Ну, для крил, капоту, кришки багажника, бамперів і задніх ліхтарів це точно не буде проблемою. Якщо немає дрібних нюансів у формі між європейцем і американцем. Зокрема, наскільки я знаю у Ф'южена і Мондео капоти взаємозамінні, але у одного сталевий, а у іншого алюмінієвий. А от якщо форма ліхтарів трохи відрізняється, то гірше.Як воно з пруля на ліворуль ставатиме?
Реклама

Опубликовано 19 Сентябрь 2025 - 15:55
Опубликовано 19 Сентябрь 2025 - 20:28
, бамперів і задніх ліхтарів це точно не буде проблемою.
отвір під буксирувальний крюк з іншого боку як в передньому так і в задньому бампері
Протитуманний ліхтар в правому,а не в лівому задньому плафоні....
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 22 Сентябрь 2025 - 08:23
Юстас, одинаковые бампера.
Я на вектру покупал б\у задний бампер дважды. Глубоко сомневаюсь, что авто с которого они были сняты были не из Англии.
Да и чтоб не быть голословным вот скриншоты с фото европейской инсигнии (Opel) и английского Vauxhall - отверстия под буксировальный крюк в одном и том же месте
А противотуманки - вот в Инсигнии не лазил не смотрел.
Но на вектре - задние фонари абсолютно одинаковые что на англичанках, что на европейках - там разница в проводке, а не в фонарях.
К примеру на вектре в правом фонаре место под лампу противотуманки было, а проводки к ней нет
Изменено: nick6482, 22 Сентябрь 2025 - 08:26
Опубликовано 22 Сентябрь 2025 - 10:27
nick6482,
це все трохи нелогічно,але нехай буде так.....
Мені скільки не пропонували-англійок жодного разу не брав......
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 22 Сентябрь 2025 - 13:50
Мабуть не так важливо з якого боку трос чіпляти, а от витрати на виробництво зменшаться.
Не для того щоб посперечатись-чисто з логічних міркувань....
Коли у тебе на ліворульці крюк спереду і ззаду праворуч,то ти під час позаштатної ситуації чіпляєш трос з узбіччя....
Якшо ж на праворульці крюки праворуч,то всі маніпуляціїї відбуваються з проїзджої частини-що є вельми небезпечно...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Сентябрь 2025 - 14:13
,не спорю, логично. Но в жизни по другому -
На Астро Г в передньому бампері з різних боків крюк- в залежності від руля....
Деякі автовласники не задумуючись купували бампер від пруля(щоб відновити авто після ДТП)-у мене завжди виникало запитання-куди крюк вкручувати-отвір під крюк ліворуч,а різьба під крюк в правому лонжероні?)
Тобто-життя воно різне і можливо не тільки в Опеля)
Из того что точно не подходит, уже писал, внешние зеркала.
Передні фари,кузовна проводка,моторний щит і т.д і т.п і пр....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Сентябрь 2025 - 14:18
Юстас, очень странно, по фоткам в инете что у Vauxhall что у Opel Astra G - у всех дырки в переднем бампере справа. Думаю и сзади тоже одинаковые.
Может это Васадзе такую свинью подложил?
Та не, посмотрел фотки украинских астр - тоже справа дырка в бампере
Изменено: nick6482, 22 Сентябрь 2025 - 14:20
Опубликовано 22 Сентябрь 2025 - 14:42
І ще до речі, коли трос чіпаєш, не обов'язково виходити на проїжджу частину.
Якщо крюк праворуч і ти в Англії???
Як сєй фокус відбувається?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Сентябрь 2025 - 15:05
Якшо ж на праворульці крюки праворуч,то всі маніпуляціїї відбуваються з проїзджої частини-що є вельми небезпечно...В чому проблема переступити троса та стати посередені машини?)))

Опубликовано 22 Сентябрь 2025 - 16:20
В чому проблема переступити троса та стати посередені машини?)))
Можна без ніг по самі яйця залишитись....
Тоді настане проблема що нема чим через трос переступати....
Але це все моє імхо....
Можливо я десь перестраховщик
але
Бережоного і бог бережот
а
не бережоного конвой стережот...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Сентябрь 2025 - 20:07
Тезко, з першоджерел, з самісінької Мусульманглії, підтверджую, що буксирувальні гаки і отвори під них тут, таки, теж з правого боку, як і в Європі. І не тільки на Йоплях/Вауксхолях, до речі. За день роботи в таксі сьогодні саме на це найбільше звертав увагу, коли в заторах стоявnick6482,
це все трохи нелогічно,але нехай буде так.....
Мені скільки не пропонували-англійок жодного разу не брав......
Надіслано від мого M2102J20SG, використовуючи Tapatalk
Опубликовано 25 Сентябрь 2025 - 14:07
Ще в березні обміняв на британські. Без цього ніяк. Сама ліцензія забрала три місяці тестів, курсів, сертифіків, медогляд і т.д і майже штуку фунтиківЯким чином отримав ліцензію з українськими правами?
Изменено: Андрюха 1981, 25 Сентябрь 2025 - 14:09
Опубликовано 26 Сентябрь 2025 - 19:50
Ще в березні обміняв на британські. Без цього ніяк. Сама ліцензія забрала три місяці тестів, курсів, сертифіків, медогляд і т.д і майже штуку фунтиків
Тут ще справки про несудимість+екзамен в мусарні на знання мови і географії міста. У вас також?
Історія з заміною троса гальма закінчилась виготовленням і приварюванням кронштейна куда кріпиться трос бо рідний прогнив і відвалився. Інший кронштейн вже був приколхожений до мене, значить ще в молодому віці 8-10 років. Не купляйте старих інсігній.
Опубликовано 26 Сентябрь 2025 - 22:41
Довідки про несудимість теж треба були, і українська з Дії і місцева DBS платна, екзамен платний на водіння саме з навичками таксі плюс 20 питань з ПДР загальних, і вимоги мерії щодо ліцензування таксі, і вимога сертифікату на мову не нижче В1 теж, з сертифікатом платними відповідно. Географії не було. Медицина, очкулісти, плюс курс безпеки і захисту теж булиТут ще справки про несудимість+екзамен в мусарні на знання мови і географії міста. У вас також?
Історія з заміною троса гальма закінчилась виготовленням і приварюванням кронштейна куда кріпиться трос бо рідний прогнив і відвалився. Інший кронштейн вже був приколхожений до мене, значить ще в молодому віці 8-10 років. Не купляйте старих інсігній.
Опубликовано 27 Сентябрь 2025 - 11:01
Не купляйте старихавтомобілів взагалі, незалежно від марки. Краще маленьке та свіже, ніж велике та старе. Але ж ми не шукаємо простих шляхів?)

Опубликовано 27 Сентябрь 2025 - 14:52
Zachariasz,Я донці гольфа віддав і треба було щось швидко купити з не критичним пробігом і на місці. 3 тижневих зарплати і 140 пробігу. З вложень 4 нових колеса бо профсоюз не мав мого розміру. Заміна коробки-коробка профсоюзна, механік безплатний. Без цих нюансів та інсігнія роздягне власника.
Опубликовано 27 Сентябрь 2025 - 15:02
TPAKTOPICT, ну так це не проблема моделі, а конкретного екземпляру, який відкатав своє з попередніми власниками. У мене таких історій повно.

Опубликовано 27 Сентябрь 2025 - 15:11
TPAKTOPICT, ну так це не проблема моделі, а конкретного екземпляру, який відкатав своє з попередніми власниками. У мене таких історій повно.
Тут у всіх інсігній коробка на третій гудить(якщо пробіг 80% по місту), народ не заморочується, голосніше радіо включають. Мене вкурвило. Там інших див багато. То тахометр відпаде, то якесь світло, і все це відбувається при зміні погоди. Лікую зняттям колодок з ебу і пшиканням в них електроклінером.
Опубликовано 27 Сентябрь 2025 - 16:14
Тут у всіх інсігній коробка на третій гудить(якщо пробіг 80% по місту), народ не заморочується, голосніше радіо включають. Мене вкурвило. Там інших див багато. То тахометр відпаде, то якесь світло, і все це відбувається при зміні погоди. Лікую зняттям колодок з ебу і пшиканням в них електроклінером.
Ну а що ти хотів у вологому кліматі?

Также с меткой «Insignia, CDTI»
Гараж →
Выбор авто →
Opel Insignia 1.6CDTIПосоветуйте универсал свежий Автор: Deefrag • Дата: 14 Июнь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Власники, допоможіть з вибором Opel Insignia AАвтор: boya2007 • Дата: 31 Март 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
1.6CDTI или 2.0CDTI?Помогите выбрать Автор: zed • Дата: 15 Июль 2021 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю Webasto / Eberspacher на Opel Insignia AWebasto Автор: InfikUA • Дата: 18 Февраль 2021 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю ПАТРУБОК InsigniaАвтор: InfikUA • Дата: 05 Сентябрь 2020 ![]() |
|
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых