Реклама

Китайский коронавирус и наши перспективы
Опубликовано 21 Май 2020 - 14:23
Цікаво,а який же термін дії довідки про відсутність ознак covid-19? Адже,якщо я вірно розумію, то по суті ознак немає на момент саме на момент здачі аналізів/проб, а після цього треба негайно одягнути мінімум ЗВЗК і повністю ізолюватись виключити контакти з навколишнім світомТестів підкинули по пачці на лікаря, от і все, я теж пішов безкоштовно затестився, так як скоро за кордон планую.

Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk
Опубликовано 21 Май 2020 - 16:24
ще незнаю, на наступний тиждень спробую, просто так точно ні, на «закупи» непоїдеш, проплатив авто в німечинні, зробив контракт на відбір авто особисто, буду пробувати.Польша вже пускає?
тут фішка в чому що основними переносчиками є хворі з симптоматикою, ті хто температурять, чхають, кашляють, для передачі віруса потрібна концентрація, безсимптомні навіть якщо носії то практично не заразні при непрямих контактах, у мене від тесту до поїздки буде більше тижня, симптомів нема знач здоровий, яж законослухняний, до того з хати виходив тільки тест зробити, а після зразу в стирольну кімнатуЦікаво,а який же термін дії довідки про відсутність ознак covid-19?

Опубликовано 22 Май 2020 - 13:57
На другий етап карантину НЕ переходять:
?? Київ та область;
?? Волинська область;
?? Закарпатська область;
?? Рівненська область;
?? Чернівецька область.
Це означає, що для цих областей послаблення карантину — зокрема, відкриття дитячих садочків, спортзалів, ресторанів, відновлення пасажирського авто-, авіа- та з/д сполучення — не буде.
Опубликовано 22 Май 2020 - 14:54
На другий етап карантину НЕ переходять:
?? Київ та область;
Це означає, що для цих областей послаблення карантину — зокрема, відкриття дитячих садочків, спортзалів, ресторанів, відновлення пасажирського авто-, авіа- та з/д сполучення — не буде.
Кличко просит для киева исключений по транспорту (включая метро с 25.05)...
мотивирует тем, что только один показатель превышает установленную норму
(кол-во заболевших на 100к) и он превышен только "благодаря"
локальному всплеску (80+) в интернате для девочек...
завтра будет понятно чего выпросил...
и еще зоопарк завтра открывает...
обновили вход и много чего внутри
вход видел (вижу) каждый день (гуляю в кпи с собакой) -
месяц колбасились очень активно включая тяжелую технику
с утра до позднего вечера (может и ночью, но ночью я сплю
) ...
Изменено: lame, 22 Май 2020 - 14:56
Опубликовано 23 Май 2020 - 08:34
Коронавірус добив Hertz ,прокат автомобілів по цілому світі.Подали заявку про банкротство.Цілком можливо що піде автопарк з під молотка якщо хтось дешево не перекупить.
Я вже не надіюсь отримати свою штуку єврєїв від раянера,вангую що також подадуться на банкротство.
Мірик,тримай руку на пульсі,можливо ринок машин просяде.
Опубликовано 23 Май 2020 - 09:02
Коли рейн підніметься в повітря--віддасть.Коронавірус добив Hertz ,прокат автомобілів по цілому світі.Подали заявку про банкротство.Цілком можливо що піде автопарк з під молотка якщо хтось дешево не перекупить.
Я вже не надіюсь отримати свою штуку єврєїв від раянера,вангую що також подадуться на банкротство.
Мірик,тримай руку на пульсі,можливо ринок машин просяде.
Таких як рейн, віз, люфтганза будуть за вуха витягувати.
Люфтгганзу уже тягнуть.
Опубликовано 23 Май 2020 - 09:40
дякую, ринок вже сильно просів, але останні тижні різко росте, накопичується відложений попит і відсутність альтернатив переміщення в просторі, потім знов ринок ляже.Мірик,тримай руку на пульсі,можливо ринок машин просяде.
[/size][/font][/color] [/size]
їх спочатку положать потім поскупляють за копійки, що вже і відбувається.Коли рейн підніметься в повітря--віддасть.
Таких як рейн, віз, люфтганза будуть за вуха витягувати.
Люфтгганзу уже тягнуть.
Опубликовано 23 Май 2020 - 11:19
Опубликовано 23 Май 2020 - 13:04
+432 Украина
+941 Беларусь
«Количество жителей Киева, у которых за минувшие сутки подтвердили заболевание коронавирусом, увеличилось на 47 человек. Среди них 14 медиков. На сегодня в столице уже 2 тыс. 569 подтвержденных случаев заболевания COVID-19», – написал городской голова.
Американские школьники с нетерпением ждут каникул.
Теперь никаких уроков и тебя не убьют в школе как минимум до осени.
Карантин тоже каникулы.
Изменено: ШВАРЦ, 23 Май 2020 - 13:24
Опубликовано 23 Май 2020 - 15:13
а з соціальною дистанцією в півтора метра як вирішити? Прийдеться якийсь силіконовий « подовжувач» використовувати, а це вже портить всю ідею..Перейшли б на обслуговування через сексдрайв.
Типу як в макдолальдсі, через віконце, в одному віконці б брали, в іншому давали.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых