по большому счету - японская нива.
но таки едет.
говорят.
а если еще и блокирующийся задний дифф вкрячить - то вообще вездеход. за счет легкого веса и углам спереди сзади и между.
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 12:59
но таки едет.
говорят.
а если еще и блокирующийся задний дифф вкрячить - то вообще вездеход. за счет легкого веса и углам спереди сзади и между.
Я не сперечаюсь в якихось позашляхових можливостях цього малюка, але він малий. Для японців кей-кари - можливо норма, але для нас... Ну і як сказала дружина, перефразовуючи Форда, після Запорожця і Опель Кадетт хетчбек 3-х дверка - машина може бути любою але не трьохдверною
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 13:09
Стоїть в дворі Джимні, на злій гумі, з боксом на даху - ну не сприймаю я його серьйозно, звиняй
Це як ті "кракени" які гавкають на всіх а носять їх під рукою як барсетку
Тому ціноутворення як на це авто так і на його запчастини - це окрема тема
як власник Джимні не сприймаю усіляких бегемотів по типу Секвої чи водіїв "марщруток" власників бусів...
Але стараюсь тримамати свої думки при собі.Справа кожного на що витрачати кошти і від чого отримувати задоволення.
З приводу ціноутворення та вартості з/ч...Рекомендую звертати увагу на евакуатори...Як тільки ти,особисто,побачиш несправний Джимні на евакуаторі-можеш в цей день купувати лотерейний квиток...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 13:17
Нива не має двох нерозрізних мостів,повного електропакету та япійської якості культури виробництва...
По великому рахунку Ніва це трошки не те,на що можна повністю покластись під час подорожей...
Я не сперечаюсь в якихось позашляхових можливостях цього малюка, але він малий.
Він не малий.Він компактний.
Це суть різні речі...
Але у світовому рейтингу позашляховиків які дійсно можуть пересуватись по бездоріжжю він на вершині хіт параду.
Саме завдяки своїй компактності та позашляховим якостям що надаються в стандарті заводом виробником.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 13:27
лет 10 назад я на шиномонтаже просил шиномонтажника оставить для меня работы по открутить/прикрутить, именно потому что в жизни не хватало напрягания булок... (платил при этом стандартную цену)нафига напрягать булки
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 13:45
Нива не має двох нерозрізних мостів,повного електропакету та япійської якості культури виробництва...
По великому рахунку Ніва це трошки не те,на що можна повністю покластись під час подорожей...
извини.
я согласен.
ощущение от качественного инжиниринга - это отдельная тема.
это было в праворульном Ниссане. и в Субару..
Лексус - немного другая тема. тут просто когда в авто больше 20 ЭБУ - это может быть не без приколов. реально 20 компов на колесах. хоть и очень комфортных.
лет 10 назад я на шиномонтаже просил шиномонтажника оставить для меня работы по открутить/прикрутить, именно потому что в жизни не хватало напрягания булок... (платил при этом стандартную цену)
сейчас, признаться чесно, уже нет такого желания
попробовал. мне не понравилось. но, так тоже можно.
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 13:57
Він не малий.Він компактний.
Треба запам'ятати на майбутне для всіх випадків - він не малий, він компактний
Брат того літа був десь на одному з західних грецьких островів в Іонічному морі. Там скутери і кабріолети Джимні по 30 евро/доба. Любого кольору - для шанувальника напевно як до раю потрапити
А якщо серьйозно - да, напевно треба починати з того для чого він треба. Я розумію що мені - він абсолютно не треба бо в ньому немає нічого що б мені було потрібне. Він ані для міста, ані для родини, ані для грузу, ані для моїх подорожей.
Изменено: sapphir, 20 Ноябрь 2022 - 14:03
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 14:31
Треба запам'ятати на майбутне для всіх випадків - він не малий, він компактний
Брат того літа був десь на одному з західних грецьких островів в Іонічному морі. Там скутери і кабріолети Джимні по 30 евро/доба. Любого кольору - для шанувальника напевно як до раю потрапити
А якщо серьйозно - да, напевно треба починати з того для чого він треба. Я розумію що мені - він абсолютно не треба бо в ньому немає нічого що б мені було потрібне. Він ані для міста, ані для родини, ані для грузу, ані для моїх подорожей.
У далекому 1995-96 році...Коли переважна більшість жителів цього форуму мріяти не могла про Вектру А або про "гоночну" Калібру...У моїй сім'ї вперше оселився один з справжніх проходимців Азія Рокста...Оснащений 2.2 дизелем.На той час верх харизми,з зйомним жорстким верхом...По прохідності та надійності-УаЗ,Ніва відпочивали...
Тобто давно знаю навіщо і яким повинен бути проходімец.
У нас був саме в такому кольорі...
Изменено: Юстас, 20 Ноябрь 2022 - 14:36
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 14:35
На вид как нащадок виллиса...
Asia Rocsta является вездеходом построенного Азии Motors в Южной Корее. Этот полноприводный автомобиль является производным от военного джипа модели KM410, укомплектованного южнокорейской армией и являющегося местной версией Jeep Willys M38A / CJ5.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 18:23
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 18:50
И почему сращу сэкономить 10 баксов?
Кстати 10 в Киеве стоит за 13-е, сосед перекидывал, гоорит на одном 400, на другом вообще 440 за железяки
Коли перекидаєш колеса самостійно то:
-є можливість зачистити прилеглі частини колеса та гальмівного диска/барабана
-оглянути стан та знос гальмівних колодок
-частково оцінити стан ходової
-вимити зняті колеса,оглянути на предмет ударів
Все це можна зробити поки перекидають колеса
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 19:52
Ну ти і мажор)
Ні...,повезло.
Сусіди їхали в еміграцію віддали по гарній ціні...Лотерея...
Все це можна зробити поки перекидають колеса
Звичайно і барабани познімати гальмівні,при потребі замінити колодки чи гальмівні циліндри,позачищати прилеглі поверхні...
Саме для того шиномонтаж і існує...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 19:58
Звичайно і барабани познімати гальмівні,при потребі замінити колодки чи гальмівні циліндри,позачищати прилеглі поверхні...Саме для того шиномонтаж і існує...
Цього в переліку не було, не треба перекручувати, та і не роблять це з кожною переобувкою
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 20:19
Сань, на дегтярівський 740 і їхати далеко не треба було17е за 800 грн переобули , почти у центри Киева
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 20:30
Звичайно і барабани познімати гальмівні,при потребі замінити колодки чи гальмівні циліндри,позачищати прилеглі поверхні... Саме для того шиномонтаж і існує...Ти жартуєш? Любі роботи по гальмівній системі треба спеціалістам довіряти чи робити самому якщо є поняття. Гальмівний циліндр на шиномонтажі міняти??? Я і в тебе його не наважусь міняти в совєцькому гаражі на ямі. Без образ.
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 20:54
бахатая жизть - она другая)))та я переобувал там где покупал резину- и это на рабочее авто) так что пофиг -хоть 1000 хоть 2000
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 21:23
Цього в переліку не було, не треба перекручувати, та і не роблять це з кожною переобувкою
Кожен сам вирішує як і яку увагу приділяти своїй власності...
та то він, тіпа стебется
До введення обов'язкового Техогляду відношусь нормально...
Бувши пацаном,після курсів зібрав з під забору МАЗ 5334 в якого двигун і коробка лежали в кузові і пройшов на ньому самостійно ТО на Туполєва,в тому числі і гальмівної системи на катках.Стояночна гальмівна система була старого типу-гальмівний барабан між редуктором та карданом...
Кожен сам вирішує як і яку увагу приділяти своїй власності...
Изменено: Юстас, 20 Ноябрь 2022 - 21:24
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 23:30
Новый Туарег порядка 100 ЭБУ и как то ездиють
![]()
если не влом, покажи 100..
тут двери "с присосками" и сидушки с вентиляцией и массажем - и фиг 30 насчитаешь..
если не брать во внимание роллсы и бмв с мерсами с экранами на каждой двери и закрытии двери с кнопки.
по поводу переобувки - рано - вообще ни о чем. здесь лучше перебдеть имхо.
Изменено: Manager, 20 Ноябрь 2022 - 23:36
Опубликовано 21 Ноябрь 2022 - 12:56
за це не можна нормально платити, будь-яка сума. Якщо це не найманець. 100к не вартує життя нашого військовогоНасколько понял, воюющим тоже нормально платят.
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых