ні. у бехи коробка-
ZF 8HP
figarey, вважаю, що твої відчуття були дуже суб*єктивними.

figarey, доречі авто на яких приводах були?
Ні Русель, саме Х1F48 коробка Айсін, бо замість джойстика вони змушені були втулити звичайну ручку, рестайлінг з кінця 2019 року вже пішов на ZF. Обидва авто на повному приводі, як що їх так можливо назвати. Я впевнений що Мазда 0-100, зробить БМВ, але то таке, висказав своє відчуття та порівняння, бо очікував від БМВ іншого. А ще ж японці пишуть, що як заправити той SKYACTIV
98мим, то потужність двигуна виростає до 250 к.с. Нажаль, в нас поблизу немає заправок з таким паливом, макс. 95+ хотілось спробувати.
авто 2019 модельного, по шильді 10.2018
файл обменник
Rek, тут же вопрос не в только в динамике.....любая єлектричка в нашей стране, с такой инфраструктурой - хрень
Хто мріяв про електричку..залишилось не багато часу. Гетьманцев про покращення заявив, куди ж без мита! https://www.facebook...756032518290549
З приводу і-трону... Якщо забути про його розхід і ціну, то це дійсно топ. Я тестував декілька електричок, ауді найприємніша з них. Собі купив "преміум" хюндай лише тому, що не вистачає на ауді.
Як що можливо, запиляй тему по 5 Іоніку, або розгорнуто про свої враження від авто, ціна придбання та фінальна. Заходить зовні, та й з міжосьовим майже три метри, комфорту думаю вистачає.
Изменено: figarey, 08 Декабрь 2024 - 14:48