ну те що закриють місто від дизелів то я вже сім років чую, а з теперішньою ситуацію з паливом/ газом/ електрикою будуть давати їздити на тому що буде в наявності, а нарахунок ремонту то недай Боже тобі стикнутись з ремонтом гібрида, дизель то квіточки, та і 2.0 тді не особо і ламається.. я не переконую, так просто думки опираючись на свій досвід бариги єврошротом. А так їздить, влаштовує, подобається то і слава богу.Економія є і їзда на батарейці приємніша, і закриють скоро місто від дизелів, і ремонт дизеля тут космічно дорогий, і податок значно менший. Багато факторів.
Реклама

Golf GTE PHEV 2018напів електричка
Опубликовано 16 Сентябрь 2022 - 08:24
Опубликовано 16 Сентябрь 2022 - 08:29
ну те що закриють місто від дизелів то я вже сім років чую, а з теперішньою ситуацію з паливом/ газом/ електрикою будуть давати їздити на тому що буде в наявності, а нарахунок ремонту то недай Боже тобі стикнутись з ремонтом гібрида, дизель то квіточки, та і 2.0 тді не особо і ламається.. я не переконую, так просто думки опираючись на свій досвід бариги єврошротом. А так їздить, влаштовує, подобається то і слава богу.
Ні, до чисто двс я вже не повернусь. Наступна машина буде повний електрик або заряжаємий гібрид з великою батарейкою.
Опубликовано 16 Сентябрь 2022 - 08:46
TPAKTOPICT, якщо буде електрика значно дорожче за дизель що при теперішніх умовах цілком реально то всі повернуться.. зараз нема чіткого розуміння який енергоресурс буде вигідніший в короткостроковій перспективі.
Ну так, сьогодні тяжко прогнозувати. Хоча задумки над своєю електрикою вже крутяться в голові.
Опубликовано 16 Сентябрь 2022 - 20:31
О так это Эльдорадо))В нас 300 днів дощ. Все простіше. Маю дизельний генератор і халявну соляру. Треба той генератор зробити дуже тихеньким.
Сугубо имхо , чисто мысли вслух: генератор каждые 100-120 часов работы требует замены масла вроде как.
Может дизельный мотор с машины на станине?
Он по моточасам поинтереснее будет...
:)
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 08:02
В нас 300 днів дощ. Все простіше. Маю дизельний генератор і халявну соляру. Треба той генератор зробити дуже тихеньким.
таки робота на тракторі має свої перевагиДизельний кастрол 15W-40 мені також купляти не треба.

Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 08:18
таки робота на тракторі має свої переваги
при таких ввідних( халявна солярка) все більше нерозумію логіки використання тобою того гібрида, городження городу з генераторами і тд якщо можна просто їздити на дизельному авто і заливати туди халявну солярку
Соляра може стояла в баці років з 10. Ну і на техніці вона темно зеленого кольору(червона в німеччині). І мотор урекаю і на штраф в 3К євро нарвусь за їзду на такій солярі. На вектру я років з 3 не купляв бензини бо 2 дні в тиждень займався утілізацією машин. Бензин був і свіжий, і старий. Міняв часто фільтр палива. Тепер займаюсь утілізацією тільки коли інспекція приходить, пів дня за пів року. Кінець халяві.
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 14:41
шаровая соляра обычно либо паровозная либо корабельная.. дерьмо, короче..
се ля ви.
ЗЫ скажу честно, ни солярой ни газом авто ни разу в жизни не заправлял.
Не писав би ти хєрню. В ЄС є безакцизна соляра для опалення і спецтехніки яка по дорозі не їздить. Це звичайна соляра покрашена в червоний колір аби ти собі в машину не заливав. В нас красять в зелений колір.
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 14:49
Не писав би ти хєрню. В ЄС є безакцизна соляра для опалення і спецтехніки яка по дорозі не їздить. Це звичайна соляра покрашена в червоний колір аби ти собі в машину не заливав. В нас красять в зелений колір.
и что, вас там прямо просят сдавать анализ мочи из бака?
суть поста была в том, что неподходящая.. а не подходит по составу, по цвету или по запаху - это вопрос третий..
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 14:58
и что, вас там прямо просят сдавать анализ мочи из бака?
суть поста была в том, что неподходящая.. а не подходит по составу, по цвету или по запаху - это вопрос третий..
Так, на дорозі може бути чекпоінт з поліцією і митниками. Опускають тобі спеціальну мензурку в бак і по кольору мають результат. Якщо нє согласєн то за твій рахунок відправлять на експертизу. Нєсогласні получають 10-15К євро штрафу і 6 місяців тюрми. Правда більше місяця в тюрьмі не тримають. Согласні платять 3К євро і тихо плачуть в жілєтку.
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 15:02
Так, на дорозі може бути чекпоінт з поліцією і митниками. Опускають тобі спеціальну мензурку в бак і по кольору мають результат. Якщо нє согласєн то за твій рахунок відправлять на експертизу. Нєсогласні получають 10-15К євро штрафу і 6 місяців тюрми. Правда більше місяця в тюрьмі не тримають. Согласні платять 3К євро і тихо плачуть в жілєтку.
понятно.
я ж нигде не призываю нарушать закон. хоть и немного странно, что наши алхимики не придумали как поменять красный цвет на зеленый или наоборот..
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 15:20
понятно.
я ж нигде не призываю нарушать закон. хоть и немного странно, что наши алхимики не придумали как поменять красный цвет на зеленый или наоборот..
Умєльци ділять бак пополам. В одній половинці нормальний для провірки, а в другій безакцизний. Ну і система вливу безакциза спеціальна. До війни різниця в ціні була у два рази, а тепер тільки 60 центів дешевше.
https://countryecono...heating/germany
Дивись колонку Gas oil (No Tax)
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 15:31
Умєльци ділять бак пополам. В одній половинці нормальний для провірки, а в другій безакцизний. Ну і система вливу безакциза спеціальна. До війни різниця в ціні була у два рази, а тепер тільки 60 центів дешевше.
понятно. спасибо за информацию.
нужны ли эти качели - это уже выбор каждого. тем более, что если выявят - то еще что-то довыпишут за умышленную попытку наиметь систему.
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 15:45
понятно. спасибо за информацию.
нужны ли эти качели - это уже выбор каждого. тем более, что если выявят - то еще что-то довыпишут за умышленную попытку наиметь систему.
Ну вот і я про то. В мене того безакцизного дизеля вагон безплатно і все рівно не сподвижило на покупку дизельної машини. А вот в генератор саме то.
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 16:13
Ну вот і я про то. В мене того безакцизного дизеля вагон безплатно і все рівно не сподвижило на покупку дизельної машини. А вот в генератор саме то.
![]()
желание стырить не искоренить..
у нас в Канаде в столовке был шведский стол - бери что хочешь и сколько хочешь.. один чувак-качок молоко тырил (типа белок же ж нужен).. у него были какие-то пакеты во внутренних карманах куртки и он тупо туда заливал несколько стаканов..
ЗЫ как девчата тырили большое ведро мороженного (то ли прикола ради то ли спор проиграли) - это отдельная история..
Изменено: Manager, 17 Сентябрь 2022 - 16:13
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 17:42
я навіть з фур з бака ніколи не заправлявся, паливна в нових машинах дорога, залити якийсь шмурдяк, а навіть якщо нормальне паливо ті переливи насосами шлангами каністрами з брудом і тд.. економії 50-100 євро, а геморою можна набратись на пару штук, що називається економим на гандонах втрачаєм на абортах..Мірик,Ти чемний барига. Я як був баригою то заправляв куплені дизеля червоною солярою і валив в сторону кордону.
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 19:29
я навіть з фур з бака ніколи не заправлявся, паливна в нових машинах дорога, залити якийсь шмурдяк, а навіть якщо нормальне паливо ті переливи насосами шлангами каністрами з брудом і тд.. економії 50-100 євро, а геморою можна набратись на пару штук, що називається економим на гандонах втрачаєм на абортах..
В мої часи кебаб за 5 марок був розкошью. Ковбасу з хлібом в Польщі закупив і погнав шукати предмет заробітку. Тому в бак дізеля ляли все для економії.
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 20:50
думаєш зараз щось змінилось? Регулярно бачу наших, поляків, румунів які то каву з кавоварки собі в термос зливають поки хазяїн стоянки десь відійде, то якесь колесо тягнуть, то якщо автовозом везуть солярку з тих машин які клієнтам везуть зливають, їдять хліб з майонезом, не миються по тижню, бо шкода 3євро за душ і тд і таких « гонщиків» 80% .В мої часи кебаб за 5 марок був розкошью. Ковбасу з хлібом в Польщі закупив і погнав шукати предмет заробітку. Тому в бак дізеля ляли все для економії.
Опубликовано 17 Сентябрь 2022 - 21:03
думаєш зараз щось змінилось? Регулярно бачу наших, поляків, румунів які то каву з кавоварки собі в термос зливають поки хазяїн стоянки десь відійде, то якесь колесо тягнуть, то якщо автовозом везуть солярку з тих машин які клієнтам везуть зливають, їдять хліб з майонезом, не миються по тижню, бо шкода 3євро за душ і тд і таких « гонщиків» 80% .
Ну це вже перебор. Тепер 3 євро не гроші, а тоді 5 марок в Україні це можна було компанією хорошо в кабаку погудіти.
Опубликовано 18 Сентябрь 2022 - 00:18
Капець, тема повільно пішла в сторону економії на харчах і душі.
У нас зараз можна зекономити хібащо якщо взагалі нікуди не виїжджати.
А якщо продати авто,то взагалі в плюсі будеш.
экономить абсолютно на всём - таки поворот не туда.
разве что если реально обстоятельства вынуждают.
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 17:29
TPAKTOPICT, просто интересно: фолькс реально довел электро-гольф до ума?
то, что в фв порш тайкан вылизали - нет сомнений. но там и ценник совсем не гуманный.
TPAKTOPICT, живя в цивилизованной стране, фигачить во Вселенную о шариковом паливе - имхо на любителя.
племяша в Штатах по привычке качнул игрушку с таблеткой. его вычислили и впаяли нормальный штраф. в разы дешевле было купить ту игру.
спецура там не затак деньги ест. тем более, что еще и раздел открытый.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых