не цирк, а пиндец. Ребёнка 18+ перепрописывали в рамках одного дома, эпопея длиной в месяц. При том, что в сопровождении бати, который умеет чётко сформулировать что, кто, кому и как должен и куда идти). Сам деть фиг бы это недоразумение протаранил.Хотят )))) Пусть сделают прописку хоть сначала. Военкоматы охр.. иди проходи комиссию 45+)))) Чтоб прописаться на новую квартиру надо бумаженции с военкомата, а там цирк.
Реклама

Государство в смартфоне. Приложение "Д і я"Смартфон заменяет кучу бумажных документов.
Опубликовано 23 Май 2021 - 20:26
РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии
Опубликовано 03 Сентябрь 2021 - 19:55
Інтриги, розслідування: https://legalinform....n-funktsyi-dyi/
Опубликовано 08 Сентябрь 2021 - 11:00
Ні у кого не пропали у додатку cоvid-сертифікати?
Оновився додаток і в мене вже не відображаються, у послугах пише що знайшли мій сертифікат, коли натискаю - переходить до документів де їх вже не має. Техпідтримка не працює, тільки бот
Опубликовано 13 Сентябрь 2021 - 08:22
Версія 3.0.10, все окНі у кого не пропали у додатку cоvid-сертифікати?
Оновився додаток і в мене вже не відображаються, у послугах пише що знайшли мій сертифікат, коли натискаю - переходить до документів де їх вже не має. Техпідтримка не працює, тільки бот
Опубликовано 14 Сентябрь 2021 - 14:16
Версія 3.0.10, все ок
У мене та сама
Довелось заново подавати запит на додавання сертифікату та рухати головою
Опубликовано 14 Сентябрь 2021 - 20:32
У мене та сама
Довелось заново подавати запит на додавання сертифікату та рухати головою
Аналогично.
Только у супруги, когда пытается подписать сертификат в Дийи, камера с темным фоном, т.е. не работает цифровая подпись.Я хз, попробуем завтра. Версия как у всех: 3.0.10
Не стоит прогибаться под изменчивый мир...
Si vis pacem, para bellum
Опубликовано 14 Сентябрь 2021 - 20:50
Камера с тёмным фоном и у меня была, пока не изменил настройки. ДИЯ не имеет доступа к камере. Нужно разрешить в настройкахАналогично.
Только у супруги, когда пытается подписать сертификат в Дийи, камера с темным фоном, т.е. не работает цифровая подпись.Я хз, попробуем завтра. Версия как у всех: 3.0.10
Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk
Опубликовано 15 Сентябрь 2021 - 19:46
Камера с тёмным фоном и у меня была, пока не изменил настройки. ДИЯ не имеет доступа к камере. Нужно разрешить в настройках
Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk
Вчера смотрел настройки - вроде все есть. Сегодня пересмотрел еще раз - нашел, где галочка не стояла. Всё заработало!
Опубликовано 24 Сентябрь 2021 - 09:03
https://www.facebook...101082996607581
…А ви пробували згенерувати ковід-сертифікат в Дії? От мене цікавить: на хіба для того, щоб згенерувати сертифікат, потрібно для початку згенерувати цифровий підпис, що начисто вибиває роботу програми? При тому, що цей сертифікат прив’язується до аккаунту, де вже згенеровано внутрішній і закордонний паспорти, водійські права, довідка про податковий код? І для їх генерації цифровий підпис не потрібен?
Але є сектор «альтернатива» — завантажити додаток «Вдома» і таким чином наразитися на самоізоляцію. Встановлюю. Знов-таки, діджиталізація на марші — система не бачить, що за цим номером телефону, до якого прив’язується додаток, є чинний сертифікат вакцинації. І підтягнути цей сертифікат в систему силами цьоці з колл-центру МОЗ не можна аж ніяк — лише здати пцр-тест і таким чином закрити гештальт. А те, що витрачається півтори години часу і тисяча гривень грошей — то так, побічний ефект.
додам що при будь-якому "цифровому підписі" треба махати головою, а потім ще на додачу вносити секретний код, який може складатись рівно з 5 цифр, не більше не менше...літер також не можна
Опубликовано 26 Сентябрь 2021 - 09:01
додам що при будь-якому "цифровому підписі" треба махати головою, а потім ще на додачу вносити секретний код, який може складатись рівно з 5 цифр, не більше не менше...літер також не можна
Матір божа...Накера вам все це треба?))
А ще кажуть,що людина погано піддається дресуванню)
Нецензурною лайкою (матюками, ненормативною лексикою) у повідомленнях вважаються слова, зображення та символи, що несуть у собі відповідне смислове навантаження, зокрема, похідні від слів з найнижчого пласту розмовної мови, а також слова, що є однокорінними з такими; абревіатури, утворені з таких слів та висловів, вживання скорочених таких слів або заміна декотрих букв в них будь-якими символами, знаками.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 26 Сентябрь 2021 - 20:43
А я не нашел... ткни носом где
а то уже шея заболела крутить головой :)
Ход поиска такой: настройки-разрешения-разрешения приложений-камера. ИщешьДию и жмешь вкл.
В Сяоми по крайней мере так.
Опубликовано 28 Сентябрь 2021 - 13:52
alex83,
так-нє?
http://www.opel-club...entry1075437845
Опубліковано Сегодня, 12:12
-akaDemik-, 20 сен 2021 - 11:51, написал:
Одної Дії недостатньо?
Перетинав кордон автомобілем 24-го вересня. Мав і паперовий сертифікат і Дію. Паперовий навмисне навіть не показував - хотів попробувати, чи проканає одна лише Дія. Проканало. Наші навіть не питали, а полька щось трохи помучилась зі сканером, але все пройшло добре.
Мірик, 21 сен 2021 - 09:16, написал:
makaruh1978, думаю що тільки паперового сертифіката буде недостатньо.
Коли перетинав кордон з Польщі в Україну, то не показував Дію, а показував лише паперовий - ніяких проблем, правда, полякам було пофіг, а дивилися тільки наші. Іхав в Польщу - навпаки, показував лише Дію
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 28 Сентябрь 2021 - 14:33
замучился махать головой, ничего то приложение не нашло. Зашел на компе в дия портал. Там через эл. подпись (через приват 24) получил ковид сертификат. После этого опять вертел лицом перед телефоном и опять нет данных. В общем портал рулит. Там нашел и свои данные по земле, получил справку о доходах.
Опубликовано 28 Сентябрь 2021 - 14:50
Бумажки - то на всякий случай. Да и не вызывают у меня доверие бумажные сертификаты.
Опубликовано 28 Сентябрь 2021 - 15:42
Да и не вызывают у меня доверие бумажные сертификаты.
А якщо телефон глюкне чи база злетить...,тоді паперовий сертифікат викличе довіру?)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Сентябрь 2021 - 16:49
замучился махать головой, ничего то приложение не нашло. Зашел на компе в дия портал. Там через эл. подпись (через приват 24) получил ковид сертификат. После этого опять вертел лицом перед телефоном и опять нет данных. В общем портал рулит. Там нашел и свои данные по земле, получил справку о доходах.
А как долго в портале сертификат генерировали? А то я чёто понажимал и вроде как с третьего раза подал заявку на генерацию варианта для печати. Так у меня в Дие старые пропали ( так вроде должно быть) а новых пока нет
Опубликовано 28 Сентябрь 2021 - 21:43
5 минут
Я их домучил и сертификат наконец получил - весь процес это треш полнейший. Возможно, для продвинутых пользователей смартфона, это и не сложно но даже мне пришлось попотеть и попсиховать - делаешь всё по инструкции а тебе пишет ошибка или что то пошло не так. Реально с третьей/четвёртой попытки всё получил хотя так и не понял что в первых делал не правильно или это просто внутренний глюк системы
Так как делал это для себя - помог маме получить сертификат хотябы в Дие. Реально, с теми всеми авторизациями и т.д. и я и она понимаем что без моего участия и подсказок она не прошла бы. Для доброй половины населения Украины я не представляю чем они думали когда создавали Дию
Изменено: sapphir, 28 Сентябрь 2021 - 21:44
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 06:46
Для доброй половины населения Украины я не представляю
Сім років мак не родив-ну і хчорт з ним...)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 09:24
А якщо телефон глюкне чи база злетить...,тоді паперовий сертифікат викличе довіру?)
телефон можно в любой момент в любой точке мира поменять. База может быть разве что недоступна какое-то короткое время. А восстановить бумажку куда труднее, даже если находишься в Украине.
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 09:40
телефон можно в любой момент в любой точке мира поменять.
Нікому не потрібний двіж...
База может быть разве что недоступна какое-то короткое время.
Навіщо потрібна така база?
А восстановить бумажку куда труднее, даже если находишься в Украине.
Надумані проблеми...
Жодного документу починаючи від свідоцтва про народження ще не відновлював.
Навіщо відновлювати папери взагалі?-перестають працювати як телефон чи зависають як база???
О, снова есть
Ура товаріщі!!!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 18:22
Не нравится - ну так не пользуйся))
Мне удобно, все в телефоне.
Уподобання тут ні до чого...
Зображення документів в телефоні не мають жодної юридичної сили.Для здійснення цивільно правових дій в любому випадку потрібні оригінали документів.
Зручність така собі-суто умовна...
Ремонт,Консультації,
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых