Muzzy, який бюджет?
Вона вважає, що 8, але якщо буде щось екстраординарно хороше, то може підняти до 9, але це максимум. Платить сама.
Я вважаю, що для першої машини це дуже жирно і має бути у межах 6.
У максимальному бюджеті я розглядаю Тігуан першого покоління напряму зі Штатів, але це треба буде постаратися, щоб взяти хоча б з 13 року.
Також не виключена Імпреза від 18 року (але це ще складніше), Крострек від 18 року не влазить.
Ф'южен і Ескейп, всупереч моїм сподіваннями, також не дуже в бюджеті.
Рігал півроку назад був доступний, але зараз мені такі майже не трапляються. Зате почав траплятися Енвіжн і інколи АТС.
Пассати якось не дуже дешево, та і Джетти також.
Це все якщо до 9. Вона хоче, щоб їй подобалася зовнішньо і не хоче, щоб був дуже малий кліренс. Я хочу, щоб була через декілька років ліквідна без великої втрати вартості.
У бюджеті до 6-7 я дивлюся Ріа і спостерігаю за машинами знайомих, які можуть у межах року бути виставленими на продаж. Із знайомих поки що Аутбек 3 л (але скоріше ні, хіба що справді за 4000) і Форестер другого покоління у діда 80 років, за який я вважаю доцільним дати до 7-7,5, але я ще до нього не підходив з делікатним питанням.
На Ріа у мене в закладках пару дизельних 308 до 5500, Сід 2 л, дві Сонати НФ до 6. За Фієсту 1,4 11 року я вважаю, що 6,8 не дуже доцільно.
Фокуси другого покоління є пригонки з дуже свіжими салонами, але якось у мене до пригонок під продаж довіри немає, та й Сід дешевший, при тому, що він ліквідніший.
Є 308 з 2 л дизелем і правильною АКПП, але у Запоріжжі і з панорамою - далеко і я не хочу пізнати панораму.
Все це дещо ускладнюється тим, що у нас до наступного літа є можливість майже безкоштовної оренди машини, тобто нам з одного боку зараз не дуже треба, а з іншого зараз я якраз підходящі варіанти періодично бачу, а що буде, коли ця безкоштовна оренда закінчиться (тобто або літом, або якщо виникне необхідність дорогого ремонту) нам невідомо.
Коротше кажучи, таке.