в салоні вона гірша омеги б , спочатку тоже розглятав дну модель , в неї сідаєш як в машину часу. имхо
Изменено: igorokkk, 30 Декабрь 2015 - 13:25
Опубликовано 30 Декабрь 2015 - 14:43
))))))в салоні вона гірша омеги б , спочатку тоже розглятав дну модель , в неї сідаєш як в машину часу. имхо
Опубликовано 30 Декабрь 2015 - 16:40
да уж... с кузовом беда...
Раз пішла така п'янка, то кажіть, що з кузовом не так.
Розмір нормальний - місткий, ззаду пасадири ногу на ногу закидають. Попереду нічого не давить на голову навіть при зрості під 2 метри. Багажник великий - троє людей ляже без проблем і вільно. Не ржавіє, навіть у місці сколів. Хоч ззовні і виглядає довгим, всередині зовсім цього не відчувається. Авто маневрене, ідеально відчуваються розміри, паркуватися без проблем, та й камеру заднього виду встановив. Влажу практично в кожну дірку.
в салоні вона гірша омеги б , спочатку тоже розглятав дну модель , в неї сідаєш як в машину часу. имхо
Може, для вас омега і пік дизайнерської думки, але мені посадка, плюшевий салон і кнопочки трішки з минулого століття. Авто було класне, але масові поломки, брак надійності і іржа - головні вороги, щоб використовувати авто щоденно
Не совсем понятен смысл этого предложения...Может вы меня не поняли,я хотел сказать что почти новое авто бизнес класса просто не может стоить дешево.То есть купить мерседес ешку 5-ти летнюю за 11 тыс не получится.
Деление на классы(A,B,C,D,E,F) немного устарело,и то что машина по размерам относится к Е классу,не значит что это уже автоматически бизнес класс.У ВАГа только Ауди А6 настоящий бизнес класс.У американцев есть такое понятие,как "полноразмерный седан".Вот в этот класс,и попадает Суперб вместе с Аккордом и Кемри.
А что до чиновников,то какой тут бизнес,так развозные авто для чиновников среднего звена,и не более того.
Так і не запропонували мені альтернативи бізнес-седану свідого року за 11 тисяч
Опубликовано 30 Декабрь 2015 - 19:15
Какие могут быть сравнения с Омегой Б? Время Омеги Б уже прошло. Редкие сохранившиеся экземпляры доживают свою жизнь. О чем вы вообще?
Омегу Б выпустили в 1994, Суперб в 2002. Он всегда был дороже потому, что свежее во всех отношения. Не слышал про проблемы с кузовом, может они и есть. Но не нам "опелистам" говорить про проблемы с кузовом) Если про кузов коротко, то Омега гниющее г... Опель всегда покупали потому. что он был дешевле других. И мирились с его качеством. Я про опеля до 2000-х годов. Суперб настоящий бизнес-класс. Нищебродский но бизнес. Да, при первом взгляде на торпедо кажется. что спиз....дили магнитофон и еще что-то. Выглядит бедно. Но некоторым нравится аскетизм. Но на самом деле материалы вполне качественные. Для Б/у авто важнее другое как по мне. Тот же кузов. Он у Суперба все таки держится.
Если бы Супер Б стоил столько же сколько Омега Б в свое время, я бы даже не смотрел в сторону Омеги... Поверьте. Откатал на Омеге Б много лет (до нее А).
Автор, с ценой решать только тебе, тут уже все сказано. Но если ты в машине уверен, то меньше читай тут... А то тебя убедят, что хуже суперба, тока октавия)
Изменено: Jazzy, 30 Декабрь 2015 - 19:17
Опубликовано 30 Декабрь 2015 - 19:53
дякую за підтримку. Звичайно, не беру до серця висловлювання тут. Після всього прочитаного дійсно може скластися враження, що моє авто найгірше в світі, а ціна на нього має бути такою ж як на Кадет 1988 року.
Хто їздив на СуперБі не просто в ролі пасажира один раз півгодини, а хоча б подолав на ньому кілька тисяч км оцінить його вартість і цінність.
Але мені завжди цікаво почитати думки людей із нашого форуму. Авто тут не продасиш, але отримаєш заряд енергії :)
Люди, я вас всіх по-своєму люблю. Пишіть свої думки, якщо вам від цього стає легше. Це свого роду психотерапія.
Опубликовано 31 Декабрь 2015 - 00:13
Думаю, ваша Омега А більше просить грошей.
В мене ж тільки заміна масла фільтрів, долив бензину і омивайки. Але не кожен власник старого авто може собі дозволити купити дорожче авто. Хоч воно й буде просити менше грошей для обслуговування.
Наверное больше. Надо будет узнать у владельца омеги. Классно вам, практически 10-ти летнее авто и не ломаеццо. Прям нонсенс. К чему тут рассказ, кто какое авто может себе позволить, непонятно. И кто сказал, что дорожче авто просит меньше денег на обслуживание???
Опубликовано 31 Декабрь 2015 - 10:47
С эстетической стороны - днло вкуса. Места в Супербе больше чем в Омеге. Как по мне, так салон Омеги более устаревший и как точно подметил - плюшевый. Но с точки зрения комфорта, салон Омеги один из лучших в своем классе. С точки зрения пассажира, омега очент мягкая и комфортная машина. Но рулится как корова. Суперб подрайвовее но жестче.Говорили балакали..... Я вам про салон ви мені про метал.
![]()
![]()
.
Так суперб свіжіший і тут мови нема. і в цьому його + .
Опубликовано 14 Январь 2016 - 10:33
Також є комплект літньої гуми Good Year (2010 р.в.). Остаток протектора 4-5 мм. Але одне колесо порізане трохи, тому варто докупити хоча б пару літньої резини. Але віддам, може комусь підійде.
На машині стоїть Good Year Ultra Grip 8 - зимова. Добрий протектор. Без порізів і проколів. Ще послужить тисяч 30 км.
Опубликовано 20 Январь 2016 - 22:20
jeger, на шкОдаклЮб тебе дорОга...
Опубликовано 21 Январь 2016 - 00:55
Типа там фанаты по 11 кило отлистывают на легке?
ага, битва начнётся
Опубликовано 21 Январь 2016 - 01:44
Зразу посилають?)
з такою ціною як подальше
Опубликовано 21 Январь 2016 - 09:44
Та ні, тут цікавіше.
Там немає таких гумористів, як на УОК.
Те же, просто там они тихо сидят
Тому постараюся "впарити" свій танк саме тут.
Изменено: Люля, 21 Январь 2016 - 09:45
Опубликовано 21 Январь 2016 - 18:19
Я просто бачу ціни на Октавії 2008 року. Вони деколи навіть вищі від СупекрБа, хоча СуперБ дорожче і якісніше авто. Вищого класу, ніж октавія.
Я планую брати авто менше для дружини і на автоматі. Не повірите, але в цю ціно виходить якесь рено, а якщо японець чи німець, то коштують дорожче від СуперБа в адекватному стані.
Кілька разів на авторинок ходив. Нема що взяти.
Або вбиті авто, а бо ціни дуже високі.
Щодо дисків, то тільки ці диски. Ще є комплект літньої резини Good Year 2011 року, але одне колесо не зовсім у доброму стані, тому доведеться як мінімум поміняти одну гуму на літо такої ж марки чи краще пару докупити літньої.
Опубликовано 22 Январь 2016 - 20:37
Я просто бачу ціни на Октавії 2008 року. Вони деколи навіть вищі від СупекрБа, хоча СуперБ дорожче і якісніше авто. Вищого класу, ніж октавія.
Опубликовано 24 Январь 2016 - 09:27
народ вы о чем? если за этого коня будет ктото давать хоть 8500-9000 одавай и не думай
знавці
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Прочее →
Нові жіночі кросівки Adidas Forum Low Classic Оригінал США 38 39 40Автор: BRABUS9999 • Дата: Вчера, 19:35 |
|
||
Продам
Базар →
Мобильные телефоны и аксессуары →
Новий смартфон Poco C61 3/64 gb Global versionАвтор: BRABUS9999 • Дата: 12 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Нова машинка для стрижки триммер Enchen boost (запаковані)Автор: BRABUS9999 • Дата: 11 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Нові чоловічі кросівки Adidas Racer TR23 IG7325 Оригінал з США! 40 40.5 45 46 47Автор: BRABUS9999 • Дата: 08 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Мобильные телефоны и аксессуары →
apple watch series 3 38mmПродам смарт годинник Автор: РУДИК • Дата: 23 Май 2025 ![]() |
|
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых