Що зробив ти особисто і твій виш шоб молодь не тікала з країни....???
Я і мій ВНЗ(за увесь не знаю, а от факультет так точно), провели 10ки зустрічей з абітурієтнтами, абітфести і екскурсії школярів по факультету.
Прямі зв'язки з роботодавцями, відриті представнитва таких компаній як ГлобалЛоджик, СофтСерв, ДатаАрт, та багатьох інших, іх представники також брали участь в агітації школярів.
Надавали спонсорську допомогу факультету та побудували лабораторії для гуртків.
Я особисто провів агітацію в 5 школах і навіть в ТЦК на вступ до ВНЗ, троє вступаючих писали іспити на магістратуру прямо з окопа.
Відкрили нові освітні програми, відкрили дистанційну форму навчання, щоб ті хто опинився за кордоном не втратили зв'язок з країною, тому що вже ставиться питання до денної форми, або в аудиторії або відрахування за БЗВП. За кордоном перебуває 10% студентів факультету.
В результаті майже увесь ліцензійний обсяг ми вибрали, не кажучи вже про держзамовлення цього 2025 року.
Але запитання до тебе як до безпосереднього учасника подій..... Що зробив ти особисто і твій виш шоб молодь не тікала з країни....???
Ти також учаник цих подій, явідповів тож і я тебе запитаю, що особисто ти зробив для покращення ситуації в країні?
Ну Зеленський звісно що винуватий у всіх смертних гріхах....
Це не моя фраза, я лише перепитав, це сказано тут:
Зе у влади не було б. Люди проголосували не за Зе, а проти По. про це вже багато сказано. Ця огидна гнида (Порошенко). винний у тому, що зараз коється.
Логічно з цього те що коїться результат роботи Зе. 
П.С. Мені дуже подобається постановка питання в даному ключі, а що зробив ти?
Люди спочатку понавибирають всякого лайна, яке перетворює країну на лайно, а потім тобі кажуть, що ти мав щось зробити, щоб країна не потопала в лайні.
Є певні загальнодержавні тенденції, проти яких ти нічого не зробиш на своєму окремо вз'ятому місці.
Розповідають тобі ти маєш боротись з тим лайном і його діями, за їх світле майбутнє і цієї країни.
Я перше і основне, що зробив, це не обирав лайно.