Краще підкажіть, на що ще подивитись окрім Astra J, Kia ceed, Ford focus у кузові універсал 2011-2013 років з дизельним двигуном
Мова про замовлення пригону? Механіка? Яка ціна в Німеччині для тебе нормальна, з урахуванням вартості всіх процедур в Україні?
У тих роках - 308 за ціною до 3200-3500 євро в Німеччині, буває і 2700 (Мірик скаже, що то все корчі і, можливо, буде правий). Є 2,0 і 1,6ХДІ, є багаті комплектації. 1,6 8-кл. завжди був нормальний, 16-кл. після 2012 р., 2,0 на той момент був нормальний давно. 2,0 на 308 - це буде самольот, у хорошому значенні цього слова. С5 буде дорожчим і в Україні після розмитнення це буде фінансово зовсім не цікаво (у нас на них попиту немає взагалі), хоча машина шикарна.
Якщо новіше і дорожче - тисяч від 5 Фокус з тим же дизелем Пежо (1560 см). Мондео від нього не набагато дорожчий.
Або Октавія, як компроміс.
Корейці - у цих роках не знаю, я їх мало бачу. Старші - норм, але вони переважно хетчі і часто бензинові.
Астру Йот 1,7 за ціну 308 ти будеш довго шукати і вона буде гірша у всьому. А не гірша буде вдвічі дорожча.
Французи не моє, дизайнерські рішення відвертають...
Чудес не буває. Або вони, або переплачувати за Фау АГе.
та й наче по обслуговуванню вони складніше та дорожче
При нормальному (не маніакально ретельному, просто нормальному) обслуговуванні - зовсім ні. До того ж, традиційно недорогі оригінальні запчастини.
Правильний ПСА 1,6ХДІ має 92 к.с., не 109. Після 12 року - будь-який. У Форда на дизелях трохи інше навісне обладнання, начебто гірше, але не в рази. Всі дизелі Форда 1,6 (тепер він 1,5, 1499 см, зустрічається з 20 року також на Астра К) і 2,0 на легковушках (не фургонах) - ПСА.