НП вже порахувала скільки в них за тиждень звільнилось? А то тільки Сільпо оприлюднило свою статистику
Так вже таки не "тікучка"?)) Черговий кульбід в повітрі?))
Напиши в НП спитай
Опубликовано 09 Сентябрь 2025 - 10:33
Напиши в НП спитай
Так це ж ти закинув про двох пацанів з НП от і питай
Так вже таки не "тікучка"?)) Черговий кульбід в повітрі?))
Який кульбіт, шо ти мелеш, тікучка була і буде, зараз може збільшитись , через тиждеть зменшитись, а рвонули хлопці на мою думку, шоб встигнути, бо хто зна, може завтра відмінять.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 09 Сентябрь 2025 - 12:39
Опубликовано 14 Сентябрь 2025 - 18:03
Так,ще й стипендію платять....Есть ли бесплатное высшее образование для украинцев после 11 класса в Ирландии?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 14 Сентябрь 2025 - 20:46
Ні. Дуже бідним можуть "общагу" дати.
Мені малий сказав що платять.....
Розберусь достеменно-відпишусь.......
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 14 Сентябрь 2025 - 22:26
Есть ли бесплатное высшее образование для украинцев после 11 класса в Ирландии?
За Ірландію не знаю, але багато європейських країн надають безкоштовне навчання за умови навчання на мові країні. У мене малий вчився в Словацькому технічному університети на словацькій безкоштовно, в Чехії та Німеччині точно так само. Тому просто дізнаватись за країну та конкретний навчальний заклад
0677164282, 0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано Вчера, 07:30
Мені малий сказав що платять..... Розберусь достеменно-відпишусь.......Ти був правий, я просто не знав.
Опубликовано Вчера, 08:20
Якщо прийняли рішення вчитися в Англії немає сенсу тягнути до 11 класу - без місцевого ЗНО не приймуть в коледж а відповідно далі в ВУЗ. А здається воно в той самий час що і в Україні, тобто або здавати паралельно що майже неможливо або втратити мінімум рік. Ну і головне в ЗНО - мова, яку треба на певному рівні для коледжу і на ще вищому для ВУЗу. Тому вчитись в Україні з думками про ВУЗ британії це тупік, об"єктивно. Треба мінімум з 9 а краще ще значно раніше вже сюди - тоді все для дітей буде простіше але складніше для батьків Це все про безкоштовно станом на зараз, за гроші напевно простіше - не знаю.
Изменено: sapphir, Вчера, 08:22
Опубликовано Вчера, 09:10
Саму - ні. А після 11 це щось тоді по типу навчання плюс робота, паралельно мовні курси - це може тільки декілька років для поступлення у коледж зайняти. А для цього в дитини таке бажання і мотивація мають бути що з ними вона і в Україні чого схоче досягне.Сапфір , дитину шкільного віку саму відправити в Англію мабуть не так легко .
Изменено: sapphir, Вчера, 09:12
Опубликовано Вчера, 09:33
без місцевого ЗНО не приймуть в коледж а відповідно далі в ВУЗ.
Здавав паралельно Українське та Ірландське....
По результатам вчиться в коледжі...........
Ремонт,Консультації,
Опубликовано Вчера, 09:46
Ukrainian Student Fees and Financial Support: The Irish government provides financial support to displaced Ukrainian students through stipends for living costs and funding for tuition fees for both new and existing students in full-time, approved courses.
Зафіксуєм
"Плата за навчання та фінансова підтримка для українських студентів: Уряд Ірландії надає фінансову підтримку переміщеним українським студентам шляхом виплати стипендій на проживання та фінансування плати за навчання як для нових, так і для існуючих студентів денної форми навчання на затверджених курсах."
Ремонт,Консультації,
Опубликовано Вчера, 09:48
А після 11 це щось тоді по типу навчання плюс робота, паралельно мовні курси
Ну я ХЗ, мій коли вчився в Братиславі, то працювати він зміг вже по суті після закінчення навчання, бо грузили так, шо ну його фпєнь, для не місцевих тяжко. Бо місцеві ідуть в коледжі і їм там дають базу хорошу для їх універів. Для наших дітей виходить тяжко (принаймні в цьому універі та факультеті)
Мовні курси в Україні краще починати заздалегідь і, за можливості, на рівні розмовного технічного. Бо коли починається термінологія на навчанні, то це не загальний курс вивчення мови. Мій вчив словацьку півтора роки, але коли приїхав туди на навчання - тупо білий шум у вухах був. Добре, шо у них всі заняття зберігались на сервері університету, то він передивлявся та переслуховував потім лекції (це як раз час ковіду був, коли всі в онлайні сиділи). "До тями" по мові він прийшов десь за півроку орієнтовно, коли почав плотніше спілкуватись саме з місцевими (конкретно в Братиславі), бо в інших регіонах країни теж трохи по-своєму розмовляють (аля звичайна українська та вуйки наші).
Короче особливостей до чорта там
0677164282, 0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано Вчера, 09:52
Спойлер
Якби на форумі була кнопка подякувати за це повідомлення
Я б обов'язково її жмакнув
Изменено: Юстас, Вчера, 09:52
Ремонт,Консультації,
Опубликовано Вчера, 10:27
Здавав паралельно Українське та Ірландське....
По результатам вчиться в коледжі
))
Изменено: sapphir, Вчера, 10:32
Опубликовано Вчера, 11:19
Ми всі ( батьки ) думаєм про здібності наших дітей краще ніж може бути насправді. Моя також взялась але потім зрозуміла що не стягне.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано Вчера, 19:29
про беженцев давайтеНема питань, з перших рук. Ґамерика. В знайомого закінчився тимчасовий захист. Закінчився тимчасовий захист, прийшли на роботу на другий день після закінчення, вивели з фірми в кайданках. Назначили день самодепортації якщо не оновить тимчасовий захист. Без 50 штук на кармані ніхто не оновить.
Опубликовано Вчера, 19:50
Нема питань, з перших рук. Ґамерика. В знайомого закінчився тимчасовий захист. Закінчився тимчасовий захист, прийшли на роботу на другий день після закінчення, вивели з фірми в кайданках. Назначили день самодепортації якщо не оновить тимчасовий захист. Без 50 штук на кармані ніхто не оновить.
Так, трамп там же наче сказав, що то не буде стосуватися українців? Хоча десь сьогодні вже читав, що наші з США почали їхати до Європи
Опубликовано Вчера, 20:13
дитина до 18 років без батьків/опікуна в UK і не в'їде, бо візу не отримає. І взагалі перебування неповнолітніх без батьків/опікуна не передбачено законодавством, такшо привезти дитину і залишити неможливо.дитину шкільного віку саму відправити в Англію мабуть не так легко .
Опубликовано Вчера, 20:44
дитина до 18 років без батьків/опікуна в UK і не в'їде, бо візу не отримає.
Навіть якщо це європейська країна безвізу без супроводу дорослого не буде діла....
Везе тренер дітей на змагання-нотаріальний дозвіл(якщо з одним з батьків-теж) від батьків.....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано Вчера, 21:02
англійська мова, по-перше. Далі від рашки. Умови кредитування для студентів.Чому саме ці острови? Невже там така сильна освіта, в порівнянні з континентальною Європою?
Опубликовано Вчера, 22:56
Досить багато «солідних» фірм надають приорітет при працевлаштуванні студентам оксфорду, кембріджу, LSE… Інші ідуть по залишковому принципу.
Нагадало з кіно - скільки зірочок малювати, дві? - тут поки одного завалиш запаришся. Може не дослівно але суть така - які кембріджі/оксфорди , тут в місцеве Лафборо щоб попасти треба в бібліотеці жити. А в ті вузи я навіть не знаю як зірки і карти мають впасти щоб туди взяли...
Тут без колежду нікуди, хіба що на "вільну касу" Тому і коледжі різні, і курси в них різні - хтось вибирає хай левел з прицілом на вуз а хтось, як бойфренд племінниці, йде на сантехніка.
Опубликовано Сегодня, 06:33
Але це гіпотетично, бо шансів відправити туди дитину, на жаль, немає.
Мається на увазі фінансова складова?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано Сегодня, 07:51
Мається на увазі фінансова складова?
Законодавча. Неповнолітні - тільки з батьками/опікунами.
Доручення/договір опікунства?
Треба спонсор з громадянством uk, з близьких родичів або особистих знайомих, з підтвердженням спілкування до початку війни. Іншого варіанту не бачу.
Изменено: Люля, Сегодня, 09:12
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых