Реклама

Беженцы.Пути эвакуации.
Опубликовано 29 Март 2025 - 22:28
Зараз прийом , наприклад , до військомату безкоштовний по електронній черзі . Але записатися проблема , добре якщо запишешся на місяць наперед . А за двісті доларів , наприклад , попасти простіше набагато .
І як ти думаєш , спочатку проходять ті хто записався по електронній черзі , чи ті хто за двісті у є ?
Опубликовано 29 Март 2025 - 23:55
vigors, я? впевнений?))))))
До речі, ні якої провокації. суто для усвідомлення : брехали чи ні мені люди...
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 30 Март 2025 - 07:20
Ага, розцінки і так відомі, практично на дверях висять всюди, об'яви в неті і маркетинг є. Давно потрібно узаконити.Та я давно казав, що треба було таксу встановити, хоч би гроші в бюджет йшли б
ФОП Корупціонер по КВЕДу Хабарництво.
Це в країні де перемогли корупцію...
провокаційними запитаннями ти можеш позбавити Україну іноземної допомоги...
Україну допомоги може позбавити купка дегенератів в ОП, а не допис користувача в неті, в закритому розділі форуму де за день до 10 користувачів заходить.
Трамп кожного дня в Колізій заходить. Наступного разу як зупинить допомогу так і запишемо: Ник 78 - винен!!!я? впевнений?))))))
Опубликовано 30 Март 2025 - 10:08
думаю що не брехали, бо зараз назви цифру від 100$ до 20000$ за виїзд і вона буде правильною в залежності від ситуації і умов за яких виїзжати.
"До" - трохи замале , а "від" - взагалі смішне бо навіть закарпаття і хмельниччина підтягнулись "до загального рівня" і те що було ще минулого літа абсолютно не відповідало останім місяцям...
А на рахунок "лишитися тут" - побачимо, єдине що в моєму ( і думаю в багатьох ) випадках - після 22 року все змінилось і потрапивши на "схід" чи на "захід", а це особистий вибір кожного і обговорення не для цієї теми, ти почнеш все якщо не "з нуля" то точно відкочуєшся назад у більшості аспектів свого життя. В любому з цих двох варіантів, а лишатись у Львові це вже був не варіант особисто для мене, потрібно було "заморозити" і вирішити всі питання до "0" стану - по обом з кумів і їх близьким я бачив що таке "висмикнути" людей з життя, особливо по тому якого "взяли" біля смітника. Тому я був готовий до любого розвитку подій, як не дивно - нервів не було абсолютно чомусь хоч в іншому я "запалююсь" з пів оберта як то кажуть...
Изменено: sapphir, 30 Март 2025 - 10:14
Опубликовано 30 Март 2025 - 10:39
sapphir, ну здуру можна і полтос за виїзд відвалити, а по факту в 20кіло має вистачити у будь-якому випадку, звичайно якщо людина не у якомусь міжнародному розшуку, і то гори і тиса навіть в такому випадку рішають..
Тобі видніше, в нас біля твого "до" тільки починають розмову
Опубликовано 30 Март 2025 - 18:03
Я в шоці...лям грн +- просто якійсь скотині на карман....це десь 4 пікапи ((
Це нічого не міняє але не одній а кожному по пікапу - один таке не зробить або зробить раз-два а далі покажуть в новинах...
Изменено: sapphir, 30 Март 2025 - 18:06
Опубликовано 30 Март 2025 - 21:18
Допоможеш виїхати за сотню?
Знакомый потратился на кусачки, фонарик, ножик, рюкзак и маскировочную ткань, ещё что-то по мелочи, вышло до 100 долларов. Всё потом забрали румынские полицейские) Денег тоже с собой было, это не трогали, проверили и вернули, забрали только то что "помогало" пересечь границу.
Перешёл в Черновицкой области, сам, по гугл картам, шел где-то сутки. Уже на свободе, обустраивается в Австрии.
Тут был небольшой бизнес, мог заплатить пограничникам, но не захотел, всё бросил, возвращаться врятли будет, семья уже тоже там с ним.
Опубликовано 30 Март 2025 - 21:51
...
Тут был небольшой бизнес, мог заплатить пограничникам, но не захотел, всё бросил, возвращаться врятли будет, семья уже тоже там с ним.
Навіть не розглядав такій варіант хоч і 100$ не треба було витрачати - і так все по списку було в кладовці. Він в казіно не пробував щастя - походу фартовий
Єдине що, оглядаючись назад, все кинути в перші дні і виїхати - як сусід, сів в авто 9.00 24 числа і полетів на кордон - було б правельніше враховуючи три втрачені роки. Ну але вже як є...
Опубликовано 30 Март 2025 - 22:00
Навіть не розглядав такій варіант хоч і 100$ не треба було витрачати - і так все по списку було в кладовці. Він в казіно не пробував щастя - походу фартовий
Єдине що, оглядаючись назад, все кинути в перші дні і виїхати - як сусід, сів в авто 9.00 24 числа і полетів на кордон - було б правельніше враховуючи три втрачені роки. Ну але вже як є...
Там таких же самостоятельно ппрешедших хватает, копы на машине везли его показать где проход в заборе сделал, так подобрали еще другого пацана рядом перешедшего
Опубликовано 30 Март 2025 - 22:24
Там таких же самостоятельно ппрешедших хватает, копы на машине везли его показать где проход в заборе сделал, так подобрали еще другого пацана рядом перешедшего
Ну почнемо з того що до кордону якось добратися треба на сьогодні... Але як вище писав - кожен сам собі самурай
Изменено: sapphir, 30 Март 2025 - 22:30
Опубликовано 31 Март 2025 - 21:37
Сапфір , подивився де той Коулвілл , а їх три - в Англії , в штаті Юта і в Каліфорнії . Твій , скоріше всього той що в Англії ?
Так, англійський Щептицький - про шахтарів хіба що згадки і пам"ятники, з діючого - кам"яний кар"єр. І земля відповідна - скинув фото фермерського поля а кум питає - вони там каміння замість пшениці вирощують
Опубликовано 05 Апрель 2025 - 15:24
Повернувся зі Швеції. Гарна країна, яка любить Україну більше ніж українці(((
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 25 Май 2025 - 05:40
У порівнянні з даними станом на 16 грудня 2024 року кількість біженців в Європі зросла на 104 тисячі.
За даними ООН, найбільше українців в таких країнах:
Німеччина – 1,443 млн осіб,
Польща – 999,7 тисяч,
Чехія – 401,4 тисяч,
Велика Британія – 254,0 тисяч,
Іспанія – 235,7 тисяч
Опубликовано 07 Июнь 2025 - 13:11
У місті Хаасроде вбили 46-річна українку та її 6-річну доньку, після вбивства будинок підпалили.
Родина жила в Бельгії 3 роки. Чоловік — військовий, зараз в Україні. 16-річний син був у школі й не постраждав.
Слідство триває.
Опубликовано 08 Июнь 2025 - 11:25
Підліток завдав матері та сестрі ножових поранень, а потім підпалив квартиру. На момент пожежі він перебував у школі.
Спочатку неповнолітнього взяли під опіку, однак згодом, як зазначається, він визнав свою провину.
Опубликовано 25 Август 2025 - 11:15
за даними адміністрації ліцею, де навчався молодший, станом на 1 червня 2025, з 34 випускників 11 класу, 27 батьки вже вивезли за кордон.за даними Агентства ООН у справах біженців станом на 17 квітня 2025 було зафіксовано в усьому світі 6,918 млн біженців з України
Такі реалії, на жаль.
РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии
Опубликовано 25 Август 2025 - 12:35
за даними адміністрації ліцею, де навчався молодший, станом на 1 червня 2025, з 34 випускників 11 класу, 27 батьки вже вивезли за кордон.
Такі реалії, на жаль.
Бувають і поодинокі випадки відмов, сусідка жаліється шо намаалась свого вивезти за кордон, а він відмовився
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
5 пользователей читают эту тему
1 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых
-
Google (2), LISTER(Guk)