свій образ він створював роками
Образ кого саме? ))
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 15:52
кожен лишився зі своею думкою,
Якщо ти залишився з своєю думкою.....,то змін на краще в країні ще довго не буде....
17, ага
Професія військовий.....,вибір повинен бути дуже виважений....
Щоб потім не сталось розчарувань або зміни курсу....
У мене є цікавий життєвий випадок з нинішніх реалій життя....
Можливо це тобі знадобиться або буде харошим/дурним прикладом....
Жила собі жіночка одиноко виховувала хлопчика....
Хлопчина ріс нівроку і відвідував військово патріотичний клуб....
Потім на хвилі романтики після школи поступив ще до війни в Богуна....
Після 24 лютого його і студентів курсу кинули в окопи на Миколаївщині де вони воювали разом з кадровими військовими.
Коли ситуація стабілізувалась-знову забрали на навчання....
І ось перед НР2023 почались у нього панічні атаки чи прозріння щодо професії....
"Більше не хочу бути військовим-мене після випуску командирують в армію а там вб'ють-мамо ти що хочеш ходити до мене на могилу і т.д."
Не вмовляння ні пропозиція переводу в інший виш-нічого не допомогало....
Не буду описувати всю нервотрьопочку...
Одним словом на НР2023 отримав відпустку та дозвіл виїхати до дівчини на цей термін за кордон....
Як він це промутив,кого і як підмазував,але змусив віддати матір 150кгрн з картки що були їм зароблені під час сидіння в окопах Миколаївщини....
З відпустки в Україну не повернувся
В СЗЧ навчальний заклад не оголошував,хоча з учбової частини телефонували прилякували....
Де наразі його документи-невідомо...
У матері після всіх цих перепетій голова сива-тільки 40рочків
Живе і працює в Європі в тому місяці одружився з дівчиною що стала рушійною силою цього побєга....
Знімають житло,купили авто,коплять на квартиру,відгуляли невеличке але охайне весілля серед вузького кола своїх....
Я до чого....Щоб у військовий час хотіти вчитись на військового після школи-треба мати сталеві....нерви
Це повинна бути не романтика а дуже виважений вибір.....Щоб потім не пожалкувати
Изменено: Юстас, 01 Сентябрь 2025 - 15:54
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 15:53
А де ще він повагиноболить зможе?))А чого це ти в Колізей зачастив , ти ж був вище цього на кілька щаблів .
Изменено: Rek, 01 Сентябрь 2025 - 15:54
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 16:07
Образ кого саме? ))
Хлопчика що може в'їхати на лєсапєте у велику політику і казка стане билью....
Це все плоди совкового виховання,...
Для Володимира Олександровича казка перетворилась явь....
Рядки з "Інтернаціонала" всі пам'ятать?,-Кто бил нікєм тот станєт всєм!
Ну а результати "вдалого менеджера який відомий на всю країну"-не заставив себе чекати....
Та воно в принципі завжди так відбувається коли ділєтант береться не за свою справу.
Все на сьогоднішній день виглядає логічним.....Питань взагалі ніяких не виникає.....
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 17:31
Якщо ти залишився з своєю думкою.....,то змін на краще в країні ще довго не буде....
Професія військовий.....,вибір повинен бути дуже виважений....
Щоб потім не сталось розчарувань або зміни курсу....
У мене є цікавий життєвий випадок з нинішніх реалій життя....
Можливо це тобі знадобиться або буде харошим/дурним прикладом....
Жила собі жіночка одиноко виховувала хлопчика....
Хлопчина ріс нівроку і відвідував військово патріотичний клуб....
Потім на хвилі романтики після школи поступив ще до війни в Богуна....
Після 24 лютого його і студентів курсу кинули в окопи на Миколаївщині де вони воювали разом з кадровими військовими.
Коли ситуація стабілізувалась-знову забрали на навчання....
І ось перед НР2023 почались у нього панічні атаки чи прозріння щодо професії....
"Більше не хочу бути військовим-мене після випуску командирують в армію а там вб'ють-мамо ти що хочеш ходити до мене на могилу і т.д."
Не вмовляння ні пропозиція переводу в інший виш-нічого не допомогало....
Не буду описувати всю нервотрьопочку...
Одним словом на НР2023 отримав відпустку та дозвіл виїхати до дівчини на цей термін за кордон....
Як він це промутив,кого і як підмазував,але змусив віддати матір 150кгрн з картки що були їм зароблені під час сидіння в окопах Миколаївщини....
З відпустки в Україну не повернувся
В СЗЧ навчальний заклад не оголошував,хоча з учбової частини телефонували прилякували....
Де наразі його документи-невідомо...
У матері після всіх цих перепетій голова сива-тільки 40рочків
Живе і працює в Європі в тому місяці одружився з дівчиною що стала рушійною силою цього побєга....
Знімають житло,купили авто,коплять на квартиру,відгуляли невеличке але охайне весілля серед вузького кола своїх....
Я до чого....Щоб у військовий час хотіти вчитись на військового після школи-треба мати сталеві....нерви
Це повинна бути не романтика а дуже виважений вибір.....Щоб потім не пожалкувати
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 17:33
Та да, треба було змінити, дочекатись шоб бидло зі своею шмарою придушили поліціянтку, а потім добили і напарника, от тоді діти котрі кричали - "папа давай", аплодували б стоячи і в державі б у нас запанував мир і щастя,
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 17:56
Изменено: Шусман, 01 Сентябрь 2025 - 17:57
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 18:28
Я вже підзабув , але хіба того бика застрелили на очах дітей ? Вроді як на очах співмешканки , яка в цей час била морду поліцаю . А потерпілий бив морду другому поліцаю . Чи я щось переплутав ?
Діти вболівали, звісно за тата
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 18:28
Образ кого саме? ))
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 18:35
Образ це імідж , те які думки в тебе виникають від імені когось .
Пам'ятаю свою першу фразу сказану дружині, коли почув, шо Зеля збираеться в президенти - "це ж маразм, його Беня просуває", а оно он як вийшло
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 19:07
Та саме тому я і проти.
Складно це коли він там,а ти тут....
Наразі я бачу свій голос дорадчим та рекомендаційним..
Бути сильно проти???Хто зна-можливо це талант і справа всього життя....
Півроку у тебе ще є)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 19:20
Изменено: Андрюха 1981, 01 Сентябрь 2025 - 20:39
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 20:52
Спочатку було 3 роки тимчасово захисту українських біженців у Великобританії, десь з березня - квітня 2022року. Українські схеми їх ще називають, коли треба було знайти спонсорів в Англії, які погодилися б тебе прийняти на певний період. Цим спонсорам була і допомога від держави за кожного біженця. Не багато, але все ж. Багато хто її віддавав українцям. Після закінчення 3 років ось цієї весни зробили продовження цих схем на 18 місяців. І ось знову вже після закінчення 18цих місяців буде продовження на 24 місяці. Багато хто хоче щоб перебування сумарне в цьому статусі зарахували до легального стажу перебування в Англії, яке привело б у майбутньому до легалізації й паспорта. Але є одне але. Відповідь британського уряду на всі петиції українців, щодо пільгового цього періоду і спрощеного процесу отримання громадянства дуже проста. Уряд України наполегливо просить не робити пільг для українців у отриманні громадянства, оскільки ці люди потрібні будуть для розбудови країни після перемоги. Саме в цьому контексті я й писав, що брити щось знають. І при цьому вони ж і були основними прибічниками протистоянню агресії і противниками перемовин на початку війнипоясни. це що
Опубликовано 02 Сентябрь 2025 - 07:03
Уряд України наполегливо просить не робити пільг для українців у отриманні громадянства, оскільки ці люди потрібні будуть для розбудови країни після перемоги.
уряду України потрібно створювати громадянам України умови життя в Україні щоб громадянам України не потрібні були пільги для отримання громадянства Великобританії.....
Хоча Уряду України нічого не робити(простіше попросити не робити пільги у отриманні громадянства Великобританії) в плані покращення життя громадянам України в Україні набагато легше.....
Можливо Володимир мене поправить-але вище він писав скільки він та його Виш зробили для покращення вступної кампанії,але все рівно молодь масово валить за кордон як вчитись так і жити....
Яскравий приклад племінник айтішник....
На новий рік 2022 поїхав в Іспанію за наполегливою рекомендацією роботодавця,
(роботодавець не свистів йому про шашлики в травні)
так розбудовувати Ковель і не збирається повертатись.....
Живе працює-повна адаптація
Зарплатня-невміняємі гроші як для України і солідні як для Європи....Затягни такого розбудовувати країну ще не відомо після якої і чиєї перемоги.....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Сентябрь 2025 - 08:18
ЗеляТреба ще додати що на вибори він йшов як кандидат не замішаний до того часу в брудній політиці та корупції . Був ще й такий образ .
Тобто якщо називати речі своїми ісенами-то це людина з вулиці яка ніколи не була дотична політики і не мала жодного досвіду у цій сфері суспільного життя.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Сентябрь 2025 - 08:41
Опубликовано 02 Сентябрь 2025 - 09:47
Поняття " мразь " для нього означає досвідчений політики.
Мені не видно протирічь
Петро Олексійович не для мене,а для всі(хі не тільки в цій країні) дійсно досвідчений політик....Він і колишній секретар РНБО,міністр ,засновний однієї з найвпливовіших партій....
Для того щоб там утримуватись-мабуть щось треба таке вміти,що не вміє ніхто.Навіть якщо в очах когось ти Мразь.
Факт?
Звичайно що факт.....
. А незаплямована корупцією це людина з вулиці
Так Володимир Олександрович це людина з вулиці яка грала смішні сценки про політику тішачі цим людей....
До такого ідержавного нструменту як політика жодного відношення не мав....
Та вірно , можна й так сказати .
Вибір був між мраззю та людиною з вулиці . Вибір очевидний .
І тепер невеличка групка бігає в недоумении чому не переобрали мразь .
Ну так вийшло .
Це особисто твоє бачення....Для тебе один вибір очевидний для іншого нший вибір очевидний....
Можливо тобі некомфортно чи соромно за свій очевиднмй вибір....
Але це твій вибір-особисто не засуджую і розумію....
Просто тупі політтехнологи відпрацювали свої бабки-на всі 100%-це зовсім не "Ну так вийнщло"!
..
Мудрий нарід зробив свій вибір, бачили очі що вибирали, їжте тепер..
Ще більше дивує групка, яка виправдовує свій недолугий вибір, особливо тим що голосували не за, а проти когось.
Тут таки дійсно, відморозили собі вуха, на зло бабусі.
Не кип'ятися....
Не знаю чи читаєш ти книжки....особливо політичні детективи
Є такий собі Е.Тополь він дуже гарно описав в романі "Завтра в России" як групка тупих американських політтехнологів допомогла виграти вибори(переобратись на другий термі) Єльцину з безнадійним рейтингом у Зюганова....
Цікавий сюжет,історична хронологія-вєщь одним словом....
Изменено: Юстас, 02 Сентябрь 2025 - 09:50
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Сентябрь 2025 - 09:58
і шо ти дивуєся як мала дитина. життя складне, жорстоке. тупих багато
Ну взагалі то його пост про тебе.
Ще більше дивує групка, яка виправдовує свій недолугий вибір, особливо тим що голосували не за, а проти когось.
як би не Педро, Зе у влади не було б. Люди проголосували не за Зе, а проти По. про це вже багато сказано. Ця огидна гнида (Порошенко). винний у тому, що зараз коється.
2 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых