Шусман,
Я з тобою згоди???
Почитай що ти людям і про людей пишеш...-мєрзость....
Приходиш в розділ жовч розлити і яду виплеснути....
Гидота....
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 10:28
Шусман,
Я з тобою згоди???
Почитай що ти людям і про людей пишеш...-мєрзость....
Приходиш в розділ жовч розлити і яду виплеснути....
Гидота....
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 10:45
Ще пісюни собі відріжте на зло Порошенку, хай буде винен в ваших стражданнях.
Ти вже назло Зе відрізав
Те що Зеленський привів країну до катастрофи про це тут пишеться прямим текстом:
Тобто шо пуйло напав, винен Зе?
А що, кращого за зе взагалі не було?
Жодної людини в країні? )
Ні нажаль
А чому б він раптом мав змінитися . Еволюція не така швидка річ , ти ж вчив . При греках древніх хіба було по другому чи при Римі ? Так після греків три тисячі років пройшло , ти мрієш про десять
Чого це? Виросло ціле покоління, виховане на інтернеті , в нх зовсім інше мислення
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 11:00
Якби він залишився президентом , зараз би займав високу посаду в путінській малоросії.
Чого це? Виросло ціле покоління, виховане на інтернеті , в нх зовсім інше мислення
я бы напомнил про пирамиду Маслоу. После того как человек удовлетворил свои физиологические потребности - следующая стадия безопасность. Ее сейчас нет ни у кого в Украине. И уже который год. П
Поэтому действительно, какие изменения. все как прежде
Именно поэтому Юстас и отправил своего малого (просто пример). И таких как он сотни тысяч
А те кто тут остался, коренным образом поменял свои взгляды на политиканов, не имея собственной безопасности. Если он конечно не тупой и не заангажированный идиот.
И ценить жизнь начал по другому и действовать защищая Нэньку ну и т.д. и т.п.
КАк можно говорить, что не поменялся народ не понимаю
а это вообще, не зависимо от войны
Изменено: molodec, 01 Сентябрь 2025 - 10:56
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 11:10
Там немного не о той безопасности
цитирую - Чувствовать себя защищенным
от страха и неудач
страха нет? у меня есть.
я к тому, что страх на самом деле - это хорошее чувство. ОН заставляет принимать человека жизненно важные решения. И уж точно происходит переоценка
Поэтому никогда не стану осуждать тех кто вывез деток за границу. Ты сначала роди, вырасти, воспитай а потом сиди и жди, пока на голову прилетит ему. тануна
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 11:12
приведи пример
Не будет примеров. Их тьма. Любого могли раскрутить и народ бы проголосовал.
Та хотя бы Гриценко, Богомолец, Колушинский..... Короче их тьма даже среди кандидатов 2019.
Ні нажаль
Ну "пользуйтесь". Что тут сказать.
Изменено: Avtomobilist, 01 Сентябрь 2025 - 11:19
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 11:16
Не будет примеров. Их тьма. Любого могли раскрутить и народ бы проголосовал.
это просто слова. Что значит любого? конечно же нельзя любого
И вообще дело не в президенте, а в парламенте. Посмотрите вчерашнее заседание. цирк дебилов. НО конечно же можно любого сделать депутатом....
когда то уже говорил, с нашими традициями нафикк през не нужен. парламентская республика наше фсьо...
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 11:29
Та щас. А козлом отпущения кого делать прикажешь?
когда то уже говорил, с нашими традициями нафикк през не нужен. парламентская республика наше фсьо...
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 11:40
Як не дивно, вимушений погодитися!цитирую - Чувствовать себя защищенным
от страха и неудач
страха нет? у меня есть.
я к тому, что страх на самом деле - это хорошее чувство. ОН заставляет принимать человека жизненно важные решения. И уж точно происходит переоценка
Поэтому никогда не стану осуждать тех кто вывез деток за границу. Ты сначала роди, вырасти, воспитай а потом сиди и жди, пока на голову прилетит ему. тануна
Изменено: DiM_MaS, 01 Сентябрь 2025 - 11:41
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 11:47
Ти вже назло Зе відрізав
Тяжко доходить, але розжовувати не буду.
ну да, таким как Вова будет тяжко жить
Так в твоїй парадигмі світогляду в всьому винен Петя, як ти будеш жити без Петі?
І ти не відповів на питання:
Те що зараз коїться це результат роботи Зеленського з 2019 року? Він привів країну до такого хрінового становища?
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 14:04
Изменено: Шусман, 01 Сентябрь 2025 - 14:04
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 14:09
Тяжко доходить, але розжовувати не буду.
Слабак...
Буває випадково що обраний кандидат виявиться дійсно розумним та державним . Таке теж трапляється .
Це поки не про нас
Та хотя бы Гриценко, Богомолец, Колушинский..... Короче их тьма даже среди кандидатов 2019.
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 14:12
Именно поэтому Юстас и отправил своего малого (просто пример). И таких как он сотни тысяч А те кто тут остался, коренным образом поменял свои взгляды на политиканов, не имея собственной безопасности. Если он конечно не тупой и не заангажированный идиот. И ценить жизнь начал по другому и действовать защищая Нэньку ну и т.д. и т.п.
я к тому, что страх на самом деле - это хорошее чувство. ОН заставляет принимать человека жизненно важные решения. И уж точно происходит переоценка Поэтому никогда не стану осуждать тех кто вывез деток за границу. Ты сначала роди, вырасти, воспитай а потом сиди и жди, пока на голову прилетит ему. тануна
Відповім можливо трохи розширено і не зовсім про особисте.....
У мене так склалась ситуація,що у 21році малий відібрався на ЧЄ2022 в Данії від України....
Ну а тут 24люте....
Між нами мальчиками говоря Гриша наполіг і це було останнім доводом щоб вивезти хоча б на час активної фази біля Києва....
Повертатись назад хотів і малий і я....
Повернувся на 22/23рік
Потім сталась подія яка повністю перевернула моє уявлення про цю владу....
Полісмен застрелив беззбройного громадянина в Дніпропетровську 3 кулями в корпус....І чел вмер прям на очах двох своїх дітей....
Міша Подоляк і іже с нім сказали що в правовому полі це норм.....
Подія була в серпні23року ,а 27малий вже був за кордоном і я знаю що при цій владі він сюди не повернеться....
Ще далеко до війни мною обиралось як наступне навчання для малого морська академія в Польському Гданьську або Ірландському Корку....Обране чисто з міркувань потрібної професійної якісної конкурентної освіти.....Ну не в Пітєр же їхати вчитись в морєходку ім.Макарова....
По суті на зараз....
Будиночок побудував,дерево посадив,малий вже повнолітній....
Гарні жінки були;швидкі пафосні автівки були.,навіть катер мав що власноруч поставив на підводне крило,красиво відпочивав і саме головне в задоволення працював...
Хочу щоб це все було і в малого.....
Судячи з подій що розвиваються і дій нашої влади-буде це все у малого,але не в цій країні....
Але є ньюанси, такі "ньюанси" як до прикладу мій малий, який знаходячись за кордоном, готується на вступ наступного року у Львів в "Сагайдачного"...
Хм...
Трохи здивувався прочитавши "Сагайдачного"-подумав що в Київський
А що за спеціальність у Львівському???
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 14:15
Потім сталась подія яка повністю перевернула моє уявлення про цю владу....
Полісмен застрелив беззбройного громадянина в Дніпропетровську 3 кулями в корпус....І чел вмер прям на очах двох своїх дітей....
Міша Подоляк і іже с нім сказали що в правовому полі це норм.....
Цирк на дроті, така собі відмазка, ніхто тебе і не засуджував, нажаль у таких як твій поки майбутнього в Україні нема
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 14:16
І тут взагалі хз як правильно чи вже його повертати в Україну чи хай ще пів року побуде...
Просте запитання-можливо не сильно коректне,-завчасно вибачаюсь....
Хто в світі зможе прочитати що саме написано в дипломі "Сагайдачного" і на кого вчився???
Чи не краще вчитись і працювати там???
Тим паче наразі багато програм для українців з безкоштовним навчанням у коледжах/вишах....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 14:18
Тобто шо пуйло напав, винен Зе?
Зе це злочинна бездіяльність, ігнорування загроз, не виконання своїх прямих обов'язків, що привело до трагічних наслідків.
Не виконання продовжуться, наслідки стають ще трагічніші.
82% жителів Києва вважають, що держава зробила недостатньо для підготовки до повномасштабного вторгнення РФ у 2022 році.
https://www.opel-clu...enskij/page-461
чел вмер прям на очах двох своїх дітей....
На днях на блокпосту забрали батька, що їхав сам з двома малими дітьми, діти залишились самі на узбіччі.
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 14:19
Цирк на дроті, така собі відмазка,
У мене є великий сумнів,що ти маєш юридичну освіту,а обговорювати це питання в розрізі твого світосприйняття не бачу сенсу...
Без образ...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 14:20
Винен в першу чергу що загрозу нападу ігнорив, коли західні розвідки про це кричали.Тобто шо пуйло напав, винен Зе?
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 14:27
DiM_MaS,
два запитання
одне в повідомленні 1811 а друге в 1814
якось їх форум розірвав....
На днях на блокпосту забрали батька, що їхав сам з двома малими дітьми, діти залишились самі на узбіччі.
Вова-це не красиво....Ти ж не дочитав новину а викинеш в ефір як достовірний факт....
Звісно що це не гоже забирати батьків у дітей але на момент події подружжя навіть не було розлучено
Хоча б була постанова суду про визнання міся проживання дітей разом з батьком,а по новому законодавству придуманому командою ЗЕ ще й потрібно щоб мати була позбавлена материнських прав.....
Наразі адвокат ініціює процес розлучення,позбавлення матері батьківських прав....
Адвокатеса вказала що мати не проти
Займе це не менше півроку рік....
Наразі діти знаходяться у сестри яка взяла над ними у відповідних органах тимчасову опіку....
Изменено: Юстас, 01 Сентябрь 2025 - 14:30
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 14:41
paa, хочешь сказать, что зе лучше тех, кого я назвал? )
Потім сталась подія яка повністю перевернула моє уявлення про цю владу.... Полісмен застрелив беззбройного громадянина в Дніпропетровську 3 кулями в корпус....І чел вмер прям на очах двох своїх дітей.... Міша Подоляк і іже с нім сказали що в правовому полі це норм.....
До влади багато питань. Але цей приклад невдалий. ІМХО.
Изменено: Avtomobilist, 01 Сентябрь 2025 - 14:43
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 14:47
Просте запитання-можливо не сильно коректне,-завчасно вибачаюсь....
Хто в світі зможе прочитати що саме написано в дипломі "Сагайдачного" і на кого вчився???
Чи не краще вчитись і працювати там???
Тим паче наразі багато програм для українців з безкоштовним навчанням у коледжах/вишах....
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 15:02
DiM_MaS, Це скільки малому років зараз???
Може то я сам винен (
В чому винен?Що малий хоче в "Сагайдачного"?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 15:21
У мене є великий сумнів,що ти маєш юридичну освіту,а обговорювати це питання в розрізі твого світосприйняття не бачу сенсу...
Без образ...
Та як образи, вже дано обговорили кожен лишився зі своею думкою, але і ти не юрист, тому такі приклади не доречні, чомусь стрілянна в Княжичах тебе не колихнула, хоча приклад був більш доречнй
paa, хочешь сказать, что зе лучше тех, кого я назвал? )
Я цього не казав, але й кандидатури теж суперечливі, останнього взагалі не знаю
Изменено: paa, 01 Сентябрь 2025 - 15:22
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 15:30
Я цього не казав, але й кандидатури теж суперечливі, останнього взагалі не знаю
1 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых