Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 23 Январь 2020 - 19:03
Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 11 Август 2022 - 20:30
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 12 Август 2022 - 08:22
baton45,
В вибрации участвует такое множество узлов и агрегатов, что копать можно вечно.
Но всё решаемо если знать куда копать))
исследовал кучу вектр, везде она присутствует, вибрация
но так наверное не должно быть! "я так думаю!"))
Якщо комусь треба: 067-246-64-10
Опубликовано 13 Август 2022 - 06:58
То ви щось до Верки домахуєтесь - в деяких інших машинах, особливо не дорогих і з мотором раза в два меншим за Вєрку там да, ти п"ятою точкою відчував включення кондюка. Як на мене - в Вєрки з цим все ок, якогось дискомфорту не відчув.
І в черговий раз вчора відчув переваги 20-ти річного авто над новими - біля бізнес-центра так все напаркували що два оленя, один на Яріс Гібрид Кросс а другій на чомусь розміром з Хайлендер, стали один напроти другого і не знали як роз"їхатись Я об"їхав обидвох з зазорами в пару см і поїхав далі а вони нехай далі стоять і трясуться за свої лушпайки
Опубликовано 13 Август 2022 - 12:04
))То ви щось до Верки домахуєтесь - в деяких інших машинах, особливо не дорогих і з мотором раза в два меншим за Вєрку там да, ти п"ятою точкою відчував включення кондюка. Як на мене - в Вєрки з цим все ок, якогось дискомфорту не відчув.
І в черговий раз вчора відчув переваги 20-ти річного авто над новими - біля бізнес-центра так все напаркували що два оленя, один на Яріс Гібрид Кросс а другій на чомусь розміром з Хайлендер, стали один напроти другого і не знали як роз"їхатисьЯ об"їхав обидвох з зазорами в пару см і поїхав далі а вони нехай далі стоять і трясуться за свої лушпайки
Опубликовано 14 Август 2022 - 19:15
дросель?Сьгодні спека, працює кондьор. І коли скидаєш на нітраль, оберти починают падати на нуль і може захлохнути… без кондьора працює ідеально…
Що це!?
Замовив датчик колінвалу
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 15 Август 2022 - 09:43
Питання на засипку, до дозаправки кондиціонера вібрація була менша ? (знаю що недавно дозаправляли кондіка)
Якщо тиск в системі перевищує норму, то двигуну важче провернути компресор, звідси і вібрація і падіння обертів.
В мене теж присутня вібрація при увімкненні кондиціонера, але я рахую що це не критично. Ще як варіант від похилого віку компресора він рідненький втомився і трохи підклинює )))), звідси і вібрація,. так як двигуну його тяжче провернути.
І попутно, все таки, хтось підкаже значення тиску фреону в системі клімат контролю вектри ??? Питання відкрите, може у когось є ТІС, підкажіть будь ласка, чи може хтось просто володіє інформацією
Опубликовано 15 Август 2022 - 17:03
І попутно, все таки, хтось підкаже значення тиску фреону в системі клімат контролю вектри ??? Питання відкрите, може у когось є ТІС, підкажіть будь ласка, чи може хтось просто володіє інформацією
Маю тільки таку :
Изменено: sapphir, 15 Август 2022 - 17:03
Опубликовано 16 Август 2022 - 10:34
Дросельну давно чистив?Сьгодні спека, працює кондьор. І коли скидаєш на нітраль, оберти починают падати на нуль і може захлохнути… без кондьора працює ідеально…
Що це!?
Замовив датчик колінвалу
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Опубликовано 16 Август 2022 - 16:23
В мене подібне було після "хорошої" заправки кондиціонера. Перевір
Надіслано від мого Pixel 4 XL, використовуючи Tapatalk
поставив модуль запалення бу GM, поки все працює, тестую
на новому Делфі помилка через 5 хвилин роботи, по датчикам распредвалу, а це модуль
але чого помилка тільки під нагрузкою?
Опубликовано 17 Август 2022 - 13:29
А я казав став бу оригінал модульпоставив модуль запалення бу GM, поки все працює, тестую
на новому Делфі помилка через 5 хвилин роботи, по датчикам распредвалу, а це модуль
Опубликовано 19 Август 2022 - 10:16
Маю тільки таку :
Дуже дякую друже, значить в мене все ок з тиском, не буду навіть і думати щоб поїхати до майстра. У мене на виключеному кондиціонері тиск 980 кПа на включеному 1386-1414 кПа
поставив модуль запалення бу GM, поки все працює, тестую
А у нас хіба є датчик розпредвалу? Який двигун у вас ?
Ну і по модулю, завжди писав, що відповідальні деталі завжди ставлю оригінал БУ, ще ніколи не підводили дані деталі.
Изменено: urevich13, 19 Август 2022 - 10:18
Опубликовано 19 Август 2022 - 10:23
А у нас хіба є датчик розпредвалу? Який двигун у вас ?
Ну і по модулю, завжди писав, що відповідальні деталі завжди ставлю оригінал БУ, ще ніколи не підводили дані деталі.
немає, воно якось по імпульсам з катушки
ця помилка вказує на несправність модуля запалення, на наших моторах
Опубликовано 19 Август 2022 - 11:36
У мене ще рідний, 333000 пробігу. А як взнати чи адекватний? Поставити і перевірити, якщо робочий то вперед і з піснею. Інакшого не дано. Не думаю що він відразу загнеться і не так шкода, як купити новий і викинути через деякий час.
Изменено: urevich13, 19 Август 2022 - 11:37
Опубликовано 21 Август 2022 - 07:44
У вас модуль ще живий, бо якісний плюс свічки ставите нормальні, тому модуль не шатає в сторони. Якщо ізоляція катушок зразу була відмінною, лак найкращим, то зрозуміло, чого воно йде в лінійку оригіналу. Так і свічки.
Изменено: baton45, 21 Август 2022 - 07:47
Опубликовано 21 Август 2022 - 18:49
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Через деякий час після включення підігріву сидіння перестає працювати пічкаАвтор: Vibaj • Дата: 24 Февраль 2025 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Vectra C 2003Автор: Fors1k • Дата: 15 Октябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю детали ходовой частиПередние амортизаторы на Вектра Ц 2.2 Автор: SRZ • Дата: 16 Июль 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
карты дверей кожа Vectra C4шт Автор: MegaVectr • Дата: 18 Март 2021 ![]() |
|
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых