А що означає
гугл в допомогу
TPAKTOPICT,
я надав дозвіл на оприлюднення привату....
тому вперед
Изменено: vigors, 15 Апрель 2023 - 20:18
Опубликовано 15 Апрель 2023 - 21:01
TPAKTOPICT,
то ти ще й тупий?
Переклади свій висєр-на свою вату подання зробити, яку ти героїчно витяг а потім тут соплі пускав?
БидлоБоярка польона попалась? Ти не винних модерів сьогодні вже 5 раз бидлом обізвав.
Навіть на пікап гроші перевести хотів , але передумавЄ місця де переводиш гроші і тебе не обгавкують.
Опубликовано 15 Апрель 2023 - 21:46
Шварц , то не у нього війна . Йому тільки болить щоб халявщики не їхали , а то шмурдяка менше з насосу висмокче .
Навіть на пікап гроші перевести хотів , але передумав . Бидло .
![]()
![]()
бидло насос зі шмурдяеом поставило , ватани боярки чемодан приперли
П'яне бидло як завжди чіпляє , потім до модерів біжить жалітися .
Відповідати йому гидко , як кажуть у них в гендельній - впадлу.
Банить надо только лишь за клевету и тупость (что и выводит из себя всех юзеров, если я не прав пишите тут сразу).
Опубликовано 15 Апрель 2023 - 21:57
тебе нікому не перепити , два літри з насосу краденого , чи ватани контейнер боярки приперли
Шварц , ти славишся тим що ніколи не знаєш про що мова .
Ти пяничка ? боярку ( як її називає бидло ) пєш ?
Здивований ? мабуть не знаїш що то таке . А хотів би щоб якесь бидло писало це тобі ?
Изменено: Шусман, 15 Апрель 2023 - 21:59
Опубликовано 15 Апрель 2023 - 22:21
До уваги модераторів. Вігорс з шуцманом пишуть про яукихось ватанів. Аналізуючи свої пости на уоку я припускаю тільки одну версію. Я реально евакуював громадян України в безпечне місце. Маріуполь, жили місяць в підвалі, квартири розбомлені. В них все добре, я радий за них, вони тепер не потребують моєї підтримки. Тепер питання до вігорсошуцманів. Що я зробив не так? Потерпілі українці в Маріуполі ватани?
якщо бидло так пре від боярки , мабуть полюбляє . з гостями файно
Перепрошую шановний форум що ведусь на провокації цього бидла . Спробую його поставити в ігнор .
Спробуй базар фільтрувати.
Спробуй не пити шмурдяк боярки. Пий тільки оригінальну.
Опубликовано 16 Апрель 2023 - 15:34
Изменено: lame, 16 Апрель 2023 - 15:34
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых