к сожалению без модеров даже осиновый кол не поможет...
Заказ на кол был отправлен раньше заклинания...
Опубликовано 16 Март 2024 - 18:20
цибульку посадив перший раз у житті.....якщо зійде буду бухати добу. точніше шось з неї буде.....бо то тиканка..натикав капець
У моєї жінки бабуля коли молода була, перший раз у житті садила, корінчиками уверх. Отакі веселі спогади. Діти війни.
Изменено: baton45, 16 Март 2024 - 18:21
Опубликовано 16 Март 2024 - 18:22
тепер навчишся стригти газон....
о це окрема тема......хотів навіть купувати тріммер....але вирішив скористатись службовим становищем та взяти пару разів з роботи, поюзати
У моєї жінки бабуля коли молода була, перший раз у житті садила, корінчиками уверх. Отакі веселі спогади.
шо ти думаєш, я на це звертав увагу
а ще я попіл використовував...мама назбирала ще до того, як лишила мене на одинці з цією дачею.... надивився роліків....мля у попілу все навколо
Изменено: molodec, 16 Март 2024 - 18:24
Опубликовано 16 Март 2024 - 18:30
Як казав мій мічман (бувший прапор), "все отставить, дым в трубу, пельмени раскатать!"
мой прапор отвечал, шо хоть гранотомет стреляет по параболе, если его на бок положить он тоже сможет....за угол...но по уставу не положено
ну тепер вивчай що таке тля і чим з нею боротись... щоб зрозуміти чому все в попелі
не лякай мене, я вже наслухався про слизнів і іншу гидоту
Куди, у грунт?
ну не в дупу ж
є такий вираз, вважаю тобі відомий
Опубликовано 16 Март 2024 - 19:13
ну не в дупу ж![]()
![]()
![]()
є такий вираз, вважаю тобі відомий
На огірки, томати, спочатку вирощують розсаду, а потім її висажують у грунт, якщо чогось не знаєш, то гугль в поміч, буде скоріше чім тут спитати
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 16 Март 2024 - 19:54
віскарь притупляє відчуття страху....
Люля, Орловщина под Новиком
На огірки, томати, спочатку вирощують розсаду, а потім її висажують у грунт, якщо чогось не знаєш, то гугль в поміч, буде скоріше чім тут спитати
то слишком сложно. в грунт, под пленку
Це на розсаду чи в грунт? Бо ще ранувато.
тепло в нас вже
шозалюде...можна ж просто порадіти)))
Ти читав що Руслан писав про свій сільгосп. досвід та звідки в нього ділянка? Яка розсада?
отож бо
Опубликовано 16 Март 2024 - 20:42
то слишком сложно. в грунт, под пленку
Даже если что то взойдет, то у слизняков будет шведский стол, они и рассаду сжирают за ночь, что и стовбура не остается, а уж молоденькие ростки просто нямба
а ще поставив стаціонарно мангал, трохи кривенький, але піде.....кому зара легко
та приглядую куди б стовпа вкопати та до якого дерева прив*язати гамак......ГАМАК то взагалі мрія......
О, оце по нашому
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 16 Март 2024 - 22:50
а ще посадив огірки, кукурудзу цукрову, ... базілікРано для цих культур. Бо якщо потепліє, згідно прогнозу, і вони зійдуть, а потім зворотні заморозки недайбох, то загинуть.
віскарь притупляє відчуття страху....Я стільки не вип"ю
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 17 Сентябрь 2024 - 13:35
Захотілось мені ножик сантоку. Купив Трамонтіну, скориставшись акцієюhttps://rozetka.com....007/p254121426/
глюки якісь
Ну не зайшов мені трамонтіновський сантоку Якийсь він неоковирний, важкуватий, больстер або не під мою клешню, або не під мою техніку нарізки
Купив на Алі в рази дешевший ніж, який що називається "ліг в руку" з першої нарізки:
aliexpress.com/item/1005006236047929.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.52.21ef18022FK2nm
Сталь, якщо китайці не брешуть, така ж, як і на Трамонтіні.У всякому випадку "з коробки" заточка дуже хороша і ніж її тримає.
Ну для правки в мене ще є рубіновий мусат і напівпрофесійний станок для заточки(хвастаюсь ).
Трамонтіну подарував тещі
П.С. Зрозумів, шо за глюки. При наявності активних ссилок в повідомленні у форумного движка "їде криша", і він починає творити фігню. Слава адмінам!
Изменено: Щукарь, 17 Сентябрь 2024 - 13:36
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых