А причём тут винты к триму?
Про винты отдельный вопрос, к триму отношения конечно не имеет.
Опубликовано 12 Февраль 2022 - 16:33
Эт я))А хто це продає таку малишку?
Тут і наклейка нворічна і рамки.
https://auto.ria.com...h_32048915.html
Опубликовано 12 Февраль 2022 - 23:36
Южанка(піонерка)
...цяця...,навіть на підводне крило ставив...
Классика для рыбалки У меня резинка для этих целей.
Тут конечно вес сильно отличается, у меня вес комплекта около 600 кг, поэтому нельзя делать маленькую нагрузку на шар, чревато последствиями при наезде на ямы и перекаты.
Опубликовано 10 Март 2022 - 19:58
СЦ МВС работают, где нет активных боевых действий? кто знает?
Кабінет міністрів постановив призупинити надання адміністративних послуг на час дії воєнного стану.
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 13 Март 2022 - 17:24
Опубликовано 13 Март 2022 - 19:27
серьезно?Вполне. На той неделе ключи от Верки отдал. Деньги позже хозяину передадут при встрече, недели через три.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 16 Март 2022 - 10:44
Ясно. Значит только доверка
Пока да
Частично начинают работать СЦ в Днепре на Малиновского и на Труда
Першочерговою є заміна посвідчень водія громадянам, які за законом мають право виїзду за межі України та тим, хто залучається до оборони.
Щодо прийняття іспитів, то вони будуть проводитися лише на категорії С і СЕ, в першу чергу, для громадян, які мобілізовуються до Збройних сил України, залучаються до служби в Територіальній обороні та правоохоронних органах.
І з часом відновимо послуги з реєстрації/перереєстрації авто
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 17 Март 2022 - 06:11
Изменено: kaktys, 17 Март 2022 - 06:12
Опубликовано 17 Март 2022 - 11:28
предлагает ей гольф 2004года и 2$
Ну так а вдруг...
Байку рассказывали. Чел заехал на СТО на Ланосе, а у ехал на хорошем Авенсие. Срочную разницу со слов тоже оценили в 2$
Ланос с семьей уехал на ЗУ.
Опубликовано 18 Март 2022 - 12:04
Просити можна скільки завгодно,але якщо є бажання продати ,то треба брати скільки дають. В сьогоднішніх реаліях покупців зацікавить в проміжку 3-4.З такими знижками я прям не знаю скільки мені за форда просити. Пока зняв з продажу на авторіа.
Пивзавод там хороший,хочу туди з'їздити пива свіжого попити.Бердос форева.
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 18 Март 2022 - 12:38
Машины до 2$ от хоз в цене!!!!molodec, В мене ж простеньке авто, ти уявляєш скільки мені доведеться доплатити за ланос?). А якщо серйозно, то форд зараз і використовую, з паливом проблеми, а на ньому розхід менше.
Опубликовано 18 Март 2022 - 14:00
На ріа на ес-макси поки що ціни тримаються вище 6 (а середня ціна на 06-08роки біля 7). Я зняв з продажу до стабілізації ситуації (або дестабілізації).В сьогоднішніх реаліях покупців зацікавить в проміжку 3-4.
Глянути, чи працює?)Пивзавод там хороший,хочу туди з'їздити пива свіжого попити.
Ланоси/сенси, вази і китай?Машины до 2$ от хоз в цене!!!!
Опубликовано 18 Март 2022 - 18:48
Ланоси/сенси, вази і китай?
Ну х.з.
1. Платежеспособные поикинули страну.
2. "На днях" вступаем в евросоюз.
Мое ИМХО, я не вижу предпосылок к подорожанию авто. Мы же не раша, обложенная санкциями.
З.Ы. под подорожанием я имею в виду довоенное ценообразование.
Изменено: morino, 18 Март 2022 - 18:48
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых