хоть я и поклонник суперба но 6и7 это уж чересчур
меньше 8 загнать -уже счастье но это 90 кмч на круизе-так что скинь трошки 
27.500стоил новый с салона а никак не 32
поделись плиз опытом а то у меня прямо противоположное мнение
Я багато разів, коли їхав з Луцька в Київ фіксував розхід. Якщо їду сам і не вмикаю клімата, а також фар. Просто вентилятор працює, то розхід легко 6,7 показує. Коли їду з сім'єю + клімат увімкнений виходить - 7,3. двічі їздив в Одесу. Обнуляв перед поїздкою комп. бортовий. Дорога в Одесу, назад і по Одесі кілометрів 400. За 2 тижні наїздив десь 2400 км. Ще й у Київ заїжджав в обидва боки. Розхід вийшов 8,2. Абсолютно ніякого обману. Користувався кліматом. По одеській трасі деколи їхав 160 км/год. Були пробки в Одесі і в Києві на Окружній. Так само їздив у Краків. Стояв по 3 год. на митниці. Їхав по автобані з Любліна до Кракова швидкісно до 180 км/год. Розхід показав 8,3.
Звичайно, якщо в місті встаю, іду в гараж, прогріваю взимку суперб, закриваю ворота, їду на роботу 3 км, то бачу розхід 12,3. Як тільки їду з одного кінця міста в інший. Десь кілометрів 15-18, то розхід падає менше 10. Причому з прогрівом авто.
А стосовно Ауді і СуперБа. Підвіска ідентична. Ті ж запчастини. Звичайно, різне оснащення, різні матеріали інтер'єру, але комфортність проходження ям, керування по трасі мені видалося абсолютно ідентичним. Можливо, суб'єктивна думка, але знайомий розповідав, що у нього такі ж враження. А от Пассат Б-6 у порівнянні з Супербом видався абсолютною жорсткою табуреткою на наших дорогах. Бо теж розглядав при купівлі.
Тепер мене звинуватили у тому що СуперБ новий коштував 28 тисяч. Це неправда. 28 коштувала А-5. Суперб з оригінальним біксеноном, доплатою за металік, мультилоком, шкіряним малим набором і ще якимись прибамбасами та реєстрацією потягнув на 32 тисячі доларів. Можна було Мазду 6 2008 року купити за ту ж ціну на автоматі і багатшою комплектацією.