Андрію, нажаль у мене є ахалесова п"ята, завжди не мав дармове здоров"я, тому просто бухати і заливати очі оковитою не можу, і не хочу. Навіть цигарок викурив не більше десяти. Тому сприймаю світ в інших іпостасях, а може трошки і у вимірах, особливо коли перешагнув певну вікову кризу із переосмисленням багато чого.
І ще раз повторю, чимало чого виявляється можна сказати і про оточуючих, і навіть прямо в очі правду, когось це добьє, комусь станеш ворогом, хоча ворог впершу чергу для людини це її нутро, а хтось і замислиться може. Це страшна річ. У кого є гроші і трохи розум шукають спеціалістів з психології, інші поповнюють ряди вічних споживачів алкоголю, а хтось просто як Форест Гамп починає бігати, іздити на веліку, тягати залізяччя, лазити у гори, може навіть лазити під жіночі спідниці.
Можна і у віру вдаритися...
Зараз є досить недорогий спосіб переосмислити багато чого. Записатися на фронт і про багато чого подумати та передумати...Тільки часу там може на життя залишитися не багато.
Добре хлопці. У кожного із нас своя правда, і дай Бог щоби ми так сміялися завжди як на початку, особливо коли когось вважаємо дурниками або не такими як усі оточуючі. Курчат по осені рахують. І ще раз нагадую, що кожний із вас неповторний у своєму роді, так що всім благ.