А якщо шина не літня,не спортивна і не зимова...,то яка у неї глибина протектора?
https://www.drive2.ru/l/3203533/
Якщо ти мав на увазі шо в тебе був Continental Conti Cross Contact AT, то розмова взагалі ні про що,
Опубликовано 03 Декабрь 2021 - 19:08
А якщо шина не літня,не спортивна і не зимова...,то яка у неї глибина протектора?
https://www.drive2.ru/l/3203533/
Якщо ти мав на увазі шо в тебе був Continental Conti Cross Contact AT, то розмова взагалі ні про що,
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 04 Декабрь 2021 - 07:46
Що саме тебе не влаштовує тепер?Глибина протектора?Вартість гуми?Пробіг?
У контексті Пашиної гуми-все залишається незмінним.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 05 Декабрь 2021 - 13:28
Що саме тебе не влаштовує тепер?Глибина протектора?Вартість гуми?Пробіг?
Та мені взагалі пох, ти як завжди вліз зі своїм як виявилось недолугим прикладом в обговорення зимової гуми, а тепер переможно машеш труселямі, давай жгі есчо
Опубликовано 05 Декабрь 2021 - 14:51
6100грн. 4шт 215/65R16 Starmaxx Incurro Ice W880
Cейчас всё подорожало, а эти ?
https://hotline.ua/a...02t/?tab=prices
Опубликовано 05 Декабрь 2021 - 19:06
Так, так, найвеличніший все знае, у нього все найкраще і робить все краще за всіх
Прогіб не зараховано.Поклони б'єш без потрібної запопадливості...
є альтернатива твоїй думці що Турція це гарно.
І ось в чому ця думка полягає...
З салону мені викотили авто на Брідж Дуелер 684...
Доїхавши з Борщагівки на Оболонь я зняв цю гуму і...продав за 200уй через пару годин.
На заміну був придбаний Контік А/Т за 450уй.
Простий розрахунок показує що Контік(в принципі) було придбано за 250 уй.
Але автомобіль неможливо купити на тій гумі що бажаєш.
(до речі легковий причіп на 6КАРЗ я придбавав без коліс-галімий диск кременчуг+покришки Россава(2шт) мінус 100баксів від ціни причіпу.Приїхав з своїми колесами і забрав причіп.)
Тепер щодо Турецької гуми.
Можна купити комплект нової Турецької гуми за 6кгрн
А можна купити комплект нормального Контіка(Данлопа,Бріджа,Гудєра і т.д.) за 12кгрн.
Придбання Гуми за 12кгрн вигідніше.
Зносивши нормальну гуму навпіл,за Пашиними ж даними її можна продати за 5-6кгрн.Добавити 5-6 кгрн і знову придбати нову нормальну гуму,а не їздити на Турецькому чи Росавовському неліквіді за ті ж самі 5-6 кгрн.Зносивши нову гуму-знову повторити оборутку.
Може у когось немає для першого вкладення в гуму12-15-30кгрн.(це вже інша справа),але вигідніше купувати якісну гуму.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 05 Декабрь 2021 - 19:33
Може у когось немає для першого вкладення в гуму12-15-30кгрн.(це вже інша справа),але вигідніше купувати якісну гуму.
Так може це головне, мабуть ти не стикався з проблемою, коли для придбання авто вигрібаються всі наявні кошти і треба ще на гуму знайти, можливо він поїздить та й продасть ту турцію, добавить грошей і купить шось краще, а може його і та турція влаштує.
а не їздити на Турецькому неліквіді
До речі так і не почув аргументів шо то неліквід
але вигідніше купувати якісну гуму.
Собі б так і зробив, але ніколи не сужу людей по собі і іншим не раджу
Опубликовано 05 Декабрь 2021 - 19:46
Так може це головне, мабуть ти не стикався з проблемою, коли для придбання авто вигрібаються всі наявні кошти і треба ще на гуму знайти, можливо він поїздить та й продасть ту турцію, добавить грошей і купить шось краще, а може його і та турція влаштує.
Це ні чого не міняє .
Купувати якісну гуму вигідніше.Не тому що це краще,а тому що ти споживаєш якісний продукт весь час.
До речі так і не почув аргументів шо то неліквід![]()
Знову наступиш на граблі і плакатимеш,що тебе образили.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Декабрь 2021 - 22:33
Ніхто нікого не судить, але коли буду гальмувати перед нерозумним пішоходом, по закону підлості мені в зад влетить хтось на супер турецькій гумі з дуже красивим малюнком....Так може це головне, мабуть ти не стикався з проблемою, коли для придбання авто вигрібаються всі наявні кошти і треба ще на гуму знайти, можливо він поїздить та й продасть ту турцію, добавить грошей і купить шось краще, а може його і та турція влаштує.
До речі так і не почув аргументів шо то неліквід
Я у неліквід записав салонні літні піреллі скорпіон коли у повороті на сухій дорозі мене зсунуло у бік , після цьго взяв конті преміум контакт...
Зимові кумхо, вородь кв31 (майже нові) на астрі також списав у неліквід, і купив мішелін алпін...
Штатний літній контік ще стоїть на астрі 13рн, і судячи зі всього ще сезон буде їздити, питань до нього ніяких.
Собі б так і зробив, але ніколи не сужу людей по собі і іншим не раджу
Изменено: FINNN, 05 Декабрь 2021 - 22:34
Опубликовано 05 Декабрь 2021 - 22:39
Ніхто нікого не судить, але коли буду гальмувати перед нерозумним пішоходом, по закону підлості мені в зад влетить хтось на супер турецькій гумі з дуже красивим малюнком....
Можно подумать, что только в резине дело. ))
Без головы можно влететь и на суперкаре на суперрезине.
Если бюджетные шины выпускаются, значит они имеют право на жизнь.
Хоть бери и закрывай все шинные заводы в Китае, Турции и не только. ))
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 11:32
Можна купити комплект нової Турецької гуми за 6кгрн А можна купити комплект нормального Контіка(Данлопа,Бріджа,Гудєра і т.д.) за 12кгрн. Придбання Гуми за 12кгрн вигідніше. Зносивши нормальну гуму навпіл,за Пашиними ж даними її можна продати за 5-6кгрн.Добавити 5-6 кгрн і знову придбати нову нормальну гуму,а не їздити на Турецькому чи Росавовському неліквіді
Давай по порядку:
1. Чому тільки тільки зазначені вище ТМ можна вважати "нормальними"? багато власників OAJ фанатіють від корейських ханкуків, комплект нової зимової зараз +/-10кгрн
2. Малазійський контік за ті самі гроші все одно вигідніше ніж те, що ти називаєш "неліквід"?
3. Зношена гума, це зношена гума, потрібно ще знайти покупця для неї і це не завжди за ті гроші, які ти вказав. Ще потрібно знайти час та бажання цим займатись і не пропустити коли вже зносилось навпіл. Не слід забувати за річний пробіг, не усі таксисти, тому половина зношеності може бути через 5 років. Ще нюанс що виробники гуми не рекомендують використовувати зимову гуму з висотою протектора нижче ніж 4мм
4. Я розумію що для декого ліквідними можуть тільки зазначені виробники гуми чи наприклад, сузуківськи двигуни для човнів, які не ламаються, але не у всіх є гроші на дорогі бренди, інакше усі би їздили на мерседесах, лексусах чи теслах
по закону підлості мені в зад влетить хтось на супер турецькій гумі з дуже красивим малюнком
Якщо ти не помітив, я не вихваляю турецьку гуму, мені її порекомендував знайомий, тому що має посилений корт (до речі не знаю навіщо мені він посилений) і начебто за ці гроші має гарні характеристики ціна/якість, відгуків про неї майже не має, тому так, дивився на малюнок протектора. А прилетіти в зад більше шансів від того хто зловив гав або поспішає на зліт любителів літньої гуми
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 11:47
Зносивши нормальну гуму навпіл,за Пашиними ж даними її можна продати за 5-6кгрн.Добавити 5-6 кгрн і знову придбати нову нормальну гуму,а не їздити на Турецькому чи Росавовському неліквіді за ті ж самі 5-6 кгрн.
Вот только 5-6 кгрн будут потрачены на в 2 раза меньший пробег, чем в случае с турцией. По итогу турция все равно в 2 раза дешевле и не надо возни с продажей б/у. И если не гонщик, крейсерская скорость 120..130, то турция вполне себе нормальная резина ИМХО. Не говоря уже о максимальной в 80 км/ч. ))
Изменено: Avtomobilist, 06 Декабрь 2021 - 11:47
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 12:59
Давай по порядку:
Дик я вище ж писав...
Цього сезону,у червні місяці купив,(і вдягнув на свіжепіскоструєнофарбовані диски) шипований,японській брідж за 8кгрн.Наразі такий комплект вартує від 10.
Але продав свій старий комплект за 3кгрн.
В результаті нова,брендова,якісна гума мені обійшлась у 5 кгрн.
4. Я розумію що для декого ліквідними можуть тільки зазначені виробники гуми чи наприклад, сузуківськи двигуни для човнів, які не ламаються, але не у всіх є гроші на дорогі бренди, інакше усі би їздили на мерседесах, лексусах чи теслах
Тут Паша мені складно з тобою не погодитись...
Мені як людині,що вміє рахувати свої гроші складно зрозуміти навіщо купувати Турцію за 6,або Ханкук за 10...Якщо можна катати нормальну гуму за 5.
Зношена гума, це зношена гума, потрібно ще знайти покупця для неї і це не завжди за ті гроші, які ти вказав. Ще потрібно знайти час та бажання цим займатись і не пропустити коли вже зносилось навпіл. Не слід забувати за річний пробіг, не усі таксисти, тому половина зношеності може бути через 5 років. Ще нюанс що виробники гуми не рекомендують використовувати зимову гуму з висотою протектора нижче ніж 4мм
Бачиш у чому справа старий...Я більш ніж впевнений,що продам свою бк гуму з першого перегляду...Мені на важко знайти на це час і цим зайнятись 15хв. поміж справами.
Скажу більше,-кожну гуму(зима/літо) серед сезону перекидаю з передньої на задню вісь.Тому всі 4 колеса в комплекті мають однакову висоту протектора.(ну і само собою для жорсткого повного приводу потрібно щоб гума була однаковою)
Моє відношення до гуми,запорука,що майбутній комплект обійдеться мені дешевше на 30-50%.
По итогу турция все равно в 2 раза дешевле и не надо возни с продажей б/у.
Кожен сам для себе обирає за скільки він придбає гуму і якою саме гумою в результаті користується.
Ніхто нікому,нічого не нав'язує.
Якщо у вас Турція за 6кгрн дешевша мого япійського,шипованого бриджа за 5...?То щиро радий,за те як ви гарно заробляєте,щоб мати змогу на це витрачати кошти.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 13:19
Якщо у вас Турція за 6кгрн дешевша мого япійського,шипованого бриджа за 5...?То щиро радий,за те як ви гарно заробляєте,щоб мати змогу на це витрачати кошти.
Это ты так выкручиваешься или действительно не понял о чем я? ))
Вот твои слова:
Можна купити комплект нової Турецької гуми за 6кгрн А можна купити комплект нормального Контіка(Данлопа,Бріджа,Гудєра і т.д.) за 12кгрн. Придбання Гуми за 12кгрн вигідніше. Зносивши нормальну гуму навпіл,за Пашиними ж даними її можна продати за 5-6кгрн.Добавити 5-6 кгрн і знову придбати нову нормальну гуму,а не їздити на Турецькому чи Росавовському неліквіді за ті ж самі 5-6 кгрн.
Так вот. Расчет не верный. Ресурс турции будет не меньше конти, а может и больше. Таким образом на конти потратишь 6 за пол ресурса, а у турции за весь ресурс т.е. за в 2 раза больший пробег. ))
Изменено: Avtomobilist, 06 Декабрь 2021 - 13:20
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 13:26
Так вот. Расчет не верный. Ресурс турции будет не меньше конти, а может и больше. Таким образом на конти потратишь 6 за пол ресурса, а у турции за весь ресурс т.е. за в 2 раза больший пробег. ))
Та да...
Тільки Контік як б/к(у Пашиному розмірі) продасться за 6кгрн...
Добавиться ще 6 кгрн і знову буде новий Контік...
А от Турція!...Турція чекатиме вас знову в новому комплекті за ті ж самі 6кгрн...
не понял о чем я? ))
Так,я не розумію навіщо купувати дешеву Турцію якщо можна придбати новий товар-бренд,якість.За ті ж самі кошти.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 13:30
Цього сезону,у червні місяці купив,(і вдягнув на свіжепіскоструєнофарбовані диски) шипований,японській брідж за 8кгрн.Наразі такий комплект вартує від 10. Але продав свій старий комплект за 3кгрн. В результаті нова,брендова,якісна гума мені обійшлась у 5 кгрн.
Розумієш, ми трошки від різних точок відштовхуємось, у мене зі старту не було зимової гуми
Тому твоє твердження не зовсім коректне, для мого випадку
Я більш ніж впевнений,що продам свою бк гуму з першого перегляду
Це добре, але не усі такі, які вміють співати та продавати б/в за ті гроші, на які розраховуєш...хоча в цьому випадку ти молодець, а мені ще навчатись
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 13:40
Знову наступиш на граблі і плакатимеш,що тебе образили.
Якісь в тебе вологі фантазіі, я прям обридався
Ніхто нікого не судить, але коли буду гальмувати перед нерозумним пішоходом, по закону підлості мені в зад влетить хтось на супер турецькій гумі з дуже красивим малюнком....
В зад прилетить скоріше власник дорогої гуми, бо він думае шо як купив гарного бренда то вже бога за бороду вхопив
Цього сезону,у червні місяці купив,(і вдягнув на свіжепіскоструєнофарбовані диски) шипований,японській брідж за 8кгрн.Наразі такий комплект вартує від 10.
Але продав свій старий комплект за 3кгрн.
В результаті нова,брендова,якісна гума мені обійшлась у 5 кгрн.
Гарна математика, тільки твій комплект не новий, а не юзаний, бо гумі вже кілька років, бе і як її зберігали ти не знаеш, знижки в пару кгрн просто так не дають.
А мінусовати від ціни вартіть старої гуми не дуже корректно, бо наступного разу як Академік буде міняти зиму, його нова турція вже буде коштувати по твоїй логіці не 6кгрн, а 3-4 бо він теж продасть стару
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 13:47
Розумієш, ми трошки від різних точок відштовхуємось, у мене зі старту не було зимової гумиТому твоє твердження не зовсім коректне, для мого випадку
Не треба пересмикувати Паша.Для того,щоб у мене з'явилась нормальна гума-було здерте одоробло що стояло з салону і придбалась нормальна гума.
Хто тобі заважав на етапі придбання авто вкластись у майбутнє своєї гуми?
Ти сам вирішив придбати Турцію за порадою знайомого...
Це добре, але не усі такі, які вміють співати та продавати б/в за ті гроші, на які розраховуєш...хоча в цьому випадку ти молодець, а мені ще навчатись
Все ти правильно кажеш.
Не кожен полізе(наприклад)14січня щоб поміняти зимову гуму між передньою та задньою віссю.Або ж зробити теж саме з літньою гумою 1липня...
Але серед нас ти більщий молодець.
Бо якісно придумав як тобі не бажано та важко займатись своєю бк гумою...Та воно начебто і правильно...Кому потрібна бк Турція чи Росава....
Два раза написал, что считаешь не верно, что не за те же, а в 2 раза дороже.
Ну да ладно.
Прохладна...
У тебе не сходиться тому що ти дивишся сьогодні,а я бачу як через 5 років продам за 200уй свого б/к Бріджа...
Тоді як хтось тупо викине свою Турцію на сміттєзвалище.
Так доступно?Чи ще щось,десь незрозуміло?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 13:57
Не треба пересмикувати Паша.Для того,щоб у мене з'явилась нормальна гума-було здерте одоробло що стояло з салону і придбалась нормальна гума.
Ок, спробую не пересмикувати:
Авто продавалось тільки на літній гумі (до речі майже нова, 2021 року виготовлення, що забезпечить від зайвих витрат декілька років), без комплекту зимової гуми. В будь-якому випадку мені потрібно придбати зимову гуму, варіант всесезонки не розглядаю взагалі, колись така була (Pirelli) і якось вони швидко зносились, навіть для моїх пробігів, та й влітку шумно було. Так от, якщо брати приклад з тебе, звідки мені "здерти одоробло", якщо його ще не має?
Кому потрібна бк Турція чи Росава....
На кожен товар, є свій покупець, головне яка ціна
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 14:16
Так от, якщо брати приклад з тебе, звідки мені "здерти одоробло", якщо його ще не має?
Я тобі один розумний річ скажу-тільки ти не ображайся.
У тебе була можливість придбати Контік.Але ти зупинився на Турці.
Зимову гуму тобі(як і мені) в любому випадку потрібно було придбавати окремо.
На кожен товар, є свій покупець, головне яка ціна
Якось один мій знайомий плиточник сказав гарну фразу-"Яка стіна-така й ціна"
Ти ж писав що дивився про бк Данлоп і Контік?Чомусь бк Росаву не розглядав?
От така і ціна.
Хотілось би зупинитись на одному моменті.
Просто поділився своїм досвідом,як можна їздити на брендовій гумі,а не на чом попало за ті ж самі кошти
Якщо це комусь не підходить чи незрозуміло відношусь спокійно.
На цьому дискусію закінчив.Все максимально розжував.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 14:34
Тобто той Брідж який ти здер, був не брендовим
Він був брендовим...Але на той час він не відповідав моїм вимогам...
Мені була потрібна гума А/Т...І хоча всі репетували за Бориса Федоровича,був обраний гламурний Контік
Avtomobilist,
Шановний...Ну я ж сказав,що закінчив дискусію....Мені нема чого добавити-все прозоро і зрозуміло.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 14:38
Мені нема чого добавити-все прозоро і зрозуміло.
Таки пришли к выводу, что утверждение
Можна купити комплект нової Турецької гуми за 6кгрн А можна купити комплект нормального Контіка(Данлопа,Бріджа,Гудєра і т.д.) за 12кгрн. Придбання Гуми за 12кгрн вигідніше. Зносивши нормальну гуму навпіл,за Пашиними ж даними її можна продати за 5-6кгрн.Добавити 5-6 кгрн і знову придбати нову нормальну гуму,а не їздити на Турецькому чи Росавовському неліквіді за ті ж самі 5-6 кгрн.
В корне не верно.
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 14:41
Я тобі один розумний річ скажу-тільки ти не ображайся.
Та чому мені ображатись, людина, яка порадив таку гуму, коли побачив наживо авто, сказав "не переживай, Опель це також машина"
У тебе була можливість придбати Контік.Але ти зупинився на Турці.
Зовсім інша справа, це вже фломастери, які різні на смак та по вартості, але з приведеного тобою вище розрахунку при моїх умовах, не виходить що контік вигідніший. Можливо кращий по якості, але не вигідніший
Ти ж писав що дивився про бк Данлоп і Контік?Чомусь бк Росаву не розглядав?
На нову росава преміорі, у моєму бюджеті були кошти, а от б/в від цього бренду мабуть купують коли зовсім скрутно, або на причеп/возик
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 15:30
а от б/в від цього бренду мабуть купують коли зовсім скрутно, або на причеп/возик
Або на "Промежуточную" еще как вариант
Вариант №2. Покупаем турцию за 6, ездим 50 000 и в утиль.
Сомневаюсь что за 50 тыс км на ней будет протектор более 4 мм.....а коль так то это не зима а опять таки "Промежуточная",но то уже совсем другая история для мажоров
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 17:29
Таки пришли к выводу, что утверждение
В корне не верно.
Це добре..
Значить моя зношена гума наступного разу теж довго не залежиться...
Ремонт,Консультації,
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых