Так, Руслане, віза обов'язкова для Британії. В цьому питанні пільг ніяких для українців. Оформлення візи для тимчасового захисту йде паралельно і її не дають без підтвердження того, що є реальні спонсори, які відповідають певним критеріям для прийому українців, як, наприклад, мають достатню житлову площу, що перевіряється місцевою владою перед. Тобто, спочатку треба знайти правильних спонсорів, а потім і оформляти цю візу на основі цього спонсорства. Багато хто через пару тижнів тікає від спонсорів з різних причин, або до інших, або в соціальні готелі, але головне - то заїхати за візою, яка пов'язана до приймаючих перших спонсорів. Вчора відео на очі потрапило на очі в тік тоці з цього питання. Думаю, не випадково. Таки той додаток слідкує за телефоном і темами в ньому. Так от, там, у відео одна вінницька компанія рекламує свої послуги з допомоги у підборі гарних спонсорів і відкритті візи у Британію. Попит породжує пропозицію. Але в шоці я був не від того. Найбільше мене добило те, що вони позиціонують свою діяльність,як легальну, ще й з гарантією. Дивіться, ми й сертифікат державний ось можемо видатиАндрюха 1981, а для отримання прихистку необхідно ж все одно отримувати візу? під час подання заяви спонсором вказується ця причина? війна, чи щось таке....дякую за відповіді змістовні

Надіслано від мого M2102J20SG, використовуючи Tapatalk
Изменено: Андрюха 1981, 02 Сентябрь 2025 - 10:09