Юрий Ганиченко
Никакого отношения к медицине не имеет, математик по образованию, занимается моделированием того, в чём плохо соображает... грубо говоря - выполняет заказы свыше.
Изменено: Юрий Сергеевич, 21 Декабрь 2021 - 19:43
Опубликовано 21 Декабрь 2021 - 23:24
Никакого отношения к медицине не имеет ... занимается моделированием того, в чём плохо соображает...В цій темі таких також рясно
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 21 Декабрь 2021 - 23:43
После того, как человек перенес Омикрон, его организм от повторного заражения защищен только на 19%.
В то время как после Дельты организм защищен на 89%.
Стокгольмський стартап Epicenter адаптував свою технологію імплантованих чипів в якості носія для зберігання паспорта вакцинації проти COVID-19 під шкірою. Імплантат можна буде прочитати будь-яким пристроєм, що використовує протокол зв’язку ближнього поля (NFC).
Мікрочип Epicenter розміром з одне рисове зернятко, імплантується під шкіру або в руку, або між великим і вказівним пальцями.
Специалисты из Израиля рекомендовали сократить до трех месяцев интервал между второй и третьей дозами вакцины для лиц 60+.
Изменено: ШВАРЦ, 22 Декабрь 2021 - 00:56
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 07:24
В цій темі таких також рясно
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 07:32
Стокгольмський стартап Epicenter адаптував свою технологію імплантованих чипів в якості носія для зберігання паспорта вакцинації проти COVID-19 під шкірою. Імплантат можна буде прочитати будь-яким пристроєм, що використовує протокол зв’язку ближнього поля (NFC). Мікрочип Epicenter розміром з одне рисове зернятко, імплантується під шкіру або в руку, або між великим і вказівним пальцями.
Ну от...А казали,що чіпірувати не будуть...
А не можна в цей чіп загнати водійське посвідчення і атестат про закінчення середньої школи?...
Зручно...Не треба тягати з собою короткопрацюючий гаджет...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 08:01
Но пока у нас Дія глюкает , люди позавчера в Польшу ехали , погранцы только с бумажным могли проверить.
У профільній темі я вказував на недосконалість такого виду передачі інформації...Але мені з піною у рота доказували як це прогресивно...
Дело в том что чипы развиваются независимо от коронавируса , и к этому все идет .
Їдеш по Бориспільській і на кожному стовпі читає,що Пупкін Петро Семенович їде на машині у бік Полтави...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 08:43
Їдеш по Бориспільській і на кожному стовпі читає,що Пупкін Петро Семенович їде на машині у бік Полтави...Навіть кнопочний телефон можна відслідити де Пупкін їде по вишкам. Звичайно якщо телефон зареєстрований на твоє імя. Мене легко, навіть якщо я відключу інтернет і місце положення.
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 08:53
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 09:03
но зачем было ложить экономику при этом
Не можна положити те, що вже давно лежить
Хоча, взагалі-то, цей рік для України став рекордним по росту ВВП(в доларовому еквіваленті), незважаючи на Ковід і інші виклики.
Изменено: Щукарь, 22 Декабрь 2021 - 09:06
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 09:36
цьому посприяла кон’юнктура тих галузей ринку на які ковід і наші виклики не вплинули, а саме найбільша врожайність зернових в історії незалежності і хороша ціна на них на біржах, а також висока вартість руди, щеб вистачило у когось розуму закупити вугілля і газу по прийнятних цінах літом за ці гроші, але мабуть це не наш варіант..Не можна положити те, що вже давно лежить
Хоча, взагалі-то, цей рік для України став рекордним по росту ВВП(в доларовому еквіваленті), незважаючи на Ковід і інші виклики.
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 09:59
щеб вистачило у когось розуму закупити вугілля і газу по прийнятних цінах літом за ці гроші, але мабуть це не наш варіант..
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 10:52
даром ні, але я хоч щоб на вилах не винесли забезпечити щоб більш менш нормальну ціну комунальних, зараз же просто заганяють нафтогах в борги, покищо це 19млрд гривень, накінець року буде 50, на наступний при ціні газу 1500дол за куб буде 150, що звичайно ніхто не допустить, просто збільшать ціну для населення в 4 рази і тут почнеться саме цікаве.Даже, если и закупили, то никто тебе его даром не отдаст.
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 11:11
тепер там будуть жити вічно.
Я то думаю...Чому туди рвуться на ПМЖ...
А там просто рай і вічне життя!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 12:23
, я понимаю, что в Израиле, Европе, Штатах, там дебилы. Ничего не шарят.
Все спецы сконцентрированы здесь. )))
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 12:32
Не , во всем мире . Цены просто безбашенно взлетели.В Голландии положили экономику?
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 12:43
Что без вакцинации результат был бы такой же?
Для того щоб підтвердити такі результати потрібні статистичні дані, що хворіють одні і другі однаково.
Якщо 40% вакциновано, а 60% ні, то хворих в лікарні і померлих має бути приблизно таке ж співвідношення 40 на 60.
Таких даних немає, тому це все фантазії основані на твердженні "я собі так думаю".
Изменено: vovan8706, 22 Декабрь 2021 - 12:44
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 13:04
И никто от тебя не требует никаких пруфов .
Да потому что пруфов по этому поводу пруд пруди. Они на каждом шагу.
А вот когда выдают здесь что-то "новенькое", то не плохо было бы и сообщить, откуда дровишки (с).
Изменено: Avtomobilist, 22 Декабрь 2021 - 14:09
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 14:28
Не знаю,незнаю...Йшов на роботу-жодного не бачив!)
Навіщо вам ті пруфи?Чи пруф є доказом достовірної інформації?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 14:33
А вот когда выдают здесь что-то "новенькое", то не плохо было бы и сообщить, откуда дровишки (с).
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 14:35
Ну а если даже один Вован почувствовал подорожание , то это не считается ?
Крім Вована всі дуже раді подорощаню, а Вован один жаліється.
Навіщо вам ті пруфи?Чи пруф є доказом достовірної інформації?
Пруф це підвердження інформації яку подають, тобто з чого взяті такі висновки.
Бо висновки без фактів пустий звук.
Це як сказати що хто файзером прививався в того пасюн збільшився на 2 см. Все сприймайте це як істину в останній інстанції!
Изменено: vovan8706, 22 Декабрь 2021 - 14:51
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 14:43
Опубликовано 22 Декабрь 2021 - 14:46
хто файзером прививався в того пасюн збільшився на 2 смТепер все зрозуміло: ти так довго (до 34-х років) не одружувався, поки не вколовся пфайзером
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых