свежая стата
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 10:16
Статистика від "нашнітатєлєй і оболваніватілєй"...
last updated on Tuesday, April 14, 2020 at 8:35 PM EDT.
Мабуть рішення Трампа в даному напрямку кардинаотно змінить стан справ...
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 11:38
А по людськи
Відкрий і подивись статистику яку робить поважний інститут щодо наявності пандемії і її впливу по смертності.
п.с. забув - Трамп призупинив фінансування ВООЗ, мотив - неправдиві дані і робота на Китай по пандемії.
Изменено: vigors, 15 Апрель 2020 - 11:40
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 12:37
Я бачу статистику по нас, по німцях, і багатьом іншим, і по Італійцях, які смертність від/з вірусу домалювали на 13%.Відкрий і подивись статистику яку робить поважний інститут щодо наявності пандемії і її впливу по смертності.
п.с. забув - Трамп призупинив фінансування ВООЗ, мотив - неправдиві дані і робота на Китай по пандемії.
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 12:51
один пчихнув міліон обісралися, а міліардам потім ікатися буде
можливо корисно...
https://www.centerfo...y.org/event201/
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 12:56
Біллі скучно? Вирішив нарішати тріліон?можливо корисно...
https://www.centerfo...y.org/event201/
Изменено: FINNN, 15 Апрель 2020 - 12:57
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 13:01
робота на Китай
Все (и организации и люди) всегда так делали делают и будут делать. Вспомните Вторую Мировую, страны кричали Лиге наций "успокойте этого зверя Гитлера!". И шо? Да всем пофиг было. Точно так же сейчас ООН ВООЗ и прочие бесполезные конторки
Ну а наши только вчера объявили что будут тестировать больных пневмонией .
Ага ага, АТО буде тривати години. Наслышаны
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 13:02
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 13:29
розпиляли 65млрд- ми зробили це разом!
ну ерунда это. одни предположения, основанные на субъективном восприятии
например в 19г тоже коломой всё распилил?)
В проекте бюджета-2019 на медицину заложено больше средств, чем в нынешнем году. Это ли не доказательство заботы государства о здоровье своих граждан? На здравоохранение планируют выделить 92,3 млрд грн, что на 9,5 млрд грн (или почти на 10%) больше прошлогодних.
вже віддали 65млрд на розпил, дивна сума, але якраз дуже співставна з тими двома мільярдами які коломойський хотів компенсації за приват від України
ну ты же не можешь не понимать, что эта сумма нифига и близко не может быть сопоставима, даже исходя из того, что невозможно распилить все 65 млрд, так не бывает в принципе
распиливается процент от суммы
Изменено: трой, 15 Апрель 2020 - 13:30
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 13:42
Изменено: Мірик, 15 Апрель 2020 - 13:43
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 13:58
фонд буде освоювати в основному МОЗ
https://ua-news.liga...atsiynogo-fondu
Де вказано розпорядника фонду - МОЗ? Напрямки вказані, причетні також...
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 14:04
Діма, по суті щось сказати є? Тебе як ситуація з вірусом , статистикою, і бабками які хочуть розпиляти влаштовує? Якщо так то питань у мене нема, якщо ні то радий вітати тебе, не будь серед зебілів.
пошло очередное обострение....
vigors, ты просто "зебил" и тебе не понять, а вот "элите" все массоны слили)))
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 14:08
Изменено: Мірик, 15 Апрель 2020 - 14:18
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 14:12
Горбатих тільки коронавірус виправить.
Ти взагалі то слідкуй за контентом.... Якщо не можеш аргументувати свої думки відбиті клавою, то не проблема тих, хто їх спостерігає....
По стаття фонду - де МОЗ одноосібний розпорядник? Обгрунтуй... про Коломойського в статтях витрат не питаю, статус не той...
п.с. не варто надіятись на "iddqd", в житті не діє.... доведено часом
Изменено: vigors, 15 Апрель 2020 - 14:16
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 14:27
ну там тоже бесконтрольно не получится, ну нельзя спионерить 65 ярдов целиком даже у нас в стране
та какая разница= может, не может. Ну выходит у человека- и хорошо. Типа мы че то изменим
изменим на другого- ну будет другой фонд а схема та же. Меняли, знаем.
Реклама!!!
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 14:46
Діма, по суті щось сказати є? Тебе як ситуація з вірусом , статистикою, і бабками які хочуть розпиляти влаштовує? Якщо так то питань у мене нема, якщо ні то радий вітати тебе, не будь серед зебілів.
Те що мене ситуація з короновірусом ані у нас ані в світі не влаштовує - я писав раніше і не раз в цій темі. Те що статистика в нас - ручна, я теж писав, як і те що її підправлять як того треба.. Те що світова істерика з приводу вірусу - занадто істерична - теж писав....Скажімо так, щомісяця перераховуючи кошти на лікування онкохворих діток Сумскої онкогематології - я, нажаль, бачу як їх стає все більше і більше і ніякої особливої допомоги від держави - не має, а померають, дуже нажаль, ці діти також... Але істерики немає - все гуд...Хоча ніхто також не знає реальної "природи" походження раку та як його перемогти - але то фігня, а ось вірус - він при правильній подачі посадив на горшок людей у всьому світі, багато з яких готові останню копійку віддати аби тільки вколоти якусь чарівну вакцину..., а той же туберкульоз - де реально якщо хворий кашляне, то є привід обісратися оточуючим, не є проблемою і навіть епідемією...
Але, вже деякий період, на цьому ресурсі я не використовую образливих висловлювань до прихильників будь-якої політичної сили і ба більше, раніше за таке навіть наказували, чи то тільки мене може...), а ти починаєшь срач на цьому фоні.. Навіщо? - в те що в тебе не вистачає словарного запасу замінити ці висловлювання - не вірю)))
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 15:01
Аргументів у мене більш нема,
А они были?
коли показують по статистиці сто померлих і на бородьбу з цим закладають мільярди доларів..
Так статистика по короновирусу правильная или нет? У нас, в других странах?
З.Ы. За новоизбранного не голосовал.
З.З.Ы. Считаю, что шухер вокруг нового вируса вплоне обоснован. Нет тут никакого мирового заговора.
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 15:10
Для тебе навряд, якщо питаєш.А они были?
»правильна статистика» взагалі майже взаємовиключні слова які немають слідкувати одне за іншим, але я не про те, а про нашу статистику і розпил бабла під неї, якщо ти не зрозумів, у нас від укусу комарів літом може більше вмерти, але мільярди Бені під це ніхто не виділяє.Так статистика по короновирусу правильная или нет? У нас, в других странах?
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 15:12
Это как?
Вищі форуму цього краще знають... мені вже сказали...
Але то таке, на долю не впливає...
п.с. і по темі, вчора оприлюднили циркуляр РПЦ по кацапії, закритись і без прихожан щось там, бо карантин.... Наші з МП вирішили зібрати чим більше і щось там провести... Новінський під це лімон масок привіз і передав Онуфрію і щось з дезинфекторів... Я так зрозумів, що пік десь на початок травня переноситься...
Залишається спостерігати за малюванням статистики....
мільярди Бені під це ніхто не виділяє.
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 15:14
не тяните сюда хоть разборки на полит темы
сегодня прочитал статистику, что безработных с начала карантина стало в 10 раз больше. Это официально зарегистрированных. Я так понимаю, что предприятия, даже работавшие "по белому" увольняют людей, чтобы снизить налоговую нагрузку. А отсюда отчисления в пенс фонд и т.д.
Последствия этого дристомета будут печальными.
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых