molodec, paa,
Мені не цікаво хто і навіщо,чому так відбулося що свідомо був заповнений бюлетень для голосування і чоботаря вибрали пекти пироги....
Просто маю думку(правильно сказати переконання),що при потребі переоберуть на другий термін........
Опубликовано 31 Август 2025 - 11:21
molodec, paa,
Мені не цікаво хто і навіщо,чому так відбулося що свідомо був заповнений бюлетень для голосування і чоботаря вибрали пекти пироги....
Просто маю думку(правильно сказати переконання),що при потребі переоберуть на другий термін........
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 31 Август 2025 - 14:41
Народ не змінився жодним чином))) який він був в2004, такий же він був в 2014, такий же він був і в 2019, і в 2022.
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 31 Август 2025 - 15:59
Юстас, як не цікаво? а причинно - наслідковий зв*язок?
Не цікаво...
Виріс
Подорослішав
Перестав в казки вірити....
Цікавлять реальні речі-наприклад як моєму біженцю і в коледж встигнути і на роботу і на змагання/тренування ще й групу Ірландських дітей набрати на тренування....
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 31 Август 2025 - 19:00
собі відріж, хвора ти людина
Хто хворий це ще питання, якщо хтось може привести свою країну до катастофи комусь на зло, то чи не хворий він?
Те що Зеленський привів країну до катастрофи про це тут пишеться прямим текстом:
що як би не Педро, Зе у влади не було б. Люди проголосували не за Зе, а проти По. про це вже багато сказано. Ця огидна гнида (Порошенко). винний у тому, що зараз коється.
Так само як і те що Зе вибрали, аби не Порошенка.
Опубликовано 31 Август 2025 - 19:26
Все? Здався слабак?
Давай ще раз:
Зе у влади не було б. Люди проголосували не за Зе, а проти По. про це вже багато сказано. Ця огидна гнида (Порошенко). винний у тому, що зараз коється.
Те що зараз коїться це результат роботи Зеленського з 2019 року?
Він привів країну до такого хрінового становища?
Опубликовано 31 Август 2025 - 19:43
Те що зараз коїться це результат роботи Зеленського з 2019 року?
Ну Зеленський звісно що винуватий у всіх смертних гріхах....
Але запитання до тебе як до безпосереднього учасника подій.....
Що зробив ти особисто і твій виш шоб молодь не тікала з країни....???
Що запропоновано 18-22 річним юнакам на противагу безперешкодного виїзду за кордон???
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 31 Август 2025 - 20:15
Що зробив ти особисто і твій виш шоб молодь не тікала з країни....???
Я і мій ВНЗ(за увесь не знаю, а от факультет так точно), провели 10ки зустрічей з абітурієтнтами, абітфести і екскурсії школярів по факультету.
Прямі зв'язки з роботодавцями, відриті представнитва таких компаній як ГлобалЛоджик, СофтСерв, ДатаАрт, та багатьох інших, іх представники також брали участь в агітації школярів.
Надавали спонсорську допомогу факультету та побудували лабораторії для гуртків.
Я особисто провів агітацію в 5 школах і навіть в ТЦК на вступ до ВНЗ, троє вступаючих писали іспити на магістратуру прямо з окопа.
Відкрили нові освітні програми, відкрили дистанційну форму навчання, щоб ті хто опинився за кордоном не втратили зв'язок з країною, тому що вже ставиться питання до денної форми, або в аудиторії або відрахування за БЗВП. За кордоном перебуває 10% студентів факультету.
В результаті майже увесь ліцензійний обсяг ми вибрали, не кажучи вже про держзамовлення цього 2025 року.
Але запитання до тебе як до безпосереднього учасника подій..... Що зробив ти особисто і твій виш шоб молодь не тікала з країни....???
Ти також учаник цих подій, явідповів тож і я тебе запитаю, що особисто ти зробив для покращення ситуації в країні?
Ну Зеленський звісно що винуватий у всіх смертних гріхах....
Це не моя фраза, я лише перепитав, це сказано тут:
Зе у влади не було б. Люди проголосували не за Зе, а проти По. про це вже багато сказано. Ця огидна гнида (Порошенко). винний у тому, що зараз коється.
Логічно з цього те що коїться результат роботи Зе. ![]()
П.С. Мені дуже подобається постановка питання в даному ключі, а що зробив ти?
Люди спочатку понавибирають всякого лайна, яке перетворює країну на лайно, а потім тобі кажуть, що ти мав щось зробити, щоб країна не потопала в лайні.
Є певні загальнодержавні тенденції, проти яких ти нічого не зробиш на своєму окремо вз'ятому місці.
Розповідають тобі ти маєш боротись з тим лайном і його діями, за їх світле майбутнє і цієї країни.
Я перше і основне, що зробив, це не обирав лайно.
Опубликовано 31 Август 2025 - 20:52
дозвіл всім чоловікам на виїзд за кордон.
Не люблю цих гнид з Євросолідарності, але ініціатива розумна. Не підтримають нажаль.
Народ не змінився жодним чином))) який він був в2004, такий же він був в 2014, такий же він був і в 2019, і в 2022.
Опубликовано 31 Август 2025 - 20:57
Шусман, ну бачиш, люди кажуть що зміни були.
За Петруччо не згодний з тобою. Хоча не являюсь його адептом.
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 04:53
Спойлер
Красівчик звичайно але здаться з 15 хлопців вмого малого в Україні після закінчення школи залишилось 2
що особисто ти
.
-збираю грамофони безпосередньо голки заточую.
Ще не бачу логіки яке відношення має закон про виїзд 22 річних до майбутніх виборів . Якийсь тупий політолог
Це моя особиста думка.....
у нас всі політтехнологі тупі-тільки чомусь 73% вкинули бюлетні за хлопчика на лісапєті
За Петруччо не згодний з тобою. Хоча не являюсь його адептом.
Підтримліваю
Изменено: Юстас, 01 Сентябрь 2025 - 05:43
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 06:07
у нас всі політтехнологі тупі-тільки чомусь 73% вкинули бюлетні за хлопчика на лісапєті
ю
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 06:12
Шусман,
Тобто з твоїх слів виходить,що Пєтя хитрий і досвідчений політик....
Який не зважаючи на зміни і негаразди в політикумі країни завжди був на Олімпі серед небожителів....
Нам дуже важлива думка
Прям якийсь атракціон невиданої толерантності і поваги до чужих думок.....
Тиліета?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 06:18
Ну да, тож давайте вину за всіх виїхавших з України повішаємо на мене та мій ВУЗ... Ну не на Зеленського ж.Красівчик звичайно але здаться з 15 хлопців вмого малого в Україні після закінчення школи залишилось 2
Не смішно.збираю грамофони безпосередньо голки заточую
Изменено: vovan8706, 01 Сентябрь 2025 - 06:21
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 06:56
вину повішаємо на мене та мій ВУЗ
Залишимо як констатацію факту що переважна більшість воліє за даних обставин виїхати......
Не смішно.
мені теж
Юстас , ти теж трохи схожий на досвідченого політика . Те як ти змінюєш свої переконання , це нормально . Але обгрунтування заслуговує поваги .
Припиняй обговорювати опонентів....
Цікаво по суті....
По суті з твоєї характеристики виходить,що Петро Олексійович досвідчений і хитрий політик...
Який не просто займається розробкою нових видів солодощів.
Це індивідуум що до 2019 року створював партії,вдало обіймав найвищі посади в державі та безпосереднім керівництвом впливав на суспільне життя та курс держави...
Мені б хотілося почути твою характеристику Володимира Олександровича
Які його заслуги,життєвий шлях і головне,-який досвід політичної боротьби і політичного життя до 2019 року....?
Хто він для тебе???
За які такі чесноти і заслуги мудрий нарід в кількості 73% завдяки тупим політтехнолонам обрав на найвищу та найвідповідальнішу посаду в державі цю геніальну,мудру та досвідчену особистість....?
Дякую
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 07:21
Чому б я мав відповідати тобі відвертостями , коли ти маніпулюєш та перекручуєш мої слова як Вова .
Я писав вище що петя мразь . А ти запевняєш спільноту що я назвав його досвідченим політиком .
Давай ми все таки керуватимемось фактами,а не емоціями......
Пєтя мразь?-Так мразь!
Це виключає те що він досвідчений,хитрий,мудрий політик???-Ні не виключає....
В чому маніпуляції та перекручування???
Може ти тупий???Ти навіщо ображаєш людей?При чому тут Вова?
Я тебе чітко попросив надати характеристику Володимиру Олександровичу (до 2019року),а ти поводишся як Петро Олексійович-мудрий та досвідчений політик.....![]()
![]()
Напиши що не будеш цього робити і проїдем тихенько
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 07:33
Залишимо як констатацію факту що переважна більшість воліє за даних обставин виїхати......
збираю грамофони безпосередньо голки заточую
Твої грамофони та голки ніфіга не допомогли.
шоб молодь не тікала з країни.
Може ти тупий???Ти навіщо ображаєш людей?При чому тут Вова?
Розважайся з Шусманом, він тебе давно шукав. ![]()
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 08:12
А я тобі що написав ?
Зважаючи на твоє лицемірство та зміну переконань , маю бажання з тобою це обговорювати . З кимось другим , можливо .
Тобто питання тупих політтехнологів на деякий час неактуально....
Зрозуміло.
Дякую
У мене не у всьому ліцемірство та зміни переконань....
Наприклад як вважав тебе унилим гівном (яке замість відповісти по суті переходить на особистості) так і вважаю....
Судячи з твоєї писанини в цьому розділі навряд чи мої переконання зміняться....
Твої грамофони та голки ніфіга не допомогли.
Дик вся надія на тебе)
Розважайся з Шусманом, він тебе давно шукав. bm.gif
Та він як невломий Джо
Чому невловимий?-Бо і накер нікому непотрібний....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 09:12
Изменено: Шусман, 01 Сентябрь 2025 - 09:13
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых