По периметру участка бетонный фундамент для забора на глубину около 80 см., кротов замечено не было
У меня в распределительном колодце залез через дырку для входа трубы, она глубже 1м.
И это, пиши адрес, привезем тебе кротиков в твой аквариум.
Опубликовано 06 Март 2020 - 11:23
По периметру участка бетонный фундамент для забора на глубину около 80 см., кротов замечено не было
У меня в распределительном колодце залез через дырку для входа трубы, она глубже 1м.
И это, пиши адрес, привезем тебе кротиков в твой аквариум.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 06 Март 2020 - 17:46
Кажуть працює тільки спеціальне примовляння в кротову нору. Яке не знаю
пробовал
соседи съехали, а вот кротам пофиг - они не понимают понашему
на трех языках, не считая матерного кричал в нору - не понимают...
+1, у соседа прошлой зимой прорыл в погреб, талыми водами залило под крышку
рассказывали мне байку, как один травил карбидом, а потом решил подпалить
по итогу взорвало рядом стоящий деревянный туалет, туда нора выходила и ацетилена нормально так нагнало, а как бахнуло - то там недалеко было - огонь то и дошел до туалета
Шашки в самые глубокие норы. Пока новых терриконов не появлялось.
хилые какие то...
обычно недели на 2-3 хватает, может на месяц
а летом вообще пох
одни сдохли - другие прут
Опубликовано 10 Март 2020 - 12:55
Обляпав сад брунькою позавчора.
химии, денег получилось что то много (дешевле покупать наверно)
Так, в минулому році брунька коштувала 30 грн, в цьому вже 65.
Трохи на сезон купив хімії. Добрива ще докуплю.
Був на минулих вихідних в вінницькій області, там дуже багато садів, садів колоновидних.
Один бжоляр жалівся, сади за сезон 24 рази прискають хімікатами - бжоли дохнуть.
Думаю на днях придбати оприскувач акомуляторний. Хтось користується такими? І як?
Опубликовано 10 Март 2020 - 14:07
Думаю на днях придбати оприскувач акомуляторний. Хтось користується такими? І як?ТолікТринадцятий, якщо не зраджує пам"ять, в цій темі писав про купівлю такого. Ти ж у нас Ас в користуванні форумним пошуком
Якщо треба буде, то можу дати його телефон.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 10 Март 2020 - 14:15
ТолікТринадцятий, якщо не зраджує пам"ять, в цій темі писав про купівлю такого. Ти ж у нас Ас в користуванні форумним пошуком
Я памятаю, думав тут почути свіжі відгуки.
Давно його тут не було.
Вибрав поки ось такий: https://www.olx.ua/o...aa29f7;promoted
Опубликовано 10 Март 2020 - 14:36
Один бжоляр жалівся, сади за сезон 24 рази прискають хімікатами - бжоли дохнуть.Думаю, шо той бжоляр загнув за 24 рази
Немає сенсу так часто, та й економічно нерентабельно, зважаючи на ціну хімії і соляри.
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 10 Март 2020 - 15:04
Може бути, але який йому сенс "загибати"Може ляпнув шопопало
В 2-4 рази повірю
Опубликовано 10 Март 2020 - 17:09
Есть срезы на высоте. Тяжеловат я для полетов
Интересно, садовый вар в аэрозолях бывает?
А обрізати ти будеш з землі лазером, а потім з землі аерозолем заприскувати?
Думав купити садовий вар і забув(((
Поки великих зрізів немає, 1-1.5 см в діаметрі максимум, але також не мішало б мазнути.
Опубликовано 11 Март 2020 - 13:29
брунька 700 грн/л расход 20 мл/10 литров воды (дерево обработать 5-6 литров надо) обрабатывать надо 2-4 раза.
известь 15 грн/кг., купорос 90 грн /кг ридомил 35-50 грн антихрущ 20, колоидная сера 35, мочевина/карбамид/селитра 20 грн/кг
а зачем аккумуляторный опрыскиватель? я на выхи 60 литров (4 бака лемиры) вылил за 2 часа, аккумуляторов не хватит и когда сдохнут что делать (лемира-15 365 стоит - цена аккумов ?) если бензиновый с мощной струей, но там расход большой. шеф вызывает одних, так сад 6 соток 3000 стоит.
а пчелы дохнут когда поля брызгают, хотя обязаны предупреждать.
Опубликовано 11 Март 2020 - 14:49
4 бака лемиры
лемира-15 365 стоит
Гіршого за Леміру оприскувача в мене ще не було, що ручні 2 л, що по 15 літрів, не тримають тиск і спускають.
аккумуляторов не хватит и когда сдохнут что делать
Заряжається швитко, на 7-8 годин роботи вистачає.
брунька 700 грн/л расход 20 мл/10 литров воды (дерево обработать 5-6 литров надо) обрабатывать надо 2-4 раза. известь 15 грн/кг., купорос 90 грн /кг ридомил 35-50 грн антихрущ 20, колоидная сера 35, мочевина/карбамид/селитра 20 грн/кг
Серйозні закупки, обємні. В тебе багато насаджень?
Опубликовано 14 Март 2020 - 20:30
Абрикос приготувався цвісти, на набухших бруньках з"явились білі прожилки. Обіцяють заморозки, мабуть знов абрикосів не буде
Опубликовано 15 Март 2020 - 09:21
Абрикос приготувався цвістиТо я про абрикос на дачі писав, а місті абрикоси вже цвітуть повним ходом.
Зараз на 8-му поверсі термометр показує 0оС.
Сьогодні вранці снігу насипало з палець товщиною.Зима вирішила попручатися.
На дачі посажені в зиму часник, цибуля і шпинат вже посходили. Боюсь Якби не померзли від цих заморозків.
Опубликовано 16 Март 2020 - 19:35
Господа, никто себе скважину не бил?
Решил пробить скважину в гараже. На 8 метрах примерно песок мокрый, шнек уже не захватывает песок, все стекает. Фонариком свечу, вижу блестящее дно, стоит вода. Грунт полностью песчаный, микрорайон намывной. На 9 метрах небольшой слой ила, потом снова песок.
Трубу обсадную не забивал, шнек диаметром 130
Воды много не надо, пару кубов в месяц Что делать: попробовать водой размыть линзу, и с обсадной трубой использовать погружной насос? Но чем доставать мокрый песок? Или попробовать размыть гидробурением?
Или забить иглу на пару метров от зеркала воды и поверхностным насосом?
Опубликовано 23 Март 2020 - 17:07
А я вже був на старті саджанці замовлятиВже купив. В Агромаркеті(не реклама, замовляю у них вперше).
Персик Ред Хевен і шовковицю вже висадив в грунт, т.я. бруньки в них були сплячі. А ожина(6 штук різних сортів) з закритою кореневою системою вже ожила і повикидала зелені листочки, тому не став висаджувати під заморозки, поки що зберігаю на застекленому балконі.
Опубликовано 23 Март 2020 - 19:06
Я памятаю, думав тут почути свіжі відгуки.
Давно його тут не було.
Вибрав поки ось такий: https://www.olx.ua/o...aa29f7;promoted
купив самий дешевий форте(800грн),нормально працює вже другий рік.Обробляю сад (десь 10 соток) осінню- залізний купорос,весною- бордоська суміш, а потім брунька. Для економії розпилювання, поставив одинарний розпилювач. В сусіда бензиновий, звичайно краще високі дерева обробляти і обробка краща.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых