Якщо це з/п нетто,то не повернеться ніколи.
Тобі напевно видніше враховуючи вік. Я не уточнив, думаю брутто але не суть. Це початок на новому місці, в Угорщині було +/- половина цієї суми і це, якщо не на найкращому, то одному з найкращих виробництв. Мову він трохи знає, в школі навіть якійсь рівень здав і в олімпіадах приймав участь з німецької. Мова - це єдине чим дітей в школі треба "грузити" і чим більше - тим краще, імхо. Все решта - на рівні загального розвитку.
Це з дружиною в нас постійний конфлікт останні півтора роки, який іноді затихає а іноді спалахує знов. Є в неї тут ненапряжна робота, в свій час вона була дуже зручна в плані догляду за дітьми різного віку. І навіть, в туристичний сезон, дозволяла їй досить непогано заробляти по українськім міркам. Але для компанії ані в кращі часи ані зараз цей напрямок не був пріоритетним - в кращі часи дружина і до 1т баксів бувало мала але основний напрямок компанії в той час давав в рази/десятки раз більше. Зараз - ну так, може на поточні витрати і офіс заробляється з цього напрямку тому також не ключове джерело доходу. Відповідно так воно і працюється - кожен щось робить по накатаній але спочатку ковід, потім повномаштабне вторгнення. І я кажу дружині - нащо ти за це тримаєшся і мені мозок виносиш? Ти за останній місяць в Англії в 6 разів більше отримала ніж я разом з нею отримали тут ( вона дистанційно "мозок" а я "руки"
). Кажу, зарплата офіційна мінімальна, кар"єрного зростання нема, мінімум роки 3-5 після війни виходити на рівень найкращіх часів і то чи вдасться в тих умовах, тобі на той час буде 50+ - і що??? Проїхали, нащо триматися за те що було колись і не факт що буде??? Я також не планував випасти з життя на 4 роки але ж маєм що маєм, то нащо триматись за минуле, треба рухатись вперед і шукати нові варіанти. Тим більше в нас останній шанс щось отримати від життя на старість. До чого я це все - ось така повернеться з великою ймовірністю, там в голові свої таракани. А молоді, яки ще нічим не обтяжені, і самі по собі інші і на світ дивляться по іншому...
Изменено: sapphir, 14 Ноябрь 2023 - 15:03