Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 23 Январь 2020 - 19:03
Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 03 Февраль 2021 - 00:50
парни, а у меня заднее правое колесо лучше всех стирается из-за потрескавшихся (люфта нет) сайлентов или же у вектры есть некая особенность ?
Опубликовано 03 Февраль 2021 - 11:24
Мабуть дуже давно раз 20грн ;-)
если ручка не работает на нажатие, то это только пропайка контактов, если не работает на поворот, то тогда выпаивание кнопки и подгибание контактов
На соседнем СТО Опель, такая услуга стоит 600 грн
парни, а у меня заднее правое колесо лучше всех стирается из-за потрескавшихся (люфта нет) сайлентов или же у вектры есть некая особенность ?
нет такой особенности)
у меня тоже были потрескавшиеся сайленты и развал сзади не крутился с завода, ничего не стиралось
Якщо комусь треба: 067-246-64-10
Опубликовано 03 Февраль 2021 - 11:56
если ручка не работает на нажатие, то это только пропайка контактов, если не работает на поворот, то тогда выпаивание кнопки и подгибание контактов
Опубликовано 03 Февраль 2021 - 13:26
Дело в том что развал таки крутится и делал недавно, все норм.если ручка не работает на нажатие, то это только пропайка контактов, если не работает на поворот, то тогда выпаивание кнопки и подгибание контактов
На соседнем СТО Опель, такая услуга стоит 600 грн
нет такой особенности)
у меня тоже были потрескавшиеся сайленты и развал сзади не крутился с завода, ничего не стиралось
Болячка вектры.
Як крутиш ручку швидкість скаче більше, меньше і натискання 5-10 разів треба натиснути щоб в меню зайти
Опубликовано 03 Февраль 2021 - 19:28
если ручка не работает на нажатие, то это только пропайка контактов,
Якраз тільки це і не працювало, не нажималось, точніше нажималось але не спрацьовувало. Знімав і розбирав довше чим паяли ))), а паяли по часу - одна викурена цигарка )) , по оплаті велике людяне дякую і 20 грн на каву як сказав майстер.
Опубликовано 03 Февраль 2021 - 20:28
Там 6 поперечных рычаговделал) говорят на поперечных рычагах сайленты наружные потресканные но не люфтят... пока...
вот закралась мысль еще в АТЛ на стенд заехать, но там записи на две недели вперед..
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 03 Февраль 2021 - 20:36
На какой такой стенд?делал) говорят на поперечных рычагах сайленты наружные потресканные но не люфтят... пока...
вот закралась мысль еще в АТЛ на стенд заехать, но там записи на две недели вперед..
Опубликовано 03 Февраль 2021 - 21:55
Да!? Ну потом не жалуйся, что у тебя резину хавает))Состояние подвески в целом, кэп
Опубликовано 03 Февраль 2021 - 22:00
Да!? Ну потом не жалуйся, что у тебя резину хавает))
А если серьёзно, заедь к нормальному диагносту, не проверит этот стенд тебе твои сайлентблоки
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
да!)
перед НГ у двоих был.. все норм.
Изменено: Вальдык, 03 Февраль 2021 - 22:01
Опубликовано 03 Февраль 2021 - 23:25
сорян, внутренниеКакие зоркие "диагносты"
перед НГ у двоих был.. все норм.Всё нормально. А резину жуёт.
Состояние подвески в целомПрикалывалисьна таком стенде. Заехал, распечатку сделали. Проехал 500метров в режиме "тапкувпол" . Распечатка другая по значениям.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 04 Февраль 2021 - 20:00
Підкажіть, будь-ласка, користуюсь автівкою біля 4х років, активно 1,5. Проїхав приблизно 40т.км. перший раз бачу працюючими ці лампи. Це норм?
Блін, це що якась хвороба? Два дні назад у мене таке засвітило. антибукс, антизанос не працює, прочитав помилки, С0050 обрыв цепи датчика скорости правого заднего колеса.
Поки нічого не робив, так їзджу. Заглянув тільки на датчик, все на місці вроді, треба буде на яму заїхати і перевірити роз'єм і проводку до датчика. Дивлячись на насипаний сніг то ще й в плюсі )), буксую і антибукс не спрацьовує, а от АБС спрацьовує, перевіряв, тільки напевно реагує тільки на передні колеса бо звук якийсь глухіший став і не так інтенсивно віддає в педаль.
Опубликовано 05 Февраль 2021 - 00:25
Блін, це що якась хвороба? Два дні назад у мене таке засвітило. антибукс, антизанос не працює, прочитав помилки, С0050 обрыв цепи датчика скорости правого заднего колеса.
Поки нічого не робив, так їзджу. Заглянув тільки на датчик, все на місці вроді, треба буде на яму заїхати і перевірити роз'єм і проводку до датчика. Дивлячись на насипаний сніг то ще й в плюсі )), буксую і антибукс не спрацьовує, а от АБС спрацьовує, перевіряв, тільки напевно реагує тільки на передні колеса бо звук якийсь глухіший став і не так інтенсивно віддає в педаль.
На вихідних катався, після сміливого проїзда ліжачого, засвітилася ця дивна пара лампочок. Доїхав куди їхав, заглушив двиг, потім завів - все пропало.
Не стоит прогибаться под изменчивый мир...
Si vis pacem, para bellum
Опубликовано 05 Февраль 2021 - 12:15
Щось похоже було в мене, занесло авто, спрацювала антизаносна система, потім відключилась і засвітило лампи. Перемкнув запалення все стало на місця, потім знову засвітило і вже не гасне. Буду дивитись проводку, далі буде видно.
Сьогодні вирішив дану проблему, Переломився провід, на відстані десь два сантиметра від фішки, зробив скрутку, заізолював, тепер все працює як і раніше.
Изменено: urevich13, 06 Февраль 2021 - 21:05
Опубликовано 10 Февраль 2021 - 14:40
Замовив трос BOSCH 1987477763
Два місяці назад поміняв трос ручніка, недавно відновлював проводку датчика швидкості на задньому правому колесі і що побачив (до цього вже були симптоми що гріється диск тормозний справа), клинить супорт заднього правого колеса. Трос новий, я в ступорі. Знімаю трос ручніка з флажка, перевіряю, флажок відходить відразу у крайнє положення, не клинить. Перевіряв декілька раз, вже нажимав і повільно його відпускав, все ок, відходить до кінця. Трос окремо, двома пальчиками з мінімальним зусиллям рухається в обох напрямках без клину, свобідно. А от в комплексі, коли затягнути ручний тормоз і відпустити то флажок не відходить до кінця десь на два міліметри і колесо клинить. Достатньо буквально легенько потягнути за флажок і він повертається у вихідне положення.
Що можете підказати по даному питанню?
Трос гівняний купив, чи що?
Перегинів на кожуху ніде нема, не пережатий. Да, якщо відпустити ручнік і легенько пошевелити кожух троса то флажок теж повертається назад. Але перегинів нема, він став на місце як рідний.
Опубликовано 10 Февраль 2021 - 16:07
urevich13, то на 2,8 и дизеля. Твой внутренний обычный. По оригиналу идет Лобро или можно GKN-Spidan 23202
Це була підказка по лівому внутрішньому пильнику ШРУСа. Підійшов без проблем. Дякую.
Прошу ще допомоги по правому внутрішньому пильнику, не допоможете з номерком ? щоб не заморочуватись )), теж виявив сьогодні що він пошкоджений. Чи він такий самий як і лівий внутрішній?
Щось почала сипатись моя машинка після 300000 тисяч пробігу
Опубликовано 10 Февраль 2021 - 18:29
У меня была схожая проблема. Причиной был поршень. Выявили так, на работающем, снятом суппорте, двигая рычажок ручного тормоза, поршень постоянно выдвигается. А вот там где была проблема, при выжимании рычага ручного тормоза, поршень выдвигался, а при отпускании поршень возвращался назад. Разобрав этот суппорт, была в механизме поршня коррозия. Вылечили заменой поршня. Ну и конечно, всему этому, стало пофигительное отношение к замене тормозной.Може і так, але чому тоді без троса повертається назад справно, не клинить ? Я нажимав на нього і він без проблем рухається і повертається назад у вихідне положення без троса.
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Через деякий час після включення підігріву сидіння перестає працювати пічкаАвтор: Vibaj • Дата: 24 Февраль 2025 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Vectra C 2003Автор: Fors1k • Дата: 15 Октябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю детали ходовой частиПередние амортизаторы на Вектра Ц 2.2 Автор: SRZ • Дата: 16 Июль 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
карты дверей кожа Vectra C4шт Автор: MegaVectr • Дата: 18 Март 2021 ![]() |
|
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых