Уже дороже на 300 грн))
модель шо на відео в Розетці коштуе 7200грн
Опубликовано 08 Январь 2022 - 16:29
дешевле иметь старый полуживой АКБНе дешевле. Его "в тонусе" держать надо постоянно. И не всякий "полуживой" заведёт современное авто.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 08 Январь 2022 - 16:54
Не дешевле. Его "в тонусе" держать надо постоянно. И не всякий "полуживой" заведёт современное авто.
Ну он же не сам, а в компании с таким же полуживым, Ну и не вяжется современное авто с
клиентский корчик
И возить в багажнике и постоянно тягать туда сюда? Я зачастую работаю «в поле»
В багажнике ж - не на горбу Ну если часто приходится использовать по работе, то наверно имеет смысл, хотя удручает уровень современных ездунов.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 08 Январь 2022 - 19:39
Ну он же не сам, а в компании с таким же полуживымА машина скажет, что не видит их вдвоём в себе.
Ну и не вяжется современное авто с клиентский корчикИз Европы приезжающие по нижнему ценовому диапазону как раз и являются таковыми. Плюс "помощь" наших "сервисменов", как у ТС и получай корчик.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 16:06
То інша модель, вона 2 в 1 чи 3 в 1, з інвертором на 220В. Круто звичайно, але навряд мені знадобиться
Хто міг подумати що за рік буду купувати окремо інвертор
Я присоединил крокодилы на клеммы + и - и севший аккум выпил весь заряд бустера,
Десь рік возив бустер у багажнику, останній раз діставав місяці 3 назад, він показував 100%
Нещодавно, коли температура повітря опустилась до 0, вийшов з ранку до авто, дивлюсь хтось паркується поперек від мого авто, я запитався, чому не припаркувався трохи далі на вільне місце, щоб мене не перекривати, а він відповів що треба підкурити жигуля, який поряд зі мною стояв. Я зрозумів, сказав що хвилин 3-5 буду грітись, тому нехай підкурює. Завівся і згадав про те що в мене лежить без діла чудо-девайс та запропонував їм спробувати. Вони не відмовились. Крокодили підключив до клем акума, запрацювала сигналізація, десь хвилину він розбирався та вимкнув її. Я перевірив ємність, на табло вже показувало 60%, потім водій сів за кермо та спробував крутити стартером, але мій прилад уходив у захист. Я знову перевіряю ємність і вже 1%
Як так швидко міг розрядитись прилад, гадки не маю. Можливо все таки проблема в низькій температурі, літій не любить її, але дома його тримати теж не найкращий варіант Добре що не мені знадобилось у критичній ситуації, а просто вирішив перевірити.
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 16:33
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 17:30
Те саме з повербанком, місяці 4-5 з моменту повної зарядки, "жив" в наплічнику. Ситуація змусила згадати за нього, глянув 99% заряду - фарт. 10 хв і показав "0", телефон зарядив на 10% - нефарт)))
Акуми треба "ганяти" - давати їм працювати, щоб не було ойц
таки да
я себе бустер покупал когда еще битурбо в гараже стоял ... аккум был дохлый, а тут универсальная штука и дешевле аккума раза в два наверное.. тогда раз в неделю я ездил , заводил дракона , прогревал, выкатывал на улицу на часик. + подзаряжал телефон, свеил фонариком в том же гараже (свет был там отрезан) - в общем активно пользовался. а потом перевез к другу в гараж машину аж на Осокорки, больше года машину видел... и соотвесвенно реже пользовался бустером - в итоге он сейчас как аварийный фонарь на случай отключения света. по хорошему разобобрать и перепаковать аккумуляторы - но пока не горит ...
а прикурить по срочному если надо - есть такая услуга у такси - в прошлом году 100 грн стоило, Таксон не завелся- механически включенная в пятницу лампочка багажника - за 2,5 дня все вытянула...
Хто міг подумати що за рік буду купувати окремо інвертор
![]()
Десь рік возив бустер у багажнику, останній раз діставав місяці 3 назад, він показував 100%
Нещодавно, коли температура повітря опустилась до 0, вийшов з ранку до авто, дивлюсь хтось паркується поперек від мого авто, я запитався, чому не припаркувався трохи далі на вільне місце, щоб мене не перекривати, а він відповів що треба підкурити жигуля, який поряд зі мною стояв. Я зрозумів, сказав що хвилин 3-5 буду грітись, тому нехай підкурює. Завівся і згадав про те що в мене лежить без діла чудо-девайс та запропонував їм спробувати. Вони не відмовились. Крокодили підключив до клем акума, запрацювала сигналізація, десь хвилину він розбирався та вимкнув її. Я перевірив ємність, на табло вже показувало 60%, потім водій сів за кермо та спробував крутити стартером, але мій прилад уходив у захист. Я знову перевіряю ємність і вже 1%Як так швидко міг розрядитись прилад, гадки не маю. Можливо все таки проблема в низькій температурі, літій не любить її, але дома його тримати теж не найкращий варіант
Добре що не мені знадобилось у критичній ситуації, а просто вирішив перевірити.
если бы были бустеры по принципу шкодовских или ситроеновских фонарей подсветки в багажнике - достаешь и тебе фонарик в руках
такой себе симпли клевэ)) так то конечно "устает" батарея
Изменено: bzhasso, 20 Ноябрь 2022 - 20:36
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 18:40
а який саме бустер?
Baseus Super Energy Pro Car Jump Starter Black (CRJS03-01)
Рівно рік назад він коштував 1500грн. Зараз за 4000 я би не міг його рекомендувати, курс за рік звичайно виріс, але не у 2.5 рази. З відомими усім обставинами, його також можна використовувати як повербанк на 12000 mAh
по хорошему разобобрать и перепаковать аккумуляторы - но пока не горит ...
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 19:02
Те саме з повербанком, місяці 4-5 з моменту повної зарядки, "жив" в наплічнику. Ситуація змусила згадати за нього, глянув 99% заряду - фарт. 10 хв і показав "0", телефон зарядив на 10% - нефарт)))
То якийсь левий повербанк, нормальний так себе не веде
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 20 Ноябрь 2022 - 20:25
нормальний - baseus(здається), відповідає ттхТо якийсь левий повербанк, нормальний так себе не веде
ти мені зараз ото таке написав, що я нічого не поЙняв))
Так це літій-іон, а не нікель-кадмій у якого якраз ефект пам'яті
він і винен в цьому)))битурбо
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 21 Ноябрь 2022 - 16:58
на рабочую хонду бош 65 ач втулили - 3800 грн...
Я не про свинцеві мав на увазі, а звичайні 18650 Li-ion
Опубликовано 24 Ноябрь 2022 - 00:07
тут я могу рассказать шо по чем)) 3200 например в закупке у меня по 4 долл,остальные дешеле конечно
на рабочую хонду бош 65 ач втулили - 3800 грн...
а это кстати очень дорого- неделю назад брал 85 ампер бош за 3900
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 19:50
тоже лежит разобранный бустер
один акб умер и купить новый пока не получается поэтому надо его разобрать походу )))))))
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 21:25
а да не дешево проездом через Днепр заказал/купил 6 шт 18650+1 шт 28650 =почти 1400 грн.... но надо было срочно и чисто на удачу по пути - дешевле не искал, времени вообще не было ..
а это кстати очень дорого- неделю назад брал 85 ампер бош за 3900
это я раньше что то пытался экономить для фирмы в плане техобслуживания, атмосфэра сейчас х..... эээ плохая стала, забил.
на сто сказал - меняйте аккум и все никаких напрягов
все равно никто не ценит нормальное отношение.
Изменено: bzhasso, 07 Декабрь 2022 - 21:25
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых