Убейте
послуга платна.....
Изменено: vigors, 24 Июль 2025 - 17:37
Опубликовано 24 Июль 2025 - 19:31
Чим обробити хвойні ( туї) від жовтих плям на листі?
Мама знайшла залишки препаратів,
Цезар, 10 мл — інсектоакарицид для захисту від кліщів, та
біоприлипач Ліпосом (8 мл) — для підвищення ефективності засобів захисту рослин,
можливо акісь аналоги, мені в магазині дали цю пару, обробляти треба декілька разів з перервою
Якщо кліщ, то акарацид якийсь потрібно. Можливо Санмайт:
Мабуть можна і цей, але його чогось обмежують яблунями
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 05 Август 2025 - 12:34
В этом году добряче заливал различными химическими коктейлями, к средине июля - результат на фото. И так уже три года. Всякое с Фб типа дрожжи, купорос, зола -тоже все мимо.
Пролетел в этом году с дынями и кавунами. Высаженная в мае разсада, где нигде только начала выкидывать завязь, при том что ботва по 4-5 метров и вся в цветах.
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 05 Август 2025 - 13:01
к средине июля - результат на фото. И так уже три года.
А ти уявляєш який зараз коктейль в повітріі, вже 4 літо
Всякое с Фб типа дрожжи, купорос, зола -тоже все мимо.
Мама ще сироваткою і йодом бризкає, результат трохи краще
Опубликовано 05 Август 2025 - 13:25
А ти уявляєш який зараз коктейль в повітріі, вже 4 літо
Черри не болеют...Разсада с "падалишних" помидор - почему то тоже. У меня кустов 50 "падалешей" рассады - зеленая. Немножко есть подпеклась, но живая.
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 05 Август 2025 - 14:24
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 06 Август 2025 - 11:05
Возможно жара провоцирует развитие фитофторы
Раньше наоборот писали, что теплая (не жаркая) и влажная похода провоцирует грибок. Частый и обильный полив. Раньше нельзя было поливать днем, что бы не было ожогов на листьях, теперь нельзя поливать ночью, что бы грибок не развивался и т.п.
Опубликовано 08 Август 2025 - 19:07
Просте рішення: Мішок покупної землі, 10 горщиків по 7-10л. Садиш туди свої 10 помедорів і радієш
Ну 10 то дома на балконі Навіть моя ледь повзаюча мамам і та кущів до 30 садить, а так мшка не вистачить, 5х20л це 400-500рн горшик 30грн це 300, на ці гроші без ггеморою можна купити кіл 10-15 томатів
Опубликовано 10 Август 2025 - 09:47
Ну 10 то дома на балконі
Навіть моя ледь повзаюча мамам і та кущів до 30 садить, а так мшка не вистачить, 5х20л це 400-500рн горшик 30грн це 300, на ці гроші без ггеморою можна купити кіл 10-15 томатів
![]()
Для покоління яке не може "в розподіл праці" і економічної доцільності не існує, це не аргумент. Тут нема мети, є шлях. І ми підтримуємо цей шлях, дякуючи що це покоління ще з нами:)
Изменено: pierre, 10 Август 2025 - 09:47
Опубликовано 11 Август 2025 - 12:06
Просте рішення: Мішок покупної землі, 10 горщиків по 7-10л. Садиш туди свої 10 помедорів і радієш
Интернет....
Если бы ты видел корни помидор, то понимал бы, что объем 7-10 литров там нафик не нужен...
По количеству кустов томатов - это 200+, так как люблю натуральный домашний томатный сок, борщ на томате и маринованный/квашенный помидорчик под 100 грамм
Опубликовано 12 Август 2025 - 11:03
Для покоління яке не може "в розподіл праці" і економічної доцільності не існує, це не аргумент. Тут нема мети, є шлях. І ми підтримуємо цей шлях, дякуючи що це покоління ще з нами:)
Голова колгоспу:
- минулого року посіяли 100га коноплі - довгоносик поїв
- цього року посіяли 200га - довгоносик поїв, які пропозиції?
- а довайте наступного року засіємо 400га - нехай він подавиться...
Изменено: dzhaith, 12 Август 2025 - 11:03
Опубликовано 12 Август 2025 - 11:28
Раньше наоборот писали, что теплая (не жаркая) и влажная похода провоцирует грибок. Частый и обильный полив. Раньше нельзя было поливать днем, что бы не было ожогов на листьях, теперь нельзя поливать ночью, что бы грибок не развивался и т.п.
По количеству кустов томатов - это 200+
Потрібно приблизну схему напрацювати обробок від шкідників і хвороб в твоєму випадку по томатах.
Завжди розвивається якась фігня, волого і дощ - хвороби, сонячно і сухо - шкідники.
Потрібно обробляти на перед на будь який варіант розвитку погодніх умов з переходом на біоприпарати по мірі дозрівання томатів.
Опубликовано 13 Август 2025 - 07:10
По количеству кустов томатов - это 200+
Десь стільки ж. Була одна профілактична обробка Ридомілом, політ нормальний навіть без притінення.
люблю натуральный домашний томатный сок, борщ на томате и маринованный/квашенный помидорчик под 100 грамм
Аналогічно окрім 100 грам
Я ще багато готую в"ялених томатів на зиму. Зранку на бутер кладеш десяток кусочків - а це, фактично, п"ять помідорчиків-сливок, які не піддавались термічній обробці і в яких збереглися(я так думаю ) всі вітаміни.
Изменено: Щукарь, 13 Август 2025 - 21:45
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 13 Август 2025 - 09:03
Мабуть смачноМожеш купити баночку в супермаркеті, аби скуштувати. Але там ціна
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано Вчера, 14:06
Я ще багато готую в"ялених томатів на зиму.
Это тоже есть...Я вялю в духовке, с конвекцией, с итальянскими или прованскими травами, потом плотненько в баночку и заливаю оливковым масло. Для себя могу сделать укропное/или чесночное масло (семья предпочитает без доп ароматов). Привезенные с Италии оригинальные вяленные помидоры уже год валяются в холодильнике.
Теперь я видел всё.
А что там видеть? К этому добавить перец сладкий (желтый, красный, зеленый), баклажаны, перец острый, фасоль, горох, буряк, мороковь + лук/чеснок и ессно зелень: укроп/петрушка/кинза/щавель/несколько разновидностей салатов
Чисто по приколу: десяток кустов: дынь, арбузов, сахарной кукурузы, с пяток десятков кустов картошки (это жена развлекается) :)
Капусту уже пару не сажу из-за белокрылки - засырает весь огород
Изменено: morino, Вчера, 14:07
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых