Астра К дешевша, а не недооцінена. Вона реально гірша Гольфу і Октавії (не знаю щодо Мегану), вона і має бути дешевшою. Більше того, враховуючи, що вона не дуже-то і дешевша, зі своїм знаменитим 1,6СДТІ, вона переоцінена. Недооцінений там у цьому класі хіба що дизельний Фокус на механіці, і то не факт - є ж якась причина його відносно низької ціни.
Коли обирав свою К три роки тому, то Гольф у той же бюджет виходив або на пару років старше, або пробіг сильно більше.
Для себе до сих пір не зрозумів, що краще - гольфи-пасати службові і своя Астра. Опель салоном точно більше до вподоби, матеріали-компоновка. Гольф керується краще, гальма зрозуміліші.
Октавія просто салоном не подобається.
На Меганах тільки пару разів в таксі їздив.
1.6 на опелі мотор як мотор. Так, особливо взимку, на мить при старті гримить ланцюг, але це конструктивний баг, який просто треба мати на увазі, але проблем не доставляє, якщо читати відгуки на англо- і німецькомовних ресурсах. Своїх 160 тисяч відбігає, а потім заміна, хоча і недешева.
Мені останній раз в квітні залили Кастрол на ТО, так тьфу-тьфу і стукіт поки пропав. Може грає роль, що тепла пора.
У колеги до нещодавна був Фокус. Як на мене, то він дещо простіший і менший від конкурентів. Особливо помітно по місцю на задньому ряду. Він наче десь між В і С класом, імхо.
Изменено: Serega_r, 21 Август 2021 - 23:15