Опубликовано 04 Май 2025 - 16:07
У мене немає. Знайомі розглядають можливість продажу Тігуана 2.0 бензинового, мене цікавить чи варто ставати в чергу на придбання. Машина точно не новіша 13 року, точніше не знаю, пробіг, наскільки я знаю, трохи за 100, обслуговувалася у офіціалів. Вже декілька років вона у них жере дєнєжку, що саме з нею не так не знаю, на сервісі їм кажуть, що будь-яка машина через десять років починає ламатися, це нормально, вони вірять. Що з нею не так я ще не питав, але я думаю, що це воно і хочу мати попередню інформацію про порядок цифр.
Це саме знайомі, не найближчі, якщо я буду з ними говорити про машину, то приблизно один раз і мені треба на момент початку розмови розуміти чи варто її брати хоч з масложором, хоч з його ризиком, на яку можливу суму ремонту закладатися - це півтори тисячі чи 3,5. Якщо 3,5, я цим цікавитися в принципі не буду, бо невідомо за скільки вони її мають продати, щоб для мене така покупка мала сенс.
Гіпотетичний ДСГ, і що там ще може бути, мене хвилює менше, хоча може я і не правий.
Також є в оточенні Октавія А5 1.8 2011 з
пробігом трохи за 240, міняють масло кожні 15 тисяч, доливають 1.5-3 і свято вірять у рекомендований дилером інтервал, поки що не продають, але може у цьому році будуть. Ця на механіці і цікавить мене набагато менше, але при хорошій ціні може зацікавити і вона.