Всё равно огород.ну почему...мангал/беседка :) Бассейн...Всякие вкусняшки на участке.....
Реклама
Дела дачныеСоветы, помощь и т. д.
Опубликовано 16 Август 2025 - 17:03
Всё равно огород.
Так это дело выбора...
Прошлый ЧС у меня был закатан в бетон, было пять боксов, два стационарные малярка/слесарка, три металлических с ямами. Было не понятно, то ли я живу на работе, то ли работа живет со мной. А сейчас даже маленькой ремзоны нет, достался гараж от прошлого владельца, куда девятка влезает с трудом и двери не открываются :)
А в квартире выбора нет...
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 16 Август 2025 - 18:51
Ехать на дачу или не ехать.
А если на даче огород, то выбора конечно же нет.
Мои на даче чуть ли не по полгода сидели.
Ни единого овоща не взрастив.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 16 Август 2025 - 23:17
В квартире выбор есть всегда.
ага..если подышать воздухом, то это .балкон или мусор вынести :)
Ехать на дачу или не ехать.
так ехать по любе нужно иначе: забор завалиться/крыша потечет/или соседи растащат и пр.
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 13 Октябрь 2025 - 23:04
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 14 Октябрь 2025 - 08:01
Шикарно! ![]()
Якось влітку на черговій качці меду спілкувався з близьким родичем жінки, каже гарна морква останні роки в нього родить.
По габаритам така як і раніше, така як у інших, але СМАЧНА.
Черніговщина, грунти кислуваті. Так під моркву родич додавав засіб із залужування грунту.
Просто на певному місці для моркви сипав щось. Навіть не пам"ятаю що, тому не скажу.
А чого зацепилися по темі, іхали з пасіки через поля і мимо гори величезної насипу, метрів 4 висотою і 15 на метрів площа.
Каже то базальтова пилюка, а я думав що просто який пісок. Каже для залужування кислот у грунті, короче зниження кислотності.
Так що майте на увазі інколи...![]()
Изменено: baton45, 14 Октябрь 2025 - 09:03
Опубликовано 14 Октябрь 2025 - 09:26
Вас в академиях вообще чему учили? Где ты видел у нашего человека 0,25?бутилка 0.25?
Ты не шпиён часом? На таких вот мелочах и прокалываются.
Опубликовано 14 Октябрь 2025 - 21:54
Як на неї шкідники дуже нападають?Пробував якось сіяти у відкритий грунт - хрестоцвітна блішка не дає вирости, тому вирощую на балконі розсаду. Посіяна була 24 червня і висажена у відкритий грунт на місце вибраної цибулі в кінці липня, коли блішки вже не було. В цьому році дуже багато слизнів, але вони наробили дірочок в зовнішніх листках, самі головки майже без пошкоджень. Принципово не обробляв хімією, бо вирощую для себе. В погребі під гаражем зберігається аж до квітня.
І мабуть гарного поливу потребує?
З поливом в мене проблем немає, Інгулець поряд, вода є чотири дні на тиждень, по дві години зранку і ввечері.
Прикольно, але ж там пів голови оті нижні стручки, шо з ними робити?Викинути
На отому качані, що на фото залишені верхні листки для транспортування. Вдома їх зняв, ну мінус якихось сто грамів від чотирьох кіло
Все інше моє ![]()
бутилка 0.25?З такої дрібної тари не п"ю
Буду мати на увазі, наступного разу повертатиму пляшку так, аби були видно "1,5 L" ![]()
Дайкон:
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Ноябрь 2025 - 12:52
А що скажете про чашу для вогнища? Металева зварна чи робити самому з цегли? Закопувати чи ні?
Металеве буде іржавіти, на зиму краще прибирати, якщо вже є місце для посиденьок, то краще самому викласти з цегли чи каміння, в неті купа прикладів на всякий смак і гаманець
https://www.google.c...eoQtKgLegQIFRAB
Изменено: paa, 02 Ноябрь 2025 - 15:08
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 02 Ноябрь 2025 - 16:45
Площадка сантиметров 20 от земли.
Опубликовано 02 Ноябрь 2025 - 17:32
П'єр , якесь воно не практичне те що на фото , мангал зверху не поставиш , шампури теж не покладеш без якоїсь приспособи . Красиво виглядає , так , та і все .
Мангал є окремо, але ж він з "півбалона". Одоробало в принципі
Изменено: pierre, 02 Ноябрь 2025 - 17:48
Опубликовано 02 Ноябрь 2025 - 18:21
Самий простий варіант покласти на цеглини залізний диск,
барабан від пральної машини)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Ноябрь 2025 - 21:33
Опубликовано 03 Ноябрь 2025 - 08:54
Під відкритий вогонь на довго не вистачить, почне коробити, можна робити мангал під готове вугілля, сусід зробив таке
"Мангали" з барабана пральної машини, балона або з колісного диска вантажівки - вже якось не хочеться
Або якщо зовсім бюджетно то хоча б отаке:
Має ж бути хоч якась естетика
Halloween минув, тепер Bonfire Night не за горами, а палити вогнище ніде
Изменено: pierre, 03 Ноябрь 2025 - 08:48
Опубликовано 03 Ноябрь 2025 - 12:16
"Мангали" з барабана пральної машини, балона або з колісного диска вантажівки - вже якось не хочеться
Має ж бути хоч якась естетика
Так усе в твоїх руках
https://www.tiktok.c...ender_device=pc
Я б зробив нижчій, але то по смаку, единий мвнус, це стаціонарно, железяки можна тягати куди завгодно
До речі стаціонарну можна і без диска
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 03 Ноябрь 2025 - 12:18
Так усе в твоїх руках https://www.tiktok.c...ender_device=pcСм. сообщение №4932
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых