Состояние решитЄ авео Т250 2012 р.в. пробіг 198к, ГБО4, кондиціонер, передні склопідіймачі, чорний на дисках+ комплект зими. 4500 . Якщо комусь цікаво, скину фото
Возможно это оч дёшево
Опубликовано 24 Октябрь 2024 - 06:42
Ещё и вчера карту заблокировали… «поясните доходы»)))
"В карти виграв" їх вже не влаштовує?
Цікаво, з якої суми або з якої кількості операцій їм "це" стає цікаво?!
7 за 20 летнюю вектору на механике???
В базовій комплектації - хіба що мотор не 1.6
Опубликовано 24 Октябрь 2024 - 09:36
Це ж дешман-дешманській якій з попередніх поколінь перейшов у спадщину - хто його спеціально буде міняти?
да то ясно шо дешман, але наприклад іноді бачу на астрах 2008-2012р, коли там дешман трьохстроковий дисплей, а іноді вискакують ось такі
Товариш недавно шукав астру ха і машинка 2009р з багатою комплектацією мав такий дисплей, тому мені і цікаво чи то так завод ставив, чи рідний дисплей пішов у інший світ і поставили шо дешевше. І коли я собі шукав ттаку астру, зустрічав 2011р з таким дисплеєм, але там була куча помилок(вже точно не згадаю то було 5 років тому, і помилки по дисплею точно були)
я не говорил, что прикуриватель доставлен?
з цього ж треба було починать, ато зайшов здалеку
Изменено: poroh21, 24 Октябрь 2024 - 09:36
Opel-Club →
Опелеманія →
Ищу автоподбор в Киеве (проверенный)Нужна помощь в проверке авто в Киеве Автор: Chuck • Дата: 06 Октябрь 2021 ![]() |
|
||
Регионы →
Одеса →
Посмотреть авто в ОдессеИли посоветовать хороших подборщиков Автор: Chuck • Дата: 16 Сентябрь 2021 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Подвеска и рулевое управление →
Автохимия и автокосметикаАвтор: Valik9863 • Дата: 12 Август 2021 ![]() |
|
||
Opel-Club →
Отдых и туризм →
Аренда автомобиля для путешествия?Автор: NikitaCanchuk • Дата: 25 Февраль 2020 ![]() |
|
||
Opel-Club →
Отдых и туризм →
Отдых и путешествия за рубежом →
на джипах по Мароккопутешествие по Марокко на авто на майские 2020 Автор: chief777 • Дата: 23 Январь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых