а для всяких силових
Вони не підпорядковуються МОНУ, так що там вони самі собі можуть вирішити. Та і фінансування в них своє.
Опубликовано 06 Ноябрь 2024 - 18:00
До продовження останньої теми.
До польських вишів у 2023-2024 навчальному році були зараховані 19,9 тисячі студентів з України. На кінець минулого навчального року в університетах Польщі навчалися 45 тисяч громадян України, або майже 45% від загальної кількості іноземних студентів у РП.
Це капець, які високі числа і тільки в Польщі.
А ще як відмінять бюджетну форму навчання і контракт буде майже як за кордоном.
Всього в ВНЗ в Україні в 2024 році вступило близько 200 тисяч.
Хлопців до 18 років вивозять за кордон, а потім вони вже і не повернуться.
Опубликовано 06 Ноябрь 2024 - 18:28
До продовження останньої теми.
До польських вишів у 2023-2024 навчальному році були зараховані 19,9 тисячі студентів з України. На кінець минулого навчального року в університетах Польщі навчалися 45 тисяч громадян України, або майже 45% від загальної кількості іноземних студентів у РП.
Це капець, які високі числа і тільки в Польщі.
А ще як відмінять бюджетну форму навчання і контракт буде майже як за кордоном.
Всього в ВНЗ в Україні в 2024 році вступило близько 200 тисяч.
Хлопців до 18 років вивозять за кордон, а потім вони вже і не повернуться.
Покі що ВУЗи цього не відчувають - косих, кривих, старих вони вже другий рік стільки набирають що їм ані викладачів ані аудиторій не хватає. Набирають псевдостудентів, для них - псевдо викладачів - справи мутяться -лавеха крутиться. А потім - нехай конкурують, слабші вмруть, може престижність збільшиться і нарешті ті "динозаври", які були передпенсійного віку ще як мене вчили в 95-2000 роках, нарешті підуть у вічність. Чому ті совкодрочери можуть навчити коли їх "золота година" була за Брежнева?
Доречі, рік назад вже про цей рік казали що державного замовлення не буде - щось поміняли, як з тим переведенням часу - ще 20 років будуть відмовлятися.
Опубликовано 06 Ноябрь 2024 - 20:20
Ось тепер вірю що говориш правду . Завжди так , коли мова про чужих дітей , то треба говорити совєтськими лозунгами парторга . Коли справа стосується своєї дитини , свою дитину жалько , й відношення інше ніж до чижих .
Хто тобі заважає робити тут кращий світ?
А тобі особисто-хто заважає тут робити краще?
"аби шо"-це випхнути дитину за кордон на чуже,успішне кимось організоване життя...
Ще й кічитись тим як їй там буде гарно...
Явно совковий підхід...
В Ірландії була можливість залишитись.Ірландська федерація була б не проти.
Мій малий був біженцем в Ірландії.Ми з ним отримали безцінний досвід-нам,за кордоном ніхто,нічого не винен.
Європа-це інша ментальність,життя,культура,релігія і т.д.
Вважаю,що ми з сином трохи заборгували цій державі...За допомогу у вихованні,навчанні,спортивних досягненнях.
По можливості через півтора року-Виш....
Але залишити своє дитя в чужій країні,безправним біженцем,щоб воно там комусь принесло плоди праці що вкладені в нього цією державою...,для мене і для нього як виявилось не варіант...
Будемо повертати дітей в Київ.Європейський рівень навчання в школі,а особливо в спорті-взагалі не підходить.Не наше це...
Жодних іллюзій,щодо досягнень у навчанні та спорті українських дітей в іншій країні не маю...Ти чужинець і твої "досягнення"-нікому не цікаві.У них є свої діти для участі в чемпіонатах і навчання в елітних коледжах.
Але на власному прикладі...У мене малий не схотів залишатись в Ірландії,хоча він є типовим продуктом сучасності...
Школа-вона зовсім інша.Вимоги в нашій школі,викладання вчителями на порядок вище.Диференційований підхід до викладання і т.д.
Якби залишився в ірландії , я б важко , але прийняв це рішення
Для 90% що сплачують у нас за освіту,це доступно...Рівень освіти достатній,для побудови нормального життя на батьківщині...
Фахівців Одеської мореходки залюбки беруть на роботу в країнах Європ...Рівень підготовки доволі високий навіть порівняно з Гданськом та Корком...
Дуже добре памятаю ці агітки . прозріння настаю коли треба свою дитину наставляти на путь істинний . Це як Вова раптом в день інавгурації Зеленського прозрів що в країні корупція .
І коли ти казав що тобі не повезло попасти до лав військових , а сусіду повезло і його забрали . я тобі не вірив . а зараз , коли ти в двадцять четвертому кажеш що не підеш на мясо , зараз вірю .
Хай все добре буде у сина й в усих наших дітей .
Опубликовано 06 Ноябрь 2024 - 21:42
Опубликовано 06 Ноябрь 2024 - 22:09
Ну і без Мірика не було б тортика на вишенькі .
Все тече , але нічого не змінюється . Я багато чого бачив за своє життя
Бачив головного нарколога міста Шостка якого грузили голим готовим в колску мотоцикла щоб відвезти додому
бачив зав кафедрою марксизма який трахав студенток за заліки
бачив прокурора міста який без кінця відмазував свого сина роздолбаявід тюрми , в тому числі й за вбивство
звичайно Юстас правий .
Беніфікар , почитай цю тему десь з пятої по десяту сторінку , там Юстас теж абсолютно правий як на сьогоднішній день так і на той .
Опубликовано 06 Ноябрь 2024 - 23:27
Звісно що не помилявся,він просто був введений в оману телемарафоном,і думав що завтра Зєля всіх переможе і нарешті побудує тут нову Швейцарію,як колись на виборах обіцяв.Але згодом він зрозумів,що молоді тут нєхєр ловити. То для тебе якісь проблеми з мовою,молодь вчить мову і адаптується швидко до будь якої культури .Так імхо юстас ні у чому не помилявся.
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 07 Ноябрь 2024 - 07:21
Щиро вдячний за увагу до моєї персони
Жодний з моїх Життєвих планів стосовно сина не порушені....Війна теж не стала перешкодою...
Наразі вчиться в Ірландському коледжі ,якби був мирняк продав би нерухомість щоб оплатити навчання (так і було заплановано)...
Вчився в Ірландський школі+Українська+підготовчі курси до НМТ+робота+спортзал+виступи та змагання в Ірландії
Здав Українське НМТ по його результатам безкоштовно вчиться в коледжі
Участь в ЧЄ2022 в Данії в серпні з тренувальним збором в Хорватії,участь в ЧС2023 в Бельгії....Це все з доставкою човнів з України на місце змагань.....
У мене нема підстав скиглити на долю свого сина чи свою....
Чого і Вам бажаю)
Звісно що не помилявся,він просто був введений в оману телемарафоном,і думав що завтра Зєля всіх переможе і нарешті побудує тут нову Швейцарію,як колись на виборах обіцяв.Але згодом він зрозумів,що молоді тут нєхєр ловити. То для тебе якісь проблеми з мовою,молодь вчить мову і адаптується швидко до будь якої культури .
Для мене лакмусовим папірцем стало вбивство поліцейським трьома пострілами в корпус беззбройного громадянина за порушення ПДД....
Нема чого робити молоді в країні де беспредєл вважається нормою на найвищому державному рівні....
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 07 Ноябрь 2024 - 08:36
Опубликовано 07 Ноябрь 2024 - 09:17
Одеська мореходка високо котирувалися тоді коли дитині не загрожувала мобілізація .
У мене нема в планах відмовляти тебе від Одеської морєходки....
Мені більше подобається академія в Корку.Якщо малий прийме отримувати там освіту-будем думати як перебратись з Дубліна в Корк...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 07 Ноябрь 2024 - 09:19
Для мене лакмусовим папірцем стало вбивство поліцейським трьома пострілами в корпус беззбройного громадянина за порушення ПДД....Час від часу таке відбувається в любій країні, якою б демократичною вона не була.
А що це за випадок?.. я просто не курсі...
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 07 Ноябрь 2024 - 09:53
А що це за випадок?.. я просто не курсі...
https://www.bbc.com/...n/news-66662965
п.с. той випадок коли оцінка правомірності поступається емоціям ненависті, бо ті за порушення пдр навіть придераються і т.п. а демократія хоче свободи, бо закони для лохів....
Опубликовано 07 Ноябрь 2024 - 10:34
А, пам'ятаю той срач від "любителей свобод времена совка"
п.с. той випадок коли оцінка правомірності поступається емоціям ненависті, бо ті за порушення пдр навіть придераються і т.п. а демократія хоче свободи, бо закони для лохів....
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 07 Ноябрь 2024 - 13:30
Не сильно слідкую,але тільки з ЯхтКлубу мого малого-один в Лондоні +двоє в Мадриді працюють хто тренерами,а хто вже і капітанить пробує дехто в спортивні команди пішов професіоналами за великі грощі....
Є деякі хто виїхав з крани в мирний Новий рік 21/22 на тренування-потримали не один раз призи ЧЄ та ЧС не кажучи про кубки всеможливих змагань країн Европи....і до сих пір не збираються повертатись в нікуди.....
Це все молодь 17-19 років ....Живе по европейским правилам,нормам,-а не по законам для лохів...
Все всіх влаштовує-от і добре....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 07 Ноябрь 2024 - 16:11
https://www.bbc.com/...n/news-66662965Ну так я знаю за цей випадок. Але там застрелили за напад на поліцейського, і зовсім не
за порушення ПДДНе мені судити, наскільки були правомірні дії поліцейських, але перекручувати факти некоректно.
Час від часу таке відбувається в любій країні, якою б демократичною вона не була.
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 07 Ноябрь 2024 - 17:24
Щукарь,
У кожного своє світосприйняття....
Я цей факт розцінюю як навмисне вбивство беззбройної людини-ти можливо якось інакше....
Але для мене цей випадок став рушієм до певних дій та радикальних змін у житті....
Держава почала змінювати законодавство,порушуючи елементарні права людини та обмежуючи захист цих прав...
Таким чином мій син,ще неповнолітнім виїхав з цієї клоаки....
Тепер він займається своїми справами та освітою за кордоном як діти Садового,Стефанчука і т.д.,а не бігає по ТЦК щоб отримати приписне або виклянчити дозвіл виїхати на змагання за кордон.....
Така моя і сина воля та думка....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 07 Ноябрь 2024 - 17:56
Я цей факт розцінюю як навмисне вбивство беззбройної людини-ти можливо якось інакше....
Ага, напитися, порушити, підставити подругу, почати бикувати,щоб і її відмазати, полізти бити поліціянтку, я нічого не пропустив? Просто ангел, а не людина
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 07 Ноябрь 2024 - 18:55
Изменено: Шусман, 07 Ноябрь 2024 - 18:56
Опубликовано 07 Ноябрь 2024 - 21:30
Щукарь , а ти чому відправив ?Я не відправляв, син вимушений був поїхати в головний офіс фірми, як напередодні війни закрила свою філію в Києві. До цього в нього абсолютно не було планів покидати Україну, інакше він би не купував квартиру в ЖК Республіка і не робив би в ній дизайнерський ремонт.
Теж щось придумувати будеш про негоціантську школу, чи як всі ?
1 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых