зато не болел ни разу (
Ну или просто не заметил, как и все, болевшие бессимптомно...
Опубликовано 08 Июль 2022 - 15:28
для тех кого в гугле забанили.. ффп2 уже лучше, чем ничего..
В отличие от тканевых масок респираторы класса защиты FFP2 защищают не только окружающих, но и самого носителя.
респираторы класса защиты FFP1 должны отфильтровывать не менее 80% тестовых аэрозолей, FFP2 — не менее 94%, а FFP3 — 99%
https://www.zusammen...s-and-yourself/
Зато у Роми є маска ффп3...
выше ссылка. 11грн - мегаденьги. причем оно многоразовое.
Це у Роми нема дітей які ходять у школу/дит садок і приносять додому все і вся)))
здесь не без доли правды. но это ж не повод пойти и самому нахвататься.
Опубликовано 08 Июль 2022 - 15:30
Та при чому тут маска чи діти , не хворів і добре .
Ну или просто не заметил, как и все, болевшие бессимптомно...
а тут ти не правий , якщи хворів безсимптомно , так можна хоч десять разів хворіти .
Але позиція Роми мені подобається : я в масці , і на других мені нема діла .
Це кардинально відрізняється від інших масочників , які призивали всіх як воно там - антиваксерів здається , ліквідувати , переселити , ізолювати щоб не заважали їм , привитим , не хворіти .
Він хоть не призиває всім вдягти маски ( чи призиває а я пропустив ?)
Опубликовано 08 Июль 2022 - 15:32
Агітації нуль))) Так що хай носить на здоровя)))Та при чому тут маска чи діти , не хворів і добре .
а тут ти не правий , якщи хворів безсимптомно , так можна хоч десять разів хворіти .
Це кардинально відрізняється від інших масочників , які призивали всіх як воно там - антиваксерів здається , ліквідувати , переселити , ізолювати щоб не заважали їм , привитим , не хворіти .
Він хоть не призиває всім вдягти маски ( чи призиває а я пропустив ?)
Опубликовано 08 Июль 2022 - 15:40
Шусман, как я могу на них повлиять? да и изначальнно выбираю вариант, который максимально защищает меня, независимо от поведения других, которое редко адекватно.
ладно. у каждого своя точка зрения. как по мне - лучше перебдеть. а там - каждый решает для себя.
А ти якщо що , не вірусолог же , просто нагуглив ?
Аерозолі , та віруси це одне і те ж ?
под аэрозолями вроде понимаются частицы выдоха других юзеров, в которых и содержится вирус
да и какая разница. лучше защиты всё равно нет, если тупо в бункере не сидеть.
Опубликовано 08 Июль 2022 - 16:26
бессимптомно - то больше у мОлодежи.. у младшего только обоняние пропало..старперов не касается. как правило.
мОлодежь нынче кволая, от всего кашляют... А ты лось здоровый(с твоих же слов). Поэтому если каждую неделю в течение полутора лет ПЦР не сдавал, то низачёт - может где и болел. А ты ж не сдавал...
Опубликовано 08 Июль 2022 - 16:34
, чо за мода называт клубней бессимптомно больными?
бувають ще недообстежені
Всім відомо що маска затримує тільки слюні та соплі . Але поети ( а хто ж ще так би зміг ) назвали слюні та соплі аерозолями .
Изменено: Шусман, 08 Июль 2022 - 17:30
Опубликовано 08 Июль 2022 - 17:42
А маска потрібна щоб дихати на планеті Глюк , і більше не для чого
Та да. Еще скажи, что хирурги во время операции от нефиг делать маски надевают. )))
Manager, тебе еще не надоело бодаться здесь с мировыми светилами, которым весь продвинутый медицинский мир в подметки не годится? )))
Опубликовано 08 Июль 2022 - 20:15
бувають ще недообстежені
Всім відомо що маска затримує тільки слюні та соплі . Але поети ( а хто ж ще так би зміг ) назвали слюні та соплі аерозолями .
вижу сильно ты шаришь..
Классы защиты респиратора:
P1 – фильтрует около 80% частиц размером меньше 2 мкм
P2 – фильтрует около 94% частиц размером меньше 0,5 мкм, к примеру размер Коронавируса COVID-19 от 400 до 500 нанометра, а это и есть 0.4-0.5 мкм
P3 – фильтрует около 99,95% частиц размером меньше 0,5 мкм.
Защитные респираторы класса P1, P2, P3 тестируются в соответствии с требованиями стандарта PN-EN 149:2001.
https://maroder.com....rat-respirator/
Manager, тебе еще не надоело бодаться здесь с мировыми светилами, которым весь продвинутый медицинский мир в подметки не годится? )))
та может пригодится кому..)
Опубликовано 08 Июль 2022 - 20:49
Маско-скептикам: вірус Ковіду передається повітряно-крапельних шляхом.
Інакше кажучи, віруси не літають самі по собі, а лише в краплях вологи, які виділяються при диханні людини, хворої на Ковід. І ці краплини вологи набагато більші, аніж розміри самого вірусу і в більшій, чи в меншій мірі відфільтровуються масками. Ще треба взяти до уваги, шо ці краплини вологи на шляху до чергової жертви з"єднуються з пилинками, ворсинками і подібними частинками, які постійно присутні в повітрі, і ще більше збільшуються в розмірі і в них ще більше шансів залишитись на матеріалі респіраторів.
Очевидно, що чим кращий респіратор по ступеню захисту, тим ліпший результат..
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 08 Июль 2022 - 20:52
Маско-скептикам: вірус Ковіду передається повітряно-крапельних шляхом.
Інакше кажучи, віруси не літають самі по собі, а лише в краплях вологи, які виділяються при диханні людини, хворої на Ковід. І ці краплини вологи набагато більші, аніж розміри самого вірусу і в більшій, чи в меншій мірі відфільтровуються масками. Ще треба взяти до уваги, шо ці краплини вологи на шляху до чергової жертви з"єднуються з пилинками, ворсинками і подібними частинками, які постійно присутні в повітрі, і ще більше збільшуються в розмірі і в них ще більше шансів залишитись на матеріалі респіраторів.
Очевидно, що чим кращий респіратор по ступеню захисту, тим ліпший результат..
человек не понимает этого
Опубликовано 08 Июль 2022 - 22:39
а не працюєВ мене все працює
За два з половиною роки, відколи Ковід, в мене, на відміну від всіх попередніх років, ніразу навіть сезонної простуди не було. Чому?.. бо я повністю відмовився від громадського транспорту, на роботі заборонив ручкатись при зустрічі і заходити в мій кабінет далі порогу, в магазинах та інших злачних місцях типу Нової пошти, в респіраторі ФФП2.
Щоправда, запас респіраторів, закуплений для роботи ще до епідемії, скінчився декілька місяців тому, то я й "забив"
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 09 Июль 2022 - 14:02
для бронебойных:
В Измаиле зафиксирован резкий скачок заболеваемости COVID-1909 июля, 2022
Количество заболевших коронавирусом в Измаиле стало стремительно расти. Если в прошлом месяце фиксировались лишь единичные случаи, то за прошедшую неделю выявлено почти полсотни людей с подтвержденным COVID-19.
Как стало известно, в ковидную амбулаторию на улице Едности в течении этой недели обратилось уже 98 человек. Им были сделаны экспресс-тесты. Положительный результат получили 49 измаильчан.
«За последний месяц было не более 5-7 обращений в день, из которых был один положительный случай в 3-4 дня, – отметила директор Измаильского городского центра первичной медико-санитарной помощи Людмила Бойко. – С понедельника резко увеличилось количество обращений, болеть стали целыми семьями».
К счастью, у большинства ковид проходит в легкой форме. Пока зафиксировано лишь три случая госпитализации в тяжелом состоянии.
В связи с очередным ростом количества заболевших измаильские медики призывают население вакцинироваться или получить бустерную дозу вакцины. Тем более к осени ожидают очередную волну ковида. На данный момент в наличии есть два вида вакцин: Короновак и Пфайзер.
https://topor.od.ua/...mosti-covid-19/
чтоли сделать бустерную дозу.. никто не курил тему?
Изменено: Manager, 09 Июль 2022 - 14:03
Опубликовано 09 Июль 2022 - 14:45
Щукарь , ти нам всю мтатистику псуєш . Привитий , в масці , і як з гуся вода , це нехарактерно .
Та і я також нестандартний - невакцинований , три рази хворів , і навіть не скрутило .
Свого часу тут приводились факти як тьотка , котра прокляла всіх невакцинованих почила після двох чи трьох доз . А через неділю мужик , активіст проти прививок зробив те ж саме .
для бронебойных:
добре що тут таких немає .
Нє , я звичайно міг би відповісти таким же апломбом , тільки на хрена ти нужен .
чтоли сделать бустерную дозу.. никто не курил тему?
Дивно що ти ще не ширнувся . Валяй , Машу кашей не испортишь .
Хоча з погляду на твою релігійність , дивно що ти ввіряєш себе не Всесвіту , а якійсь рідкій субстанції в мензурці
Опубликовано 09 Июль 2022 - 15:27
Щукарь , ти нам всю мтатистику псуєш . Привитий , в масці , і як з гуся вода , це нехарактерно .
Та і я також нестандартний - невакцинований , три рази хворів , і навіть не скрутило .
Свого часу тут приводились факти як тьотка , котра прокляла всіх невакцинованих почила після двох чи трьох доз . А через неділю мужик , активіст проти прививок зробив те ж саме .
добре що тут таких немає .
Нє , я звичайно міг би відповісти таким же апломбом , тільки на хрена ти нужен .
Дивно що ти ще не ширнувся . Валяй , Машу кашей не испортишь .
Хоча з погляду на твою релігійність , дивно що ти ввіряєш себе не Всесвіту , а якійсь рідкій субстанції в мензурці
в плане выдать бессвязный поток сознания - конкурентов нужно еще поискать
и Бога приплел и тётку
больше 108 тыс умерших, большинство невакцинированных - это ж мелочи жизни.
потому что тётка
Опубликовано 09 Июль 2022 - 15:49
Мушу визнати що я трішки поспішив з цим висловом
Це кардинально відрізняється від інших масочників , які призивали всіх як воно там - антиваксерів здається , ліквідувати , переселити , ізолювати щоб не заважали їм ,
Коли тебе разбанять в гуглі , подивишся скільки померло в вакцинованому по два-три рази Ізраілі , й невакцинованій Швеції .
Та й в нашій країні нуколи не було досліджень скільки померло вакцинованих , скільки ні , то ти так собі придумав .
а , ще , П С - певен що із 108 тис ( якщо це дійсне число а не нагуглене ) більшість таки померла від ковіду . Тому що рисовали що кому заманеться .
Изменено: Шусман, 09 Июль 2022 - 15:54
Опубликовано 09 Июль 2022 - 17:03
для всех "адекватов", не верящих в вакцинацию:
85,3 % госпитализированных и 90,9 % умерших в августе не были вакцинированы от Covid-19
https://covid19.gov....any-ot-covid-19
В Украине 98,3 % умерших от COVID-19 старше 60 лет не были вакцинированы, — МОЗ
https://dumskaya.net...e-60-le-152237/
Опубликовано 09 Июль 2022 - 18:58
По перше , ти трохи заблуждаєшся коли стверджуєш що я противник вакцинації . Я ніде ніколи не приймав участі в ходах , манифестаціях , чи других акціях проти вакцинації . Я проти тогощоб вакцину кололи мені помимо волі .
А ти хоч , то колись скіки хочеш . Он жирік казав що вісім разів коловся .
Коли ж нагуглити статистику , не виходить користі від вакцинації . Дивись :
Швеція , не було карантинів , обовязкових масок - померло 19111 на сьогоднішній день - десять мільонів населення
Україна : 108671 на невідомо скільки , але трошки за сорок мільонів населення при примусово-добровільному вакцинуванні
Великобританія , країна з найбільшим рівнем вакцинації в світі - померло 180718 людей
Австрія , країна з божевільним премєром , який не дозволяв людям виходити з дому без прививки - 18872 на сім мільонів з копійками ( по співвідношенню більше ніж в Швеції.
Німеччина , де вакцинованих менше ніж в Британії - померло 141862
Ізраіль , відомо що теж наряду х англійцями майже всі вакциновані - 11156 смертей на 9 мільонів жителів .
Індія ,де народу як собак , всім пофігу на маски 525386 померлих , що мабуть раз в десять менше ніж у нас в переліку .
Виводи ти зробив свої , я свої . На мій розрахунок глобально вакцинація не приносить ні користі ні вреда , мені не треба .
Тобі треба - коли .
Изменено: Шусман, 09 Июль 2022 - 19:13
Опубликовано 09 Июль 2022 - 20:06
так и есть
тюти є має , з тобою дійсно мозгами поїдеш . Твій звіт хоч і від балди , проте за август , як я зрозумів минулого , чи може позаминулого року ( чи може цього )
примусова вакцинація почалась десь з вересня . Зрозуміло тепер що за маніпуляцію ти виклав ?
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых