женятся тоже не сильно понимая условия этой ипотеки))
хотя, формально - бесплатный секс и борщи в любое время)
Опубликовано 30 Октябрь 2018 - 15:11
бесплатный секс и борщи в любое время)
щось давно вже не було...
розпочався новий сезон цікавих історій?
Опубликовано 01 Ноябрь 2018 - 14:41
anton833,
мда, за животных заплатили 30грн и сдулись)) нету больше такой категории)
прикинул - с февраля по октябрь больше 2500грн кешбека на счет таки упало... мелочь, а приятно.
в том числе в госказну упало больше 500грн налогов (в карман - за вычетом этого)
Изменено: Manager, 01 Ноябрь 2018 - 14:44
Опубликовано 06 Ноябрь 2018 - 15:59
Інтерв'ю з екс-головою Нацбанка, В.Гонтаревою
В. С.: Мы все видели кампанию ПриватБанка против вас. Владелец банка Игорь Коломойский выходил на вас напрямую?
—?Мы с ним два с половиной года активно работали. Вы два года от меня слышали: если этот банк не выполнит программу рекапитализации, он будет национализирован, потому что там 20 млн вкладчиков. Вы видели репорт агентства Kroll и помните, что государство внесло 7?% ВВП в капитал этого банка. Когда я с министром финансов Александром Данилюком объявляла национализацию, мы влили в Приват 146 млрд грн, чтобы закрыть дыру. А постаудит нашел еще одну дыру в 38 млрд, мы и их влили. Вы представляете, о каких деньгах мы говорим? Это 40?% нашей монетарной базы. Это 33?% депозитов нашего населения.
А Коломойский рассказывал, что это рейдерство со стороны Нацбанка. Но там же никто ни копейки не заплатил по выданным кредитам. Капитала в этом банке никакого не было. Активов не было. Государство заменило активы госбумагами.
вже після націоналізації, минулі топ-менеджери Привату заснували Монобанк
Опубликовано 06 Ноябрь 2018 - 16:11
У конкуруючого Альфа-банку кешбек
Как-то не очень есть желание быть клиентом Альфа-банка и помогать Фридману.
Банків з кешбеком в Україні аж три.
З Фрідманом я погрався майже рік і таки зав'язав. Він майже такий впертий у намаганні заробити, як я у тому, щоб не дати заробити йому. В результаті в плюсах, але вони дуже вигадливі у придумуванні нових умов - воно того не варте.
Шкода, що банків з кешбеком в Україні таки все ще не більше ніж три і всі вони трошки стрьомні, кожен по-своєму.
Опубликовано 06 Ноябрь 2018 - 16:52
Ник 78, в тебе випадково акцій МММ не залишилось?
Опубликовано 06 Ноябрь 2018 - 18:17
Інтерв'ю з екс-головою Нацбанка, В.Гонтаревою
вже після націоналізації, минулі топ-менеджери Привату заснували Монобанк
Как сказать..
При загрузке приложения написано - монобанк | универсал банк.
Так вот у универсал банка - Ліцензія НБУ №92 від 10.10.2011
0677164282, 0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано 06 Ноябрь 2018 - 19:28
То й що? Тініпко ніколи не проти заробити копійку... що йому та ліцензія від пустого банку? Він його придбав під проект з Дубілетом. (Останнє прізвище про щось каже?)Как сказать..
При загрузке приложения написано - монобанк | универсал банк.
Так вот у универсал банка - Ліцензія НБУ №92 від 10.10.2011
Опубликовано 06 Ноябрь 2018 - 20:31
То й що? Тініпко ніколи не проти заробити копійку... що йому та ліцензія від пустого банку? Він його придбав під проект з Дубілетом. (Останнє прізвище про щось каже?)
Та мені всі прізвища все кажуть. То я на відповідь академіка.
0677164282, 0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано 11 Ноябрь 2018 - 17:49
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 12 Ноябрь 2018 - 08:33
Опубликовано 12 Ноябрь 2018 - 11:24
Розблокировка через три дня по Привату. Очень не удобно, нужно иметь большой остаточный запас денег...
У меня по приватовской карте в той же Норвегии разблокировалось сразу (MC gold, если шо). И в Италии тоже.
Опубликовано 12 Ноябрь 2018 - 15:50
У меня по приватовской карте в той же Норвегии разблокировалось сразу (MC gold, если шо). И в Италии тоже.
Ну не знаю.... У меня тоже Gold :)), может есть разница если кредитная карта, или для выплат... Звонил оттуда банкиру, сказал по другому никак. И так блокировало не только у меня.
Изменено: max911, 12 Ноябрь 2018 - 15:52
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 12 Ноябрь 2018 - 16:18
Нещодавно повернулись знайомі, які були в Німеччині/Бельгії/Нідерландах, розповідали що там не всюди приймають наші картки, тому що в них популярною є Maestro, яку всюди приймають, а в Україні їх вже я давно не бачив та не впевнений чи їх випускають. У нас більше MC/Visa (класік, голд, платінум і т.д.)
Тобто маючи наприклад MC Platinum, можна не купити в маркеті продуктів, треба йти та знімати кеш до банкомату
Опубликовано 12 Ноябрь 2018 - 16:40
Ну не знаю.... У меня тоже Gold :)), может есть разница если кредитная карта, или для выплат... Звонил оттуда банкиру, сказал по другому никак. И так блокировало не только у меня.
мож одно из свежих пакращень после того, как Приват стал госбанком?
а Моно - агрессивен в плане завоевания клиента и заманивания в долги... постоянно повышает кредитный лимит (в 3 раза выше, чем в Привате) и сумму для оплаты частями (почти в 2.5 раза выше, чем в Привате).
хорошо, что мну почти спартанец. но ежемесячные платежи к погашению для того, чтобы оставаться в льготном периоде - таки растут
Опубликовано 13 Ноябрь 2018 - 10:11
Нещодавно повернулись знайомі, які були в Німеччині/Бельгії/Нідерландах, розповідали що там не всюди приймають наші картки, тому що в них популярною є Maestro, яку всюди приймають, а в Україні їх вже я давно не бачив та не впевнений чи їх випускають. У нас більше MC/Visa (класік, голд, платінум і т.д.)
Тобто маючи наприклад MC Platinum, можна не купити в маркеті продуктів, треба йти та знімати кеш до банкомату
Це дуже дивно, враховуючи, що Маестро є молодшою картою в лінійці МастерКард. Тобто, якщо термінал працює з Маестро, він повинен брати всі карти як мінімум мастеркарду.
Опубликовано 13 Ноябрь 2018 - 10:24
Це дуже дивно, враховуючи, що Маестро є молодшою картою в лінійці МастерКард. Тобто, якщо термінал працює з Маестро, він повинен брати всі карти як мінімум мастеркарду.
я також здивувався, але як мені пояснювали, це пов'язано більше з тим, що Maestro може бути тільки дебетною карткою
Опубликовано 03 Июль 2023 - 11:46
Это для все банков ?
⚡️Для поповнення карток готівкою через термінали з 1 серпня буде необхідний телефон, - НБУ
Так, з 1 серпня 2023 року додаються реквізити до квитанцій, які додатково повинні містити номер мобільного телефону платника.
Для зарахування грошей на рахунок, платник через термінал повинен:
▪️ввести номер свого мобільного телефону на екрані терміналу;
▪️отримати на цей номер одноразовий пароль (шляхом повідомлення або за допомогою телефонного дзвінка);
▪️ввести на екрані термінала одноразовий пароль, що підтверджує згоду на виконання платіжної операції;
▪️отримати квитанцію.
Опубликовано 03 Июль 2023 - 11:52
Это для все банков ?
⚡️Для поповнення карток готівкою через термінали з 1 серпня буде необхідний телефон, - НБУ
Так, з 1 серпня 2023 року додаються реквізити до квитанцій, які додатково повинні містити номер мобільного телефону платника.
Для зарахування грошей на рахунок, платник через термінал повинен:
▪️ввести номер свого мобільного телефону на екрані терміналу;
▪️отримати на цей номер одноразовий пароль (шляхом повідомлення або за допомогою телефонного дзвінка);
▪️ввести на екрані термінала одноразовий пароль, що підтверджує згоду на виконання платіжної операції;
▪️отримати квитанцію.
это скорее против хитрожопых торгашей, которые забывают регистрироваться ФОПами и торгуют через обычные карты, не платя налоги..
так доказывается, что не сам себе пополнил карту.
хотя, обойти можно.
Опубликовано 03 Июль 2023 - 15:03
Это для все банков ?
В Привате такое было еще за царя гороха
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 05 Июль 2023 - 22:22
Нормальний банк. Глянув статистику: за час користування карткою Монобанку отримав більше шести тисяч кешбеку, в основному при купівлі продуктів і бензину. Небагато, процент-півтора, але потроху набігає.
А буває і 20% - нещодавно тарився чайком в TEAHOUSE, отримав 234 грн
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 06 Июль 2023 - 07:10
Нормальний банк. Глянув статистику: за час користування карткою Монобанку отримав більше шести тисяч кешбеку, в основному при купівлі продуктів і бензину. Небагато, процент-півтора, але потроху набігає.
А буває і 20% - нещодавно тарився чайком в TEAHOUSE, отримав 234 грн
+
В мене за час користування накапало вже майже 10 тис. кешбеку. Правда зараз весь кешбек автоматом переводжу у фонд "Повернись живим".
Зи, оплата частинами в них також нормуль. На днях купував нову кавомашину з розбивкою на 10 платежів, так при вартості кавомашини 19999 грн. потрібно зробити 10 платежів по 1999,90 грн. Тобто, реально без переплат. В чому їх сенс давати мені 10 місяців користуватись їхніми коштами нашарік - я хз.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых