Реклама
Бюджетный планшет дочке
Опубликовано 07 Май 2017 - 22:45
http://zhuk.net.ua/p...6gb-lte-black-9 - це варте своїх грошей? Наскільки я пам'ятаю, це стара модель, яка колись вважалася досить непоганою.
Опубликовано 08 Май 2017 - 17:28
Магазин цілком фізичний, роздрібних точок немало: http://www.zhuk.mobi/shop Я там бував - так, він трохи стрьомний і місцями попахує сіряком, зокрема деякі ціни (наприклад, на моделі Леново, на які по всій Україні діє єдина ціна) суттєво нижчі ніж у них же на сайті, причому вони позиціонують себе як партнери Леново (і можливо Леново навіть їх знає), тобто у роздрібних точках вони Леново дурять, а в інтернеті показують, що все ОК. Мені цікаво, яка у продавців комісія від Леново, якщо загальноукраїнська ціна на смарт 4495 грн, а Жук продає їх за 3675 і це має сенс. Приблизно така ж ціна у Ringoo, який Сільпо купило у Евросети, тільки у Рінгу на сайті взагалі нічого немає, їм простіше. Ще в Жуку багато чохлів з написом Spiegen за 199 грн. - у мене великі сумніви в оригінальності.
Про Мемопад 7 я знаю тільки, що він існує.
Опубликовано 08 Май 2017 - 17:46
Muzzy,Гиг опреративки сейчас очень мало. Процессор нормальный но у него проблемы с флешем.. С прошивками и разблокировкой бутлоадера тож проблемма ибо "интел"
Магазин стремныйМагазин просто совсем на серых схемах..
девайс стремныйБыл в свое время хорош.. У мну аналог 371 (2580-проц слабее).. Тормозит в браузинге, и память приходится чистить
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 10 Май 2017 - 19:46
Ugeen_K, можно ли в ASUS Transformer Book T100TA сменить операционку на андроид?
Опубликовано 10 Май 2017 - 20:27
https://4pda.ru/foru...howtopic=502543
Обсуждение планшет а
Можно пробовать хромос но танцы того нестоят
Изменено: Ugeen_K, 10 Май 2017 - 20:29
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 10 Май 2017 - 20:43
Только я думал чтобы Винды вообще не было, а только андроид.
Глупые мысли...
Опубликовано 19 Май 2017 - 13:36
стара модель, яка колись вважалася досить непоганою.
как по мне, то старая модель, которую я смело могу назвать удачной - Nexus 7 (2013)
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 10:26
Головна причина-це збереження зору. І тут не моя дурість чи обмеження. Вирішив якщо давати планшет, то хай він і тупіший буде але з норм екраном.
Щось на зразок аплапада 2 з ретина екраном. За 4-5 к, але екран там просто супер і металевий корпус.
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 12:09
bzhasso, на Леново вполне можно смотреть, номи - фтопку!
Щось на зразок аплапада 2 з ретина екраном. За 4-5 к, але екран там просто супер і металевий корпус.2-й огрызок скорее всего просто деньги на ветер, будет тупо лежать без дела - очень устарел он. А в районе 5-ти у леново вроде есть норм модели.
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 13:15
bzhasso, на Леново вполне можно смотреть, номи - фтопку!
2-й огрызок скорее всего просто деньги на ветер, будет тупо лежать без дела - очень устарел он. А в районе 5-ти у леново вроде есть норм модели.
Такой пойдет?))
https://m.city.com.u...za1u0000us.html
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 14:12
Тоже думаю что менее 100 евро за планшет с мощным батареем нормально. Для вебсерфа и киношек пойдет. Как раз обещают премию))))
bzhasso, камень конечно слабенький, ну а так в общем-то за 3 штуки новый - вполне. Экран ипс, 1280х800, 6-й ведроид.
Пы. Мы. А номи что совсем Гуан?
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 14:22
нещодавно взяв малому леново, 1гіг оперативки і нові андройди-дуже повільний гаджет.Тоже думаю что менее 100 евро за планшет с мощным батареем нормально. Для вебсерфа и киношек пойдет. Как раз обещают премию))))
Пы. Мы. А номи что совсем Гуан?
Дивився і такий, як в тебе по лінку, нема 3г. Взяв малому 7?, з такими хар-ми, з 3г.
Номі має свою "оболочку" і андройд, теж повільні. Проблема с з/ч, в Києві принаймні.
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 14:34
3G не в приоритете- дома вифи, а при очень острой необходимости можно с телефона раздать... То что медленный это не хорошо... Примерно за эти деньги (-/+3000) продаже есть импрешн с 2 гб оперативы,10.1 экран , отечественный производитель-кто то что слышал о них ? Ломучие?нещодавно взяв малому леново, 1гіг оперативки і нові андройди-дуже повільний гаджет.
Дивився і такий, як в тебе по лінку, нема 3г. Взяв малому 7?, з такими хар-ми, з 3г.
Номі має свою "оболочку" і андройд, теж повільні. Проблема с з/ч, в Києві принаймні.
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 14:45
У мене і дружини, безлім 3г, на телефонах, але роздачу ми не можемо робити(умови такі), тому з 3г вибирали.
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 14:51
Не знати с Али наверное не дешевле притянуть...За імпрешіон нічого не скажу, навіть не розглядав. Шкоду, що не взяв хуавей, теж 7?, але з 2г оперативки, а загальної 8гіг,з можливістю розширення сд картою.
У мене і дружини, безлім 3г, на телефонах, але роздачу ми не можемо робити(умови такі), тому з 3г вибирали.
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 14:57
в принципі так-дешевше. Але не хотів заморочуватись з прошивками потім.Не знати с Али наверное не дешевле притянуть...
Я поїхав в "Лавину", там :"алло, комфі, ельдорадо, територія твоєї техніки і т. п.". Всі планшети в руках крутив, "гуляв" близько 3 годин по магазинам, трохи таки протупив з покупкою. Але до чого я це, ціни як в інеті. Маєш час поїдь, покрути в руках і сам зрозумієш. Ціни однакові
Изменено: Стрекоза, 25 Февраль 2018 - 14:58
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 16:15
Impression - це торгова марка колишнього дуже відомого київського збиральника комп'ютерів, який називався "Навигатор". Нічого хорошого про них сказати не можу, а поганого не хочу. Їхні смарти і планшети - глухий 100% Китай. Смарти їхні - гівно, переважно на Спредтрамі. Про планшети нічого не знаю. Підстав очікувати, що вони їх замовляють у ОДМ-виробника другого, а не третього ешелону, дуже мало.
Номі - такий же нейм без виробництва, продавати під ним можуть що завгодно, але ніколи нічого хорошого не намагалися.
Я поїхав в "Лавину", там :"алло, комфі, ельдорадо, територія твоєї техніки і т. п.". Всі планшети в руках крутив, "гуляв" близько 3 годин по магазинам, трохи таки протупив з покупкою. Але до чого я це, ціни як в інеті. Маєш час поїдь, покрути в руках і сам зрозумієш. Ціни однакові
В "Городку" на Петрівці також можна серед багатьох магазинів погуляти і покрутити.
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 17:18
наткнулся на Asus Transformer TF103C - 3200грн... из недостатков приложения только на внутреннюю память становятся из плюсов докстанция и большой яркий экран... короче как бабки будут на руках - совершу ка вояж на Петровку, пошшупаю))
Изменено: bzhasso, 25 Февраль 2018 - 17:19
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 17:39
Та і відгуки не дуже, ще в 15році
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 17:45
1гіг,андройд 4.4(не оновлюється), підтримка сд до 64гігов. Журбинка. Імхо
Та і відгуки не дуже, ще в 15році
для инета, работы с доками и файлами и просмотра видео, особенно в пути - должно хватать 1гига , в игры не играю))
отзывы еще не читал
пы.сы в док станции юсб под флешку
Изменено: bzhasso, 25 Февраль 2018 - 17:52
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 17:54
флеш не всі потоков відео підтримує, так написано у відгуками, при чому не в одному. Почитай. Щоб теж не"викинути" гроші.для инета, работы с доками и файлами и просмотра видео, особенно в пути - должно хватать 1гига , в игры не играю))
отзывы еще не читал
пы.сы в док станции юсб под флешку
Опубликовано 25 Февраль 2018 - 19:01
флеш не всі потоков відео підтримує, так написано у відгуками, при чому не в одному. Почитай. Щоб теж не"викинути" гроші.
ок позырю
Я бы в сторону древних андроидов (4.4) даже не смотрел. Во первых, многие приложения новые на нем уже криво работают, во-вторых, тормоза будут.
тогда леново на 6ке? более в мои таньге не пляшет ничего....
Опубликовано 26 Февраль 2018 - 10:41
На ебей продається багато планшетів LG на 8 з чимось дюймів. Арахіс їхні планшети колись дуже хвалив. Можливо, варто заморочитися з доставкою. Ціна, наскільки я пам'ятаю, на них там дуже приваблива. Подробиці не пам'ятаю, я на них натикався у об'явах продавців смартів.
Опубликовано 26 Февраль 2018 - 11:08
для инета, работы с доками и файлами и просмотра видео, особенно в пути - должно хватать 1гига , в игры не играю))
Не хватит одного Гига ни на что.. его тупо сжирает сам Андроид и приложения... будет тормозить при открытии любых приложений и листании браузера
2Гига оперативки уже давно маловато(на грани)... и версия Андроида и наличие игр тут не при чем.
Dream On... Dream On...
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых