львівська). Якщо на ДПЗ через Рованці проїхатися, то ще може менший розхід бути. Особливо розхід падає, коли проїхатися туди і назад. Показники нижчі, ніж тільки в один бік. Напевне через те, що прогріваю 2-3 хв. перед стартом поїздки.
Так само по Києву. Можна крутитися в районі Хрещатика по вулицях, а можна проїхати по окружній, виїхати на столичне шосе і доїхати в міській зоні до пункту призначення. Теж розхід буває смішним.
Що я говорю крамольне. Думаю, ваш Опель теж покаже хороший результат по трасам, які я описав вище.
Подальша суперечка безглузда, бо ми говоримо різними мовами. Я - мовами фактів мого ботр.компа (показники якого такі ж, як і при замірах від заправки до заправки - повний бак), а ви - мовою технічних характеристик, прочитаних на сайті.
Зайдіть у форму Шкоди і почитайте, що люди пишуть. Не тільки в мене такий розхід.
Опубликовано 08 Февраль 2016 - 01:12
Нікому більше не кажи що вулиці:
Ківерцівська, Набережна, Ковельська, Львівськарахуються трасою
Подальша суперечка безглузда, бо ми говоримо різними мовами.
Опубликовано 11 Февраль 2016 - 13:51
Продам - 10,5 тис. $
та вже закривай, тим більше ти вже страховку виписав не має змісту продавати мінімум рік
Опубликовано 11 Февраль 2016 - 17:21
та вже закривай, тим більше ти вже страховку виписав не має змісту продавати мінімум рік
:) до кінця страховки маю 362 дні, може, за цей час встигну неспішно продати.
Час від час дзвонять люди, навіть планують на огляд авто приїхати і зникають.
Поки почекаємо :)
Опубликовано 14 Февраль 2016 - 10:38
так к маю месяцу к 9ти дойдем? ))2017?
Опубликовано 20 Февраль 2016 - 13:59
Скину купцеві яку сотню на оформлення
Залишилось його найти по такій ціні
Опубликовано 20 Февраль 2016 - 22:46
так були і по 10.3 і по 10.5 )
були-це коли ці суми положили на капот, а не по телефону.
Я завтра подзвоню і 11 запропоную і що?
БрЭхняяяяяя... ©
146%
Опубликовано 21 Февраль 2016 - 01:12
Отличная идея,только туда-назад же дорога ))) Номер карты кидать?
позвонишь когда выезжать будешь
Опубликовано 21 Февраль 2016 - 17:14
брехня(с) ніхто там кожен день не звонить, я як людина яка продала більше 200 авто з досвіду знаю що якщо авто актуальне то воно продається максимум за місяць, в період цього часу буває три чотири прозвони, серед яких один реальний покупець, басні про звінки кожен день можна розказати сусідці.Дзвонять кожен день покупці, алі ніяк доїхати не можуть
Опубликовано 21 Февраль 2016 - 17:43
з досвіду знаю що якщо авто актуальне то воно продається максимум за місяць, в період цього часу буває три чотири прозвони, серед яких один реальний покупець, басні про звінки кожен день можна розказати сусідці.
Пан таке шось знае
Я отвечаю за то, что говорю. Но не отвечаю за то, что вы слышите...@
Опубликовано 21 Февраль 2016 - 22:41
Летом,планирую на экскурсию в замок Любарта. Исходя из цены такчка точно дождется,что бы я её посмотрел,деньги на дорогу ж вроде как дают
![]()
![]()
Опубликовано 24 Февраль 2016 - 20:10
брехня(с) ніхто там кожен день не звонить, я як людина яка продала більше 200 авто з досвіду знаю що якщо авто актуальне то воно продається максимум за місяць, в період цього часу буває три чотири прозвони, серед яких один реальний покупець, басні про звінки кожен день можна розказати сусідці.
Изменено: max911, 24 Февраль 2016 - 20:12
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 24 Февраль 2016 - 21:54
Думаю, що я адекватний. Мабуть, перебільшую, що кожен день дзвонять, але дзвонять часто.
Попередні мої авто при продажі дійсно, як ви кажете, дзвонили 2-3 рази і перший, хто приїхав - забирав.
Але тоді ціна долара не така була. Майже не торгувалися і забирали.
Моє авто вже двоє приїжджали дивитися.
Один приїхав, оглянув і каже - якщо за 9,5 віддасте - беру, бо більше не маю.
Ще один приїхав, пофотографував додатково, казав родичам бере. Якщо родичам підійде- передзвонить.
Інші телефонують і пропонують, крани, земельні ділянки, буси.
Перед новим роком один брав по телефону, потім пропав.
Вчора ніхто не дзвонив, а сьогодні з Рівненської обл. чоловік хотів помінятися на Т-4 з доплатою.
Були листи - по 9 тис. пропонували.
З Києва чоловік готовий макс. 10,2 дати, але казав передзвонить - і пропав.
Важко зараз авто продаються, але мені аж так не горить, щоб скидати до 9,5.
Бо тоді я вже нічого не куплю, на що сподіваюся.
Опубликовано 24 Февраль 2016 - 22:07
Важко зараз авто продаються, але мені аж так не горить, щоб скидати до 9,5.через півроку можеш і того не взяти.
Опубликовано 24 Февраль 2016 - 22:13
через півроку можеш і того не взяти.
Друже, розумію. Але через півроку і авто, яке планую купити буде дешевшим. А може, ще і більше впаде у ціні. Бо мав купити трішки дорожче авто, новіше і на автоматі. Що буде завтра - ніхто не знає. Може, й прогадаю. Єдине що радує, вже сильно моє авто падати в ціні не буде :)
Опубликовано 24 Февраль 2016 - 22:24
Єдине що радує, вже сильно моє авто падати в ціні не буде :)є гарна приказка: "дурень думкою багатіє". Це так для роздумів.
Опубликовано 24 Февраль 2016 - 22:43
є також доречна приказка "не лізь не в своє корито" ;)
правду кажуть "в сім*ї не без урода"
Закривай тему, вона тут нікому не треба навіть і за 9,5
Изменено: Cr-z, 24 Февраль 2016 - 22:46
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Прочее →
Нові жіночі кросівки Adidas Forum Low Classic Оригінал США 38 39 40Автор: BRABUS9999 • Дата: 16 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Мобильные телефоны и аксессуары →
Новий смартфон Poco C61 3/64 gb Global versionАвтор: BRABUS9999 • Дата: 12 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Нова машинка для стрижки триммер Enchen boost (запаковані)Автор: BRABUS9999 • Дата: 11 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Нові чоловічі кросівки Adidas Racer TR23 IG7325 Оригінал з США! 40 40.5 45 46 47Автор: BRABUS9999 • Дата: 08 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Мобильные телефоны и аксессуары →
apple watch series 3 38mmПродам смарт годинник Автор: РУДИК • Дата: 23 Май 2025 ![]() |
|
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых