Реклама

Продажний флудкомерційний аспект
Опубликовано 07 Декабрь 2016 - 14:29
Так она же на автоюа и продаётся/продавалась за 7999?!
продавалась.... 7.3 "клал" на капот аутоуашник "для себя".... причем клал уже и на лансер... и на мазду... и на шото ещо.... не проще сказать "да. занимаюсь".... да и "клал"- это взял и положил.... а сопли типо " завтра заберу... подумаю... а отдадите...?" это ниочем
Люди вернутся в сентябре (с)

Опубликовано 07 Декабрь 2016 - 20:11
если хочется видеть прежние таблицы - выкладываем сделки здесь:
Правильная тема (от Шварца) о РЕАЛЬНЫХ ЦЕНАХ на б.у. авто...
Опубликовано 07 Декабрь 2016 - 21:05
https://auto.ria.com...7_18722645.html
Отаке авто можу з товаришем привезти під покупця.
Стан чудовий, незначні підкраси.
Думаю як хтось купить, то наполовину скрутить пробіг і може перепродувати.
Весь пробіг задокументований
Опубликовано 08 Декабрь 2016 - 13:18
то я понял. но что мешает поставить на соседа и срубить бабла?)
а потім по дорученню продавати? Та не хочеться морочитися. Може, одноклубникам таке авто треба, то дам контакти, зможете забрати, а мені могорич чи хоча б добре слово :) Якщо авто сподобається :)
Опубликовано 13 Декабрь 2016 - 23:44
Продам кілька Volkswagen Caddy 1,6 ТДІ (2011 рік).
Нерозмитнені в Польщі коштують 5,5 тис. доларів.
Колега-поляк пропонує білі Каддіки Фолькси пасажири, білий колір, з пробігами 180-200 тис. км.
По 5,5 тис. доларів. + 300 доларів доставка на кордон під розмитнення на довільну людину. Решта витрат для реєстраці - розмитнення і реєстрація біля 2-2,5 тис. доларів.
Авто можу підвезти до польського кордону з документами на нового власника.
Хтось є зацікавлений? Можливість привезти інші авто.
тел. 095-798-58-38
Опубликовано 14 Декабрь 2016 - 10:15
цікавить Т4 пасс 2,5 дизель останнього року випуску, 2013-го. Або і старше. Тільки добрий стан. білий або металік.
або якогось нестандартного - тільки світлі кольори. тільки низький ДАХ.
перевага надається моделі Лонг однак якщо буде Коротун відмінного стану - заберу.
чекаю...
вибачаюсь за вказаний рік. правильно - 2003-го.
Опубликовано 14 Декабрь 2016 - 13:30
цікавить Т4 пасс 2,5 дизель останнього року випуску, 2013-го. Або і старше. Тільки добрий стан. білий або металік.
або якогось нестандартного - тільки світлі кольори. тільки низький ДАХ.
перевага надається моделі Лонг однак якщо буде Коротун відмінного стану - заберу.
чекаю...
вибачаюсь за вказаний рік. правильно - 2003-го.
Переважно веземо тільки авто під розмитнення, після 2010 року Євро-5.
Як ви будете його розмитнювати?
Чи хочете на пол. номерах їздити?
Пишіть в ПМ
Опубликовано 14 Декабрь 2016 - 15:14
Чи хочете на пол. номерах їздити?а можешь найти шота недорогое более менее надёжно едущее для девочки поучиться ездить, на автомате, на импортных номерах, и шоб вписать её в техпаспорт вторым номером
она не резидент, растаможка не нужна
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 14 Декабрь 2016 - 15:41
мене цікавить ціна питання.
як воно там буде розмитнюватися не хвилює. хвилює тільки одне - що би правильно розмитнилося.
на польських ні дякую не хочу.
з мого боку бабоси - з вашого ціна питаня та його вирішення. чекаю.
Дзвоніть, то все розкажу.
Розмитнення все прозоро і законно проходить, поможемо і на кордоні разом все пройдемо.
Далі за місцем проживання тільки завершите на місцевій митниці цей процес. То робить митний брокер, бо сама фізособа це практично зробити не може.
Реєстрація в колишніх МРЕО, а зараз в реєстраційних центрах теж робиться просто, все розкажемо і допоможемо.
мене цікавить ціна питання.
як воно там буде розмитнюватися не хвилює. хвилює тільки одне - що би правильно розмитнилося.
на польських ні дякую не хочу.
з мого боку бабоси - з вашого ціна питаня та його вирішення. чекаю.
На польських номерах не приганяємо і не вписуємо. Я сам, хоч і буваю часто за кордоном, їжджу на укр. реєстрації. Не хочу зайвих клопотів мати і бути заручником авто.
Опубликовано 20 Декабрь 2016 - 15:47
Эксперты по фин движениям, скажите, стоит ли брать сейчас авто или нет? Вот прям до конца недели? Или чего то ждать?
Если Вы надеетесь, что авто стоит 10куе, а станет стоить 3 куе, то врядли такое будет. если на аппарат очередь не стоит и деньги не жгут ладони, то можно и подождать, может вариант поинтереснее выстрелит.
Опубликовано 20 Декабрь 2016 - 16:51
Эксперты по фин движениям, скажите, стоит ли брать сейчас авто или нет? Вот прям до конца недели? Или чего то ждать?
Если в нашей стране ждать какой либо выгоды - это годами ничем не пользоваться, жить в съемных квартирах, ходить пешком и т.д., а жизнь проходит)
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых