Прикрепленные файлы:
Изменено: head2ears, 12 Апрель 2024 - 21:00
Опубликовано 26 Апрель 2024 - 19:12
Жінки малювали .
Руслан , а мазду приблизно таку саму Юджин тобі за скільки віддав ? Якщо не помиляюсь 5,5 просив ? Якщо не секрет звичайно
4 рівно. не пожалкував ні разу. так трошки було іржі по аркам, трохи відмили, бо Юджину нема коли було і це було узгоджено! Взагалі дуже приємне склалось враження як від власника так і від авто.
естественно у Жеки была подобная и намного дешевле , у него ж конвеер
Мазда 3
2008
1.6 акпп
Гбо
148км
Самая полная (климат, подогревы, ксенон, омыват..)
Не краш
6,3
як на мене, на сьогодні, ціна - пісня! звісно треба дивитись і не по фото . Але знаю з досвіду, що Кактусу можно довіряти
Опубликовано 26 Апрель 2024 - 20:20
Опубликовано 27 Апрель 2024 - 05:56
Дальнобой, вот это авто больше подходит под все Критерии)
https://vm.tiktok.com/ZMMgeFxcL/
Тута все «чесно « у пасанофф
И силикона не пожалели
И максималка на минималках
И наполирована в зеркало
И цена 7,5 )))))
Без обид, проще отдать коллегам за 5,5 чем слушать глупости
molodec, я не хочу новых клиентов…. Лучше старые и проверенные. Они не спрашивают «сколько»…
Ну то й ти без обід))
Які глупості ти слухав?Ти скинув авто у вайбер,мені стан не підійшов,я конкретно відповів я пас,так як нею потрібно позайматися,перепутав капсули з в целофані.І вся переписка.Де тут глупості?
А ти вирішив обсудити це тут чомусь,то відповім більш роскуто,що мене не влаштувало:
1.2 вмятини по кузову.
2.лобове під заміну.
3.передній бампер притертий і стирчить,з кріплень відірваний.
4.2.5 роки авто стояло на вулиці,а це для мене не добре(супорта,диски і деякі механізми можуть дати збій,імхо)
5.під капотом болото.
Ці всі фактори свідчать про те,що за авто не слідкували належним чином.І впевнений,що там ще букет косяків по машині випливе,це те що ти мені скинув,фото цілої машини я не бачив,мабуть як і ти))
6300 я не готов за таку мазду віддати,а для твоїх коллег,яким ти за 5500 готовий віддати, це гарна ціна,якщо більше ніяких питань по ній не буде!І так завжди,в клубі ціна одна,а колегам їде набагато дешевше,розумію що вони зручні,питань не задають,але мені батьку потрібно взяти достойне авто,а колегам для перепродажу.
Я буду вибирати те,що мені підійде по стані мені,а не комусь!
Опубликовано 27 Апрель 2024 - 08:57
Дальнобой, ссылку на красавицу кинул
Там у человека все машины и капсулы и кулёк)))))
Обсуждать данное авто не вижу смысла. Хлам)
Все набагато проще,я тобі відповів у вайбер без всяких образ і рахую нормально по людськи.Чого ти в клуб пішов жалітися,я не зрозумів,чесно))Я авто не бачив і хламом не називаю,по салону гарна,а більше не бачив особо.Вдалих продаж
Опубликовано 26 Июль 2024 - 09:38
Opel-Club →
Опелеманія →
Ищу автоподбор в Киеве (проверенный)Нужна помощь в проверке авто в Киеве Автор: Chuck • Дата: 06 Октябрь 2021 ![]() |
|
||
Регионы →
Одеса →
Посмотреть авто в ОдессеИли посоветовать хороших подборщиков Автор: Chuck • Дата: 16 Сентябрь 2021 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Подвеска и рулевое управление →
Автохимия и автокосметикаАвтор: Valik9863 • Дата: 12 Август 2021 ![]() |
|
||
Opel-Club →
Отдых и туризм →
Аренда автомобиля для путешествия?Автор: NikitaCanchuk • Дата: 25 Февраль 2020 ![]() |
|
||
Opel-Club →
Отдых и туризм →
Отдых и путешествия за рубежом →
на джипах по Мароккопутешествие по Марокко на авто на майские 2020 Автор: chief777 • Дата: 23 Январь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых