А они шо не одинаковые с 16хер?
різні
Опубликовано 04 Март 2025 - 17:25
На 1,4 - другой.
Але треба робити ривок руками
ІМХО, онлі
виймати тихенько руками, практично силою зап"ясть, потроху підтягуючи по краям.
До речі, років 13-15, до того, як стало відомо, для чого там та резьба М8, виймав модуль суто руками, обережно розхитуючи і тягнучи саме поруч зі штатними місцями навантаження, воно там інтутивно відчувається, той оптимальний розподіл зусиль. І завжди змащував кільцьові ущільнювачі силіконовим мастилом, щоб зменшити опір при витягуванні. Тож попередній модуль "здих" зовсім не від перекосів та механічних навантажень, а суто від електричного пробою ізоляції, яка від часу почала втрачати властивості.
Опубликовано 04 Март 2025 - 17:29
Я тоже так вытаскивал - удобноНа 1,4 - другой.
. Здається мені, що ривок точно його ухайдокає ...
ІМХО, онлі
До речі, років 13-15, до того, як стало відомо, для чого там та резьба М8, виймав модуль суто руками, обережно розхитуючи і тягнучи саме поруч зі штатними місцями навантаження, воно там інтутивно відчувається, той оптимальний розподіл зусиль. І завжди змащував кільцьові ущільнювачі силіконовим мастилом, щоб зменшити опір при витягуванні. Тож попередній модуль "здих" зовсім не від перекосів та механічних навантажень, а суто від електричного пробою ізоляції, яка від часу почала втрачати властивості.
Опубликовано 04 Март 2025 - 20:01
Типа у каждого _"свой"?
А картинки в інеті забанені?
Та там товщий рази в ТРИ. Можна відбиватися від хуліганів. Твій модуль мало того, що тонкий так ще і пустоти для економії пластику з ребрами навантаження. Делікатна штутчка...
Изменено: baton45, 04 Март 2025 - 20:03
Опубликовано 04 Март 2025 - 21:21
Нашо мне те картинки - если одноклубники авторитетно заявляют что не подходит ))А картинки в інеті забанені?
Та там товщий рази в ТРИ. Можна відбиватися від хуліганів. Твій модуль мало того, що тонкий так ще і пустоти для економії пластику з ребрами навантаження.Делікатна штутчка...
ОкейноИ даже не взаимозаменяемые. Ашпе, совсем и полностью.
Опубликовано 04 Март 2025 - 22:49
А хто сказав шо підходить?
Мене здивувало, що руками виймати стрьомно, та коли пригледівся, точно не дуже добре.
Нашо мне те картинки - если одноклубники авторитетно заявляют что не подходит ))
Краще один раз побачити, чим сто раз почути. Авось не 16 років...
Опубликовано 05 Март 2025 - 18:52
О таки спустя год с копейками после покупки пригодился запас....Прибарахлил сегодня у Жени Кактуса
модуль зажигания - запаску, на всякий пожарный случай.
Потрынлели пару слов за жисть)
На том и разъехались
Опубликовано 05 Март 2025 - 19:12
Пусть под фальшполом багажника катается.....
Попробуй внимательно осмотреть состояние пластика на катушке 3-го цилиндра на предмет следов пробоя\короны, сняв резиновый наконечник. Достаточно несложный ремонт может восстановить модуль до состояния запасного, на случай доехать.
Опубликовано 05 Март 2025 - 21:23
Ок спасибо , понял на будущее
Получается через полгода после замены свечей... Я тогда сам менял и доставал соответственно руками
Я кстати ещё думал зачем эти резьбы там ) а оно все максимально технологично
Приходу надо сразу искать запасной модуль.
Модуль пропрацював не більше 5 років. Я його міняв в 2020му
Опубликовано 05 Март 2025 - 21:46
Ок понялПопробуй внимательно осмотреть состояние пластика на катушке 3-го цилиндра на предмет следов пробоя\короны, сняв резиновый наконечник. Достаточно несложный ремонт может восстановить модуль до состояния запасного, на случай доехать.
ОкэМодуль пропрацював не більше 5 років. Я його міняв в 2020му
Изменено: bzhasso, 05 Март 2025 - 21:47
Опубликовано 06 Март 2025 - 11:26
Попробуй внимательно осмотреть состояние пластика на катушке 3-го цилиндра на предмет следов пробоя\короны, сняв резиновый наконечник. Достаточно несложный ремонт может восстановить модуль до состояния запасного, на случай доехать.
+1
Опубликовано 19 Март 2025 - 19:55
Не густо , чем то на Рено Меган 2 похоже в этом отношении60 для них мабуть потолок, навіть для оригінальних
Завтра гляну- основной движ с влк закончился могу дух перевестиПопробуй внимательно осмотреть состояние пластика на катушке 3-го цилиндра на предмет следов пробоя\короны, сняв резиновый наконечник. Достаточно несложный ремонт может восстановить модуль до состояния запасного, на случай доехать.
Опубликовано 11 Апрель 2025 - 10:48
Изменено: bzhasso, 11 Апрель 2025 - 10:49
Опубликовано 14 Апрель 2025 - 11:58
Возле ГСК закрылись шиномотнажки, а это как оказалось я переобувался в "филиале" гараж.юа . Немного гавнистый сервис, пару мелочей позволили сделать такой вывод в своё время. И самые дорогие на там на районе. Ничего в другой раз к ним не поеду , хоть и ближе всего к месту дислокацииНа усі свої авто купую другий комплект дисків, відбиваються за сезон - два. Звичайні залізяки - саме те що потрібно.
Ибо что?- ибо движение= жизньТобі ж кажуть завжди врємя в обрез. Люди спішать кудись постійно. Біляче колесо не повинно зупинятися...
Изменено: bzhasso, 14 Апрель 2025 - 11:58
Опубликовано 14 Апрель 2025 - 12:22
Возле ГСК закрылись шиномотнажки, а это как оказалось я переобувался в "филиале" гараж.юа . Немного гавнистый сервис, пару мелочей позволили сделать такой вывод в своё время. И самые дорогие на там на районе. Ничего в другой раз к ним не поеду , хоть и ближе всего к месту дислокации
Та пох де перевзуватись. Другий комплект дисків відіб'ється за сезон-два)
Опубликовано 14 Апрель 2025 - 13:58
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано Сегодня, 13:10
Изменено: bzhasso, Сегодня, 13:11
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых