Туточки я, був заклопотаний 
Модель моєї коси Makita DUR190LZX3, безщіткова, куплена була минулого року по акції за 5899 грн без батарейок і зарядки, які були докуплені окремо також по акції за 3100. Не полінувався відкрив паспорт, але не знайшов там значення потужності, тільки оберти: на третій, максимальній швидкості 6000 об/хв. По результатах сезону роботи цілком задоволений малошумністю і відсутністю шнурка, а також роботою. Навіть ліскою(2,7мм) справляється з травою по коліно без проблем. Ножі можна докупити, але не бачу сенсу. Акумулятора 6 А/год вистачає десь на півгодини роботи, заряжається 50 хвилин. Особливості рідної зарядки в тому, що вона продуває заряджаєму батарею повітрям для охолодження, що дозволяє заряджати прискорено більшим струмом.
Зважаючи, що в мене два акумулятори, то мені цілком вистачає для дачних робіт. Під ці батарейки в мене ще: болгарка, 20-ти дюймова пальцерізка цепна пилка, шліфмашинка, фарборозпилювач, фрезер, два ліхтаря, паяльник для мікроелектроніки, лабораторний блок живлення, а тепер ще й обприскувач 
це іграшка, а не девайс для роботи.
Для дачі - з головою вистачає.
Изменено: Щукарь, 20 Май 2024 - 20:50