Жрать
А взагалі, буду вирішувати проблеми по мірі їх винекнення)))
Думаю нічого не пропаде
сейчас модно пастилу и чипсы делать.
подскажите, чем не дорого корни малины отгородить, не шифером?
Опубликовано 01 Апрель 2019 - 11:27
Жрать
А взагалі, буду вирішувати проблеми по мірі їх винекнення)))
Думаю нічого не пропаде
сейчас модно пастилу и чипсы делать.
подскажите, чем не дорого корни малины отгородить, не шифером?
Опубликовано 01 Апрель 2019 - 13:32
подскажите, чем не дорого корни малины отгородить, не шифером?+1
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Апрель 2019 - 11:20
двадцать метров посадил в два ряда, хочу шпалерой сделать. корни на глубине двух штыков (20*0,5 на резине разорюсь) думал пластик от сайдинга вкопать.
а кто в насосах разбирается, нужен не сильно дорогой для полива (педрол куча, говорят и подделок много) нужно чтоб вал нержавейка и обмотка медь и цена не космос.
Опубликовано 05 Апрель 2019 - 17:39
Канистра из под воды 6-ти литровая без дна для каждого корня.
Ты недооцениваешь малину . Через полметра шифера она таки прошла наружу !
И еще Пластик в земле подвергается воздействию совсем других элементов , чем на воздухе .
Но ШИФЕР - самое ядовитое изделие ! Только в совке никому про это не говорили и не говорят !
Когда немцы разбирают старую шиферную крышу , то одевают одноразовые костюмы и маски . Куски шифера пакуют в мешки по 1 т и вывозят на особые полигоны для утилизации . В шифере - асбест ! А это ЯД !
С особым ужасом я вспоминаю свою украинскую газовую духовку с листом асбеста на дне .........
Опубликовано 06 Апрель 2019 - 08:03
Но ШИФЕР - самое ядовитое изделие ! Только в совке никому про это не говорили и не говорят ! Когда немцы разбирают старую шиферную крышу , то одевают одноразовые костюмы и маски . Куски шифера пакуют в мешки по 1 т и вывозят на особые полигоны для утилизации . В шифере - асбест ! А это ЯД !
Асбест не яд, а канцероген, та ще й слабенький. Причому злоякісна пухлина може, підкреслюю: може, але далеко не завжди, розвинутись тільки від попадання ворсинки в дихальні шляхи, а те, що багато українців п"є воду через асбестові труби, то нешкідливо.
С особым ужасом я вспоминаю свою украинскую газовую духовку с листом асбеста на дне
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 23 Апрель 2019 - 09:14
Чого мовчимо, весна ж.
Посадив в саду цієї весни 13 саджанців плодових дерев, замовляв в Княжичах.
15 саджанців смородини і 16 саджанців малини, з нашого місцевого розсадника Брусвяна.
Сад в мене досить сильно виріс, задумався над системою поливу.
Навіть зі шлангом ходити вже не тойво, не те що з відрами
Замовив ПЕ труби 25 і крапельниць. Крапельниці вкручуються в трубу.
Кину труби по рядам і крапельниці під кожну рослину, на дерева по 8 літрів за годину, на кущі по 4.
Далі буду дивитись, по результату, по оберненому зв'язку)))
Хто як організовував полив саду?
Опубликовано 28 Апрель 2019 - 11:52
Опубликовано 29 Апрель 2019 - 11:41
Зібрав я в суботу систему поливу саду. На теперішній час весь сад поливається відкриттям одного крану.
Замовив 500 м труби ПЕ 25 діаметру, фітинги і крапельниці.
Розмотав трубку по рядах і з'єднав фітингами. На кінцях рядів залишив ще по 15 метрів труби для подальшого розростання саду.
В трубці дироколом пробиваються дірки і вставляються крапельниці. Для дерев поставив крапельниці 8 літрів за годину(сині) для кущів по 4(чорні).
Крапельниці з різним типом розпилення і подачі води є велика кількість, можна підібрати під будь який тип поливу.
Опубликовано 29 Апрель 2019 - 20:01
vovan8706,Як з тими трубами газон стригти... Тож поріже косаркою.
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 29 Апрель 2019 - 20:25
Нема газона
Щаслива людина )))
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 23 Май 2019 - 08:53
В нас вже зязвилися перші в цтому році червоні слимаки...
Поки що маленькі але дочорта ((
Изменено: Ugeen_K, 23 Май 2019 - 08:53
Слава Україні!!!
Опубликовано 23 Май 2019 - 10:02
Ветку полностью резать?
треба дивитись на ступінь ураження
ранньовесняне оприскування обов"язково
я по голих гілках персика і абрикоса пройшов карбамідом (1 кг на 15 л), по розовому бутону Хорусом, по зеленому конусу Скором
після цвітіння Хорус+Скор, бо на персиках трохи курчавості таки вискочило.
Опубликовано 23 Май 2019 - 13:18
сікаторм до здорової деревиниУ мну минулого с персиком (3р) так вийшов їжачок з гілками по 2-3 см...
Цього року дерево походу повністю мертве. хіба чатина стовбура лишилась.
Слава Україні!!!
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых