А что если их просто так поставить, один раз поставил и забыл?
Изменено: nick6482, 27 Март 2021 - 18:45
Опубликовано 27 Март 2021 - 19:39
переобуд обе машинки. цены конечно...
17-е 650
15 -е 450 с заменой сосков порепаных
Херасе, олигарх!
Заборонено вживання грубих або нецензурних висловів. Нецензурною лайкою (матюками, ненормативною лексикою) у повідомленнях вважаються слова, зображення та символи, що несуть у собі відповідне смислове навантаження, зокрема, похідні від слів з найнижчого пласту розмовної мови, а також слова, що є однокорінними з такими; абревіатури, утворені з таких слів та висловів, вживання скорочених таких слів або заміна декотрих букв в них будь-якими символами, знаками. Також нецензурною лайкою вважається вживання відповідних знаків, символів (смайлів) та зображень, котрі є носіями нецензурного смислового навантаження.
Опубликовано 01 Апрель 2021 - 13:47
Перевзув першу машину.... Сам. Безкоштовно. Добре що все в мене на дисках.. Замахався..
Заодно витягнув ще 8 коліс і помив керхером....
Певно в субботу буде трудотерапія з будуна
Изменено: Ugeen_K, 01 Апрель 2021 - 13:49
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 01 Апрель 2021 - 14:11
Таки переобулся.17 за 450.Днепр.
Новомосковск по ходу пуп земли...650...обнаглели получается в край. Давно переименовать надо городишко
memphis, вот хто олигарх! Ugeen_K,
0 грн.
с доикратом не день было играться? думаю были бы у меня вторые диски все равно возил бы на шиномонтах, там за 5 минут переобую и за копейки, с балансировкой чуть дольше...
Опубликовано 01 Апрель 2021 - 14:13
Так само переобувся в суботу даром, маю два комплекти на рідних дисках.
Літо 17ки на Мішлені Примасі ХП і зима 16ки на Гуд Єрі ультрагріп айс плюс актів фун райдер офсноу.
Замахався..
Після карантинної зими непогано розімявся і помив Омегу з осені перший раз)))
Опубликовано 01 Апрель 2021 - 14:19
memphis, вот хто олигарх! Ugeen_K,Єт чего??
Після карантинної зими непогано розімявся і помив Омегу з осені перший раз)))Та ну его так напрягатся.... Впереди еще 4х болтовьіе и 5-ти болтовьіе ступицьі
Да и с домкратом похоже трабл...
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 01 Апрель 2021 - 14:26
У нас 17 - 400)
Последний раз переобувался в 16 диски осенью 2019 года.
Тогда мне это стоило что-то около 700. Могу сдать точку
Я туда попал после того как на предыдущем авто после переобувки за 400 получил вибрацию на скоростях 100+
После поездки на этот шиномонтаж - все стало идеально.
Тогда там был балансировочный аппарат которых подобных в городе тогда было штуки 3-4 (к примеру может указать, как провернуть резину на диске, чтоб уменьшить вес грузов)
Изменено: nick6482, 01 Апрель 2021 - 14:27
Опубликовано 01 Апрель 2021 - 14:28
Так ти ж дядько здоровий, лівою за порог автівку підняв, правою колесо перекрутив і назад поставив)))6 болтів зривати приходиться воротком.... прикипіли ..
Слава Україні!!!
Опубликовано 01 Апрель 2021 - 14:35
А они на вид от обычных особо и не отличаются - во всяком случае я, особо отличий не увидел.
Еще - этот аппарат умеет мерять биение самого диска.
Ну и выдает вердикт - подлежит эксплуатации этот диск или нет.
Но шиномонтажник сказал, что авторы этого аппарата наверное не знали, что диски можно отрихтовать\прокатать.
Во всяком случае у меня на Вектре были следы на дисках от попаданий в ямы. И мне не раз предлагали их прокатать.
Но аппарат показал, что все дефекты не превышают допустимые параметры и можно оставить как есть.
Изменено: nick6482, 01 Апрель 2021 - 14:36
Опубликовано 01 Апрель 2021 - 14:47
А они на вид от обычных особо и не отличаются - во всяком случае я, особо отличий не увидел.
та дело ж не во внешнем отличии, а в той фишке станка,
что позволяет в таком режиме увидеть на экране...
как-то (очень давно) у мамы гостил (ровно), переобувался там сезонно
резина была конечно не идеал, но мужик дотошный такой работал,
качал, крутил на станке, спускал, крутил резину по диску, опять качал,...
пока не добивался оптимального (минимального) соотношения грузов...
ему б такой станок...
Еще - этот аппарат умеет мерять биение самого диска.
там где я монтируюсь, всегда это проверяют...
может без специальной фишки станка,
но если диск бьет, на уровне неподвижной части станка
всегда видно и можно локализовать
Опубликовано 01 Апрель 2021 - 14:59
А хто-небудь знає у Києві хороші мережеві шиномонтажі з не віайпі-цінами? Ключове слово - мережеві, де це є системою. Хороший - мається на увазі з хорошим обладнанням і, головне, людьми, які вміють його використовувати. І де начальство не тримає сракоголових, якщо вони там раптом випадково з'являються в штаті.
Якісь справді хороші "дикі" також не завадять, але ця інформація в умовах дуже територіально великого міста має обмежену цінність. Мені, наприклад, територіально близькі Борщагівка, Окружна і дорога на Боярку, але для більшості це буде не цікаво. Мабуть.
Опубликовано 03 Апрель 2021 - 19:59
Подивився прогноз погоди і відклав перевзування 2х машин..
Слава Україні!!!
Опубликовано 03 Апрель 2021 - 20:09
шо там?
+1 на ночь?
рп5 каже що до -4 буде скакати...
А ще можу в карпати мотнути...
Тому вирішив що мої три варіанти підходять (на літі, на европейці та на шипах)
Але руки перевзути чухаються...
Мінус тільки вночі, спати треба, а не шастати по дорогахВ деяких така стезя та робота що не передбачиш
Слава Україні!!!
Опубликовано 03 Апрель 2021 - 22:35
Переобувся ще 30.03.21- "рівні руки і ніякого шахрайства"(літо з минулого сезону на литті) Змотався до Першої столиці і відкрив сезон
, спіймав саморіз. Не критично, але не приємно.Заїхав на монтажку, черга(на переобутись) душ 10.
"Зашнурувався", як по-пусте зроблю по-людські.
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых