Реклама

Беженцы.Пути эвакуации.
Опубликовано 09 Сентябрь 2025 - 10:33
Напиши в НП спитай
Так це ж ти закинув про двох пацанів з НП от і питай
Так вже таки не "тікучка"?)) Черговий кульбід в повітрі?))
Який кульбіт, шо ти мелеш, тікучка була і буде, зараз може збільшитись , через тиждеть зменшитись, а рвонули хлопці на мою думку, шоб встигнути, бо хто зна, може завтра відмінять.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 09 Сентябрь 2025 - 12:39
Та закон цей придумали дурні , під час війни чоловікам їхати не відслуживши строкову , не можна .
Я розумію що треба берегти генофонд , та строковиками є що охороняти і без призову в бойові частини . Хоча б той же кордон який дирявий і через який лізуть кому не лінь .
Опубликовано 09 Сентябрь 2025 - 14:42
Так це ж ти закинув про двох пацанів з НП от і питай
Який кульбіт, шо ти мелеш, тікучка була і буде, зараз може збільшитись , через тиждеть зменшитись, а рвонули хлопці на мою думку, шоб встигнути, бо хто зна, може завтра відмінять.
Тобто все ж таки "рвонули"))))? Ох ти і тормоз...
Опубликовано 09 Сентябрь 2025 - 20:36
Тобто все ж таки "рвонули"))))?
Не знаю, це зі слів твоо другана казкаря і Сільпошного тіпа котрий обзвонив 3000 зниклих працівників і виявив їх в Швейцаріі, ну і з твоїх двох з НП
Ох ти і тормоз...
Базар фільтруй
Опубликовано 09 Сентябрь 2025 - 21:40
Опубликовано 09 Сентябрь 2025 - 22:42
Теж мабуть треба "позвонити спитати"....
І шо? Чи ти думав усі будуть за копійки вкалувати, люди шукать де краще, закордон для них як нова можливість, бо тут скланіше найти, а там як карта ляже, може половина ще назад повернеться, а бізнесу треба нормально платити, то і не будуть тікати
Мда...бачу, що в тобі точно не помилився... Нащо ж правду фільтрувати...))
Очікувано, аргументів нема, переходим на особистості
Опубликовано 10 Сентябрь 2025 - 06:54
Тобто то таки не "тікучка", а відтік людей за кордон, але не зовсім відтік, бо платять мало, а що ж ви хотіли, тому їдуть, але потік не збільшився так влада сказала, але таки збільшився, хоча якби більше платили.... Оцей брєд- це те що ти єлозиш, одна справа якщо ти взяв уроки у Віктора на пілоні і просто викручуєшся, а інша якщо ти дійсно такий тупий...
Опубликовано 11 Сентябрь 2025 - 07:28
Його читати як підручник для лицемірів .
Київ захищати хотів , автомата не вистачило , на війну хотів , не повезло , іншого взяли . Зате з начальником військомату в гарних стосунках .
Може тому й в армію не повезло що з воєнкоматомив гарних стосунках.
Хоча писав що всі тцкашники козли .
хтось же йому вірить
Опубликовано 11 Сентябрь 2025 - 12:34
Шусман,
Мало агня!)
Нема іскри Божої в твоїй писанині)
Можливо тобі легше стане якщо будеш писати мені в особисті повідомлення?
-По перше я одразу отримувати повідомлення,що тебе відвідала муза і ти накрапав твір на довільну тему
-По друге ти не отримаєш бал від модера за своє паскудство у вільному форумі.....
Подумай-язик твой врвг твой....
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 11 Сентябрь 2025 - 15:38
Я б сказав що це не через дозвіл на виїзд молоді 18-22, а через доведену Країну до катастрофи в якій не можливо залишатись.
Цей дозвіл тільки показує маштаб доведення країни.
Опубликовано 11 Сентябрь 2025 - 15:59
про відтік кадрів заявив партнер компанії Роман Бондар: «Три тисячі людей просто встали і виїхали. Дзвонять і кажуть: Я в Швейцарії. Це нова реальність». Та невдовзі представники мережі уточнили слова Бондаря і пояснили, що насправді у «Сільпо» всього налічується близько 3000 працівників віком від 18 до 22 років. Компанія і справді «із занепокоєнням» зафіксувала помітне зростання звільнень у цій категорії працівників у зв’язку з оновленням правил перетину кордону для військовозобов’язаних, але наразі ця цифра не перевищує 3% від загальної суми.
https://x.com/silpo_...254161333039311
Изменено: vigors, 11 Сентябрь 2025 - 16:00
Опубликовано 11 Сентябрь 2025 - 16:33
Аргументів в мене проти такої тупості дійсно немає- вибач життя до таких як ти не готувало...
Тобто то таки не "тікучка", а відтік людей за кордон, але не зовсім відтік, бо платять мало, а що ж ви хотіли, тому їдуть, але потік не збільшився так влада сказала, але таки збільшився, хоча якби більше платили.... Оцей брєд- це те що ти єлозиш, одна справа якщо ти взяв уроки у Віктора на пілоні і просто викручуєшся, а інша якщо ти дійсно такий тупий...
Ага, ну тобто всі тікають і бізнесу капець, але виявляється здебльшого тікають ті кому мало платять, звісно бізнес ниє шо йому капець, бо прийдеться розкошелитись, а це ж знову капець,
а ще підтягнуться виши, бо зменшилась кількість абітурьентів, менше грошей занесуть за навчання, прийдеться звільняти викладачів, або зменшувати години, короче знов бізнесу капець
До речі, шо там НП не зупинилась? Пишуть за 10 днів пішло 170 працівників віком 18-22 роки
Для компанії це не значна проблема. Зрештою, десяти днів замало для серйозної аналітики – подивимося на результати через місяць чи два. Очевидно одне: конкуренція за працівників зростатиме. І це добре", – написав Поперешнюк о соцмережі X, підтримавши рішення президента та уряду відкрити кордон для 18-22-річних військовозобов’язаних.
Ну якось так, але Діммас каже бізнесу капець, значить капець
За тиждень мережа супермаркетів «Сільпо» втратила понад 3 000 працівників через дозвіл на виїзд молоді 18-22 — представник «Сільпо» Роман Бондар
Як каже Діммас -
Ох ти і тормоз...
Новина від 6.09
Я б сказав що це не через дозвіл на виїзд молоді 18-22, а через доведену Країну до катастрофи в якій не можливо залишатись.
Цей дозвіл тільки показує маштаб доведення країни.
Та да, в країні війна, Зе напав на рашу, ніхто не хоче воювати за кривавий режим
Опубликовано 11 Сентябрь 2025 - 16:39
Єдине в чому я вірю що він ніколи дипломів в очі не бачив , в сім'ї ніхто не зміг квиток через інтернет купити . Ні родичів ні знайомих з дипломом не знайшлося .
Тракторист , мушу визнати ,звичайно гарний поступок зробив , таким убогим треба допомагати .
Опубликовано 11 Сентябрь 2025 - 17:19
Я про існування штірліца взагалі забув , це він прибіг за мною . Не знаю який в нього заскок , здається ти правий , він за Мірика вирішив помститися . Виходить у нього поки що не дуже , показує себе дурнем .
Я взагалі не маю уявлення за що Мірик нахватав 13попереджень , та зрозуміло що вирішив піти як колись Тімоті - " всі ви тут мене не заслуговуєте ". Це його особиста справа і рішення .
А політрук лицемір мені нахрен не вперся , він тупіший від Мірика в тищу разів .
Те що він тобі подобається , то спілкуйтеся собі .
Опубликовано 11 Сентябрь 2025 - 20:02
Як же можна закінчити коли
"Шапіто-агнямі яркімі в начі гаріт"
учение Маркса вечно.
З теорії Каола Маркса випливає що-"дєньгі ето овеществльонний труд".....
Може Петро Олексійович не заплатив фірмовим балаболам які замість працювати бігають по форумам роблячи шапіто?)
тут вже двоє бігають))
біг-є найкращим способом тренувати серце....
А коли навчишся організовувати двох,то подальша кількість не має значення)
Изменено: Юстас, 11 Сентябрь 2025 - 20:03
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 12 Сентябрь 2025 - 07:12
Ніколи не вірте словам цього блазня , він перекрутить ся на 180 градусів миттю .
Як гадаєте , чому він ще не в Європі на човнах не катається , квиток купити не може , чи цироз ?
Тільки одне запитання-чому ти на разі не в Нью-Йорці спокійно миєш посуд?
Така агресивна реклама...
Опубликовано 12 Сентябрь 2025 - 08:44
та воно кагбе і в Україні під сидячу жору сто доларів не проскочить...
Що саме нормально?Те що його винянчила,вигододувала,виховала,вивчила держава Україна,а розвиває цей чел економіку іншої держави?
Та і якщо подивитись,на всі пройдені "кар'єрні" щаблі до "невеличкого бізнесу" можливо чєлу не дуже то і "норм"!
Оце було сказано за іншу людину , чужу , не свій . А собі , рідному , краще за кордон здриснути .
Хто небуть ще може сприймати цього клоуна серйозно ?
Опубликовано 12 Сентябрь 2025 - 18:21
Тільки ідіот не змінює своєї думки - хтось колись досить влучно зауважив.
Змінюються обставини, з'являється нова інформація..
Колись давно я щиро вважав, що Україні не потрібна армія. Для чого витрачати купу грошей, кому ми потрібні?
Потім моя думка змінилася на 180 град і я досі дивуюся, наскільки я був наївний та не обізнаний. І як погано розумів історію.
Опубликовано 12 Сентябрь 2025 - 19:45
Мені він взагалі не цікавий , мало того , гидливий .
Як приємно було поспілкуватись з тобою)
Пощастило набратись життєвої мудрості-кому і як тиснути руку,де зберігати гроші і якого кольору диплом потрібно мати))
Унікальне ніщо....
До речі, людині властиво змінювати свої погляди і деколи навіть на 180 град.
Нікагда!!!!
Спочатку Шусман взуття на радостях чистив Петру Олексійовичу,а потім вирішив що мразь....
Мабуть заздрить успішному однолітку
Ремонт,Консультації,
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых