Muzzy, реально перегинаєш. Ніссан звичайні машини мас-маркету і продажі це підтверджують.
Ти дивишся з точки зору споживача з країни, де праця автомеханіка коштує, за мірками першого світу, дуже дешево (навіть якщо ми так не вважаємо), тому вона також справедлива тільки певною мірою. Але зверни увагу, що навіть у нас остання Прімера проклята більше, ніж всі Фіати разом взяті - хоч древні Тіпо і Регати, на яких тут їздили у 90-х, коли вони вже були на останньому своєму подиху, хоч досить нові Лінеї і Гранде Пунто, навіть турбобензики. А до Фіату в нашій країні дуже скептичне ставлення. А як так вийшло, що Ніссан "таке" створив? А так, як я описав - на певному етапі трапилася економія на всьому. До речі, машина почала випускатися приблизно у тому ж періоді, коли дуже надійну Мікру К11 замінила дуже посередня з точки зору надійності К12. Так, вона у нас не вважається проблемною зовсім, але на Заході якість ще Ніссана у К11 і вже Рено у К12 відрізняють дуже добре (у К12 і агрегати значною мірою Рено). Ні, Рено - це "болєє-мєнєє", я до них загалом добре ставлюся і у них багато сильних сторін, вони, як правило, витривалі, але до "того" Ніссана їм за якістю як до неба.
Донька Тойоти і розробник або співрозробник малих Тойот, включно з ранніми Ярісами, плюс взаємний обмін агрегатами. Я б вд взяв.