Перейти к содержимому

Реклама

Фото
- - - - -

Беженцы.Пути эвакуации.

• Закрыто Тема закрыта
1961 ответов в теме

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37512
  •  

Опубликовано 28 Ноябрь 2023 - 13:37

Добра половина бізнесу полягла, чоловіки невиїздні, жінки поїхали на заробітки. Так ясніше?

Про бизнес : он имхо на ЗУ только восспрял (начиная от авто без растаможки и продолжает рост от приграничной торговли). Востоку не доступно.

Про чоловикив: не забываем за павших. https://gordonua.com...il-1689403.html

Про женщин: там больше платят (но кому я рассказываю?ты это знаешь априори).

Про понятно : не строй из остальных юзеров тупиц (всяк другого мнит уродом, несмотря, что сам урод).

Изменено: ШВАРЦ, 28 Ноябрь 2023 - 13:54

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 28 Ноябрь 2023 - 19:55

Про бизнес : он имхо на ЗУ только восспрял (начиная от авто без растаможки и продолжает рост от приграничной торговли). Востоку не доступно.
Не фантазуй.
  • 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37512
  •  

Опубликовано 28 Ноябрь 2023 - 20:10

Що там не так ?

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 28 Ноябрь 2023 - 20:24

Що там не так ?

Просто поясни мені тупому як заробити простому західняку  на авто без растаможки и продолжает рост от приграничной торговли

• 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37512
  •  

Опубликовано 28 Ноябрь 2023 - 22:11

як заробити простому західняку  на авто без растаможки
Зустріти жінку на авто з Німеччини.

продолжает рост от приграничной торговли ? 

Про бизнес : он на ЗУ только восспрял ... и продолжает рост от приграничной торговли.

Просто поясни мені тупому
Ще потрібно пояснювати ? Писав повільно.
  • 0

dcbac9fda97ft.jpg

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3435
  •  

Опубликовано 29 Ноябрь 2023 - 15:41

Якраз в тему - заробіток на ЗСУ. Вчора питали за два авто - позашляховик і пікап, скоріш за все англійці - розглянуть адекватні навіть в Польші до 3000 євро за авто. Я спробував для своїх привезти і більше не хочу - за два місяці ще не зміг передати, але хоча б під моїм гаражем стоїть. Тому, хто з східних областей, можете спробувати "підйом бізнесу" - при народженні на заході автоматом хресного на митниці або в інших структурах на кордоні не додають, якщо що :sm13_:

Изменено: sapphir, 29 Ноябрь 2023 - 15:53

• 0
Реклама в подписи запрещена!

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37512
  •  

Опубликовано 30 Ноябрь 2023 - 10:11

З 1 лютого 2024 року грошову допомогу отримуватиме понад 170 тисяч переселенців, замість 2,6 мільйонів. (в 15 раз  :smile44: ).

За новими змінами в законодавстві не отримуватимуть допомогу від держави:

українці, які проживають за кордоном та отримують допомогу від іноземних держав;
не будуть отримувати допомогу ВПО ті громадяни України, які мають на своїх рахунках суму, яка перевищує 100 тисяч гривень.

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 30 Ноябрь 2023 - 10:48

З 1 лютого 2024 року грошову допомогу отримуватиме понад 170 тисяч переселенців, замість 2,6 мільйонів. (в 15 раз  :smile44: ).

За новими змінами в законодавстві не отримуватимуть допомогу від держави:

українці, які проживають за кордоном та отримують допомогу від іноземних держав;
не будуть отримувати допомогу ВПО ті громадяни України, які мають на своїх рахунках суму, яка перевищує 100 тисяч гривень.

і це повинно було тратитися два роки, шоб до цього прийти.... я дивлюсь в ютубі -диванний стратег- він так само гонить на рус владу- теж дуууууже довго шось приймають а деякі логічні рішення до сих пір не прийняті. 

• 0

Реклама!!!

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 09:00

З нового року і Ірландія ріже халяву. Є і правильні біженці. Моя знайома, дуже близька до цього форуму, відкрила власний бізнес в Ірландії.

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 09:17

Ну чесно кажучи майже два роки цілком достатньо для « акліматизації» за цей час можна вивчити як мінімум ази мови і знайти чим зайнятись, а ті хто так і не осягнули цього, велкам в Україну, є непогані вакансії в ЗСУ…
  • 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3435
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 09:35

Ну чесно кажучи майже два роки цілком достатньо для « акліматизації» за цей час можна вивчити як мінімум ази мови і знайти чим зайнятись, а ті хто так і не осягнули цього, велкам в Україну, є непогані вакансії в ЗСУ…

Думаю це нереально - ті що справді біженці в принципі не можуть попасти в ЗСУ а ті що можуть - вони не є біженцями і поїхали вони туди не за бенефітами. У всякому разі трошки вище про таке мені Шварц писав, наскільки я зрозумів...

Изменено: sapphir, 12 Декабрь 2023 - 09:37

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 09:38

sapphir, а як відрізнити справжнього біженця від несправжнього? :sm13_:
То все жарти звичайно, ті хто злиняв і сидить « на допомозі» однозначно не повернуться щоб піти воювати.

Та і взагалі про повернення біженців як на мене вже не йдеться, все більше людей тільки думають як злиняти.
  • 0

paa

paa

Авторитет

• Сообщений 12578
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 10:59

Та і взагалі про повернення біженців як на мене вже не йдеться, все більше людей тільки думають як злиняти.

Тут треба уточнювати, не біжнців, не людей, а чоловіків призивного віку

• 0

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.

DiM_MaS

DiM_MaS

Авторитет

• Сообщений 10442
  • Авто:ОВЦ2,2"лентяй пакет", Outlander 2.4 АКПП, HONDA CR-V
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 11:46

Та не треба тут уточнювати, глянь статистику скільки біженців додалось в ЄС в листопаді і можна далі за осінь глянути. І їдуть якраз в основному жінки і діти. Бо насправді, багато хто вже там адаптувався і бачить шалену різницю і не хоче вже всього цього, у багатьох просто фізично немає куди повертатися, плюс до цього багато є людей в яких і тут якби не все добре було, а там поки більш менш, багато вже розлучилися і шукають/знайшли якогось місцевого... Повертатися будуть ті хто ментально на 100% українці, ті в кого поки що є куди і задля чого і т.д. Але впевнений на 100%, що масового повернення не буде.

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 11:50

помиляєшся, автобуси в одну сторону забиті якраз жінками з дітьми які мають легальну можливість покинути країну, мужикі шукають можливість, бажаючих точно більше чим добровольців в ЗСУ..

І це все лише обʼєктивні процеси спричинені конкретними факторами-люди не хочуть вмирати, люди небачать перспектив.
  • 0

DiM_MaS

DiM_MaS

Авторитет

• Сообщений 10442
  • Авто:ОВЦ2,2"лентяй пакет", Outlander 2.4 АКПП, HONDA CR-V
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 11:52

помиляєшся, автобуси в одну сторону забиті якраз жінками з дітьми які мають легальну можливість покинути країну, мужикі шукають можливість, бажаючих точно більше чим добровольців в ЗСУ..

І це все лише обʼєктивні процеси спричинені конкретними факторами-люди не хочуть вмирати, люди небачать перспектив.

Саме так, нажаль.
Сьогодні ось проїхався у маршрутці люкс класу - Рута, бо інших в нас немає, а потім згадав транспорт в Дрездені....((

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3435
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 12:47

Серед моїх знайомих, +/- моїх однолітків, немає такого глобального бажання виїжджати. Кожен тут має якісь "якоря" які їх тримають саме тут і головне не бачу бажання в них щось міняти. Вони не в ЗСУ але і не втікають, їх родини також тут. Як на мене, такі вже не поїдуть якщо суттєво не змінити їх зону комфорту . Поїдуть ті в кого є до кого, поїдуть молоді, як завжди поїде певний відсоток заробітчан. Але я якось не бачу, станом на зараз, щоб масово хтось хотів виїхати або повернутися. Знову ж таки, це моє оточення - можливо в когось інший досвід.

• 0

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 13:46

Серед моїх знайомих, +/- моїх однолітків, немає такого глобального бажання виїжджати. Кожен тут має якісь "якоря" які їх тримають саме тут і головне не бачу бажання в них щось міняти. Вони не в ЗСУ але і не втікають, їх родини також тут. Як на мене, такі вже не поїдуть якщо суттєво не змінити їх зону комфорту . Поїдуть ті в кого є до кого, поїдуть молоді, як завжди поїде певний відсоток заробітчан. Але я якось не бачу, станом на зараз, щоб масово хтось хотів виїхати або повернутися. Знову ж таки, це моє оточення - можливо в когось інший досвід.

бо тцк висмикуе звідусіль потроху- от і проходять такі фокуси розтягнуті в часі. Все забуваеться. 

• 0

Реклама!!!

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 16029
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 13:48

Це саме локальна тенденція. І вона змнюється пропорційно наближенню до лінії фронту. Чим небезпечнішим є перебування, тим більше природне бажання жінок з дітьми уникнути ризиків і убезпечити себе. Їдуть родини, а їх чоловіки, які залишились, втрачають мотивацію і шукають можливість доєднатися до родини. Це в кращому випадку. В разі розлучень багато мужиків опускають руки, впадають у морально-психологичний занепад, маргіналізуються, при цьому часто навіть не усвідомлюючі цього. Чимало помирає.

• 0

Стан

Стан

Дока

• Сообщений 695
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 23:28

То все жарти звичайно, ті хто злиняв і сидить « на допомозі» однозначно не повернуться щоб піти воювати.

У відомого ютубера юриста Тарас Одеса Юрист на телеграм каналі було опитування. Участь взяли в опитуванні більше 10К людей. Результати здивували всії. Приблизно так :

15%- Вже виїхав 

5%- виїхав але повернусь

53%- Планую виїхати за можливості

27% - Не їду і не хочу

ТОБТО обєктивно зі зрізу 10К опитаних 73% не хочуть залишатися в Україні і з них 20% вже не в ній. Справедливості сказано буде що переважна більшість опитаних чоловіки, що не перебувають в ЗСУ і не надто туди хочуть.

Якщо брати ситуацію в цілому, то вона хреновіша чим ми бачимо. У нас в місті похорони військових через день, бронювання з підприємств критичної потихеньку зрізають, по селам взагалі справжня охота на мужиків, зачасту навіть без вручення повістки зразу на ВЛК, надії що війна закінчиться не має. Самі військові хлопці кажуть що повернутися можна тільки 200 і в хлам 300. Тому мотивації в людей нуль. Щоб знав як я б мабуть і сам подумав про переїзд на певний період, хоча як тут казали фактори вже організованого життя зупиняли б...Хоча вже не зупинили б

Думаю це нереально - ті що справді біженці в принципі не можуть попасти в ЗСУ...

Чому не можуть? Туди зараз беруть без розбору. Це якщо хтось загинув на війні то тоді треба заява на добровільну мобілізацію. А так велком всім. Причому якщо ще влітку ТЦК нагрібало всіх а потім частини хворих повертали назад  то зараз беру.ть і обмежених і хворих з кінцями. В мене колегу 52 роки 4 місяці як після інсульта мобілізували. Я хз нащо він там треба. Зараз в Німеччині тренується здається на мінометника

• 0

vamp

vamp

Авторитет

• Сообщений 1310
  • Гос. номер:ХХХ
  •  

Опубликовано 13 Декабрь 2023 - 07:51

.

https://poltava.to/n...cqqDGIc9S4-GG1U

И действительно, как отличить?
  • 0

Пусть Бог воздаст Тебе вдвойне всё то , что Ты желаешь мне

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 13 Декабрь 2023 - 09:55

Ну призов то інша тема , а їде зараз на кілька порядків менше ніж на початку війни . Моя хоче додому , хоча там все нормально . Після війни , кажу , повернешся .
Автобуси шастають туди-сюди , але то регулярні перевезення а не масова втеча . Купити білети з Дрездена так само складно як і в Дрезден . Тобто не складно , але треба заздалегідь за кілька неділь . Передачу вже можна передавати не через водія а через знайомих .

Вамп , а навіщо тобі отличать , тобі поручили ?
  • 0
Реклама в подписи запрещена

vamp

vamp

Авторитет

• Сообщений 1310
  •  

Опубликовано 13 Декабрь 2023 - 15:33

Вамп , а навіщо тобі отличать , тобі поручили ?

Ты статью читал? Твоя дочь, живя в безопасности и получая помощь от немцев,тоже не стесняется ещё и у родной страны,в которой сейчас каждая копейка на счету, деньги брать?
  • 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 13 Декабрь 2023 - 15:54

Все , зрозумів , аравідерчі
  • 0

Ник 78

Ник 78

Авторитет

• Сообщений 21346
  •  

Опубликовано 13 Декабрь 2023 - 18:50

як у вас тут все важко  :smile284:

Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
podpis_2016.png

vamp

vamp

Авторитет

• Сообщений 1310
  •  

Опубликовано 13 Декабрь 2023 - 22:14

Значит не стыдится и берёт,понял, вопросов больше нет.
  • 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 13 Декабрь 2023 - 22:40

Ти багато розкрав за державний кошт , ворюга ?
  • 0

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 11:01

він не про тебе, а от вийшло шо і для тебе тема то близька  :sm12_:  спалився 

• 0

Реклама!!!

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 13:07

Весь горю , не маю бажання розповідати скільки й де працюють мої та скільки заробляють . Вона до речі вже більше півроку працює за своєю університетською спеціальністю . Не знаю про яку допомогу від України йде мова .
Але то пусте . Імені свого ти так і не кажеш , rvgu , шмфруєшся , мабуть в розшуку . Ніж вдома є , багато людей зарізав ? Ось за такою десь логікою мислите ви з вампом .
  • 0

vamp

vamp

Авторитет

• Сообщений 1310
  •  

Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 13:18

він не про тебе, а от вийшло шо і для тебе тема то близька  :sm12_:  спалився

100%, он единственный, кто нервно отреагировал на ту статью.
  • 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 14:11

Виявляється ще й стаття була . Не читав , але якщо товариство так вирішило , то що ж .
Хоча мені здалося що саме Вамп хворобливо на неї зреагував . А може й ні .

Я поцікавився навіщо тобі щось отлічать , але ти зреагував хворобливо . Мабуть обікрав когось .
  • 0

vamp

vamp

Авторитет

• Сообщений 1310
  •  

Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 18:24

. Не читав .

Так с этого и нужно было начинать))) я ж тебя спросил читал ты статью или нет. А говорилось там про то, что глава нашей военной администрации , являясь по сути миллионером, получая неплохую зарплату, умудрился два года получать на всю свою семью денежную помощь для ВПО. Так как перед этим Мирык спрашивал как отличить настоящих беженцев от ненастоящих, то я для примера выложил такую информацию, где реально видно какие бывают беженцы.
  • 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 15 Декабрь 2023 - 09:54

Так і я тільки спитав .

Изменено: Шусман, 15 Декабрь 2023 - 10:17

• 0

paa

paa

Авторитет

• Сообщений 12578
  •  

Опубликовано 20 Декабрь 2023 - 13:47

Так виглядають довбні, які продали свою сраку за 100 євро в Угорщині.

Мразота відпрацьовуе кацапське бабло

• 0

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 16029
  •  

Опубликовано 20 Декабрь 2023 - 19:22

Так виглядають довбні, які продали свою сраку за 100 євро в Угорщині.
приватний канал. що там?
  • 0

2 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых