це для переселенців? тих хто втратив житло? чи для всіх бажаючих? цікаво...
Реклама

Житло на Західнійчи потрібно воно
Опубликовано 16 Май 2024 - 11:17
подивився, вивчив трохи питання. НЕ підпадаю, але чому ця програма внесла корективи у ціноутворення зрозумів. Дякую
Опубликовано 16 Май 2024 - 11:40
Справа в тім що " пересидіти " там не вийде . Тцкашники вичислять як отче наш . Жінкам з дітьми , так , можна . Але не чоловікам .
та хіба про це мова...я про те, щоб ховатись від армії мову не вів.
Хай мене призовуть, вже сто раз казав. Я про дитину свою піклуюсь.
і ще я переймаюсь тим як і ДЕ будемо жити далі, коли наша влада капітулює перед орками. Дай Бог, щоб такого не сталося.....
Изменено: molodec, 16 Май 2024 - 11:41
Опубликовано 16 Май 2024 - 13:42
краще за бугром .
були і такі думки, але малий категорично проти їхати в Неньки..
Спочатку треба приїхати, пожити, зрозуміти що будеш робити а потім купляти. А спочатку купити і потім думати що там робити - ну і хто скаже що це не якір який тебе прив"язує до місця?
100% думав теж про це. вийняти житло на пару місяців і розібратись що до чого
Гроші вкладати зараз в нерухомість - це не про прибутковість, а хоча б захистити свої заощадження від інфляції.
а якщо вони у валюті то від неконтрольованого зростання цін
Опубликовано 16 Май 2024 - 14:02
100% думав теж про це. вийняти житло на пару місяців і розібратись що до чого
Малий працював на Самсунгу в Будапешті - столиця, сучасне місце, було куди з друзями піти чи звідки полетіти в Прагу пива попити на вихідні чи в Париж на футбольний матч. Відкрив ЛЖ аналогічне виробництво але десь біля кордону в міні-містечку/селі і почав переманювати працівників. Молоді сказали - що нам там робити, сіменйні поїхали бо їм там якісь кращі умови проживання запропонували і мінімальні бонуси. Я до того що комусь підходить, хочаб станом на зараз, а хтось навіть розглядати не буде.
Опубликовано 16 Май 2024 - 15:29
Гроші вкладати зараз в нерухомість - це не про прибутковість, а хоча б захистити свої заощадження від інфляції.
то якщо в апартамени на Коста-Бланці, наприклад.
Але не в Україні. І не зараз.
Я цим трохи займаюсь по роботі (наймаю підрядників, реконструюю та т.і.) тому добре орієнтуюся в питанні і дистанційно цим займатись
з орендою те саме.
Покази, клнінінг, заселення технічно можна вирішити за допомогою риєлтерів/агентств, але то гроші. Щоб було економічно обгрунтовано, житло має бути ліквідне і достатньо прибуткове. Львів, Франківськ, Тернопіль , курорти. Прайс відповідний. В міста прилітає.
Хата с садком вишневим на периферії - то мрія поета, але грошей з оренди може не вистачити на дистанційне управлення і коммуналку.
Якщо своє житло не втрачає в ціні
якщо.
Підключив до роздумів малого (24 рочки дитині) теж дав зрозуміти що я хєрню придумав
дитина права ))
Бери калькулятора і ра[CENSORED], чи вистачить того прибутку тобі на валідол. Бо орендарі різні бувають, після виселення деяких 0,5 віскаря на двох - замала доза.
Изменено: Люля, 16 Май 2024 - 15:35
РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии
Опубликовано 16 Май 2024 - 15:29
то якщо в апартамени на Коста-Бланці, наприклад.
Але не в Україні. І не зараз.
Інвестиції в нерухомість закордоном має багато нюансів, починаючи від вартості яка в більшості випадків буде перевищувати бюджет визначений ТС, закінчуючи високим рівнем витрат на утримання і т.п.
Про Іспанію: багато хто в свій час вкладався в купівлю квартир в Барселоні як обʼєкт пасивного доходу від здачі в оренду, а потім стикнулись з тим, що здавати їх практично нереально, бо згідно закону про міську оренду треба оформити туристичну ліцензію, а в останні роки їх практично не видають .. також податок на орендний дохід там на рівні 20%+
Изменено: Miller, 16 Май 2024 - 15:30
Опубликовано 16 Май 2024 - 15:33
Хата с садком вишневим на периферії - то мрія поета, але грошей з оренди може не вистачити на дистанційне управлення і коммуналку.
Живемо у сільській естетичній хаті на Черкащині.
Оренда не така вже і дешева.
Опубликовано 16 Май 2024 - 15:41
а потім стикнулись з тим, що здавати їх практично нереально
для будь-якої локації актуально. тому спершу треба вивчити питання і визначити нюанси, потім вже грошими сіяти-віяти
Про Іспанію
там і з грошима пункт, треба підтвердження виникнення. Років 7 тому працювала на сайти нерухомості - Болгарія, Іспанія. Там дійсно багато треба знати, щоб правильно інвестувати.
Изменено: Люля, 16 Май 2024 - 15:43
РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии
Опубликовано 16 Май 2024 - 15:53
https://dom.ria.com/...utm_source=mail
просто как пример однокомнатной, для ребенка....семье там жить негде конечно, хотя прижмет, можно и потнсниться
Опубликовано 16 Май 2024 - 16:04
https://dom.ria.com/...a-30822513.html
конкретно эта реально существующая квартира. Дуже приємна жіночка запросила на перегляд
дійсно ціни у Тернополі більш менш адекватні
ремонт каналізація у вбиральні шедеврально виконана, ну то таке...
Изменено: molodec, 16 Май 2024 - 16:05
Опубликовано 17 Май 2024 - 07:04
Это тот случай когда большую кухню продают как квартируhttps://dom.ria.com/...utm_source=mail
просто как пример однокомнатной, для ребенка....семье там жить негде конечно, хотя прижмет, можно и потнсниться
Болгария вроде там попроще? Турция ещё.Болгарія, Іспанія. Там дійсно багато треба знати, щоб правильно інвестувати.
Но и там и там много кацапья, такое себе соседство
Опубликовано 17 Май 2024 - 07:23
подивився, вивчив трохи питання. НЕ підпадаю, але чому ця програма внесла корективи у ціноутворення зрозумів. Дякую
Підпадаєш. Просто не під 3%, а 7%
Всі умові ті самі. Раджу просто зареєструватися в дії і спробувати, а потім через усі банки запитати чи дадуть вони позику.
Там хз який алгоритм. В мене одним родичам дали, а іншим - ні. При тому інші, мають більш перспективні умови...
Ну а удорожчання - це дійсно від великої кількості бажаючих, і малої кількості доступного житла під ці параметри.
Опубликовано 17 Май 2024 - 07:24
Болгария вроде там попроще? Турция ещё.
Но и там и там много кацапья, такое себе соседство
З Турцією була ситуація - в сестри є подружка, її чоловік "аля волк з Волстрітт" і зароблені бабки в тому числі в різну відпочинкову нерухомість вкладає в різних країнах. І от в них є такий будиночок десь в Турції, в цілому комплексі аналогічних де за ними дивляться і обслуговують. Ну і власне подружка каже - ось вам ключі, їдьте на тиждень відпочиньте - безкоштовно, як в українців заведено, з кращими намірами. В результаті літак, трансфер до місця на таксі і назад, не пам"ятаю що там з харчуванням було - одним словом відпочинок коштував на рівні "все включено" тільки ти за все сам мав потурбуватись замість того щоб занести в агенцію суму і більше ні про що не думати В Болгарії вони також купили апартаменти, на стадії каркасу їх забудовники кинули і купу років в них був геморой, не знаю чим закінчилося...
Але є і позитивні приклади - те що брат купив 10 років назад за 90 зараз коштує 190. Звичайне житло для того регіону на три невеличкі спальні, здається за суму нормального! платежу іпотеки - від тебе тільки перший внесок і підтвердження можливості платити. Ось це - нормальна схема, за тебе виплачують орендарі плюс в кінці вартість подвоюється.
Опубликовано 19 Май 2024 - 10:34
Опубликовано 19 Май 2024 - 10:47
то було не місяць тому, а після нового року коли пішли перші слухи про замороження рахунків інші можливі санкції , люди почали виносити гроші з банків і кудись тратити, машини і нерухомість у тому ж числі.. потім пішла хвиля переоформлень на родичів.. а тепер просто все тупо вмерло..Тим паче , як ти казав з місяць тому - в зв'язку з мобілізацією люди почали масово знімати гроші з банків та купляти нові автівки . То якщо левова частина вкладень пішла на автомобілі , на житло мало що залишилося .
Опубликовано 19 Май 2024 - 12:28
в Луцьку це 45куй, в середньому тисяча квадрат.. але це для мене незрозумілі цифри, я за такі гроші будинок на сто квадратів збудую..В нас нове, з доками і здане - там 60+ вхід за одну кімнату +/-45 м2, з ремонтом - відповідно дорожче. Це буквально сусідній новобуд з збудованою першою чергою і який добудовує другу.
Опубликовано 19 Май 2024 - 12:37
в Луцьку це 45куй, в середньому тисяча квадрат.. але це для мене незрозумілі цифри, я за такі гроші будинок на сто квадратів збудую..
Аналогічно, але і будинок на 100 м2 це також не показник - я в свої 94 м2 в двох рівнях львівську однокімнатну тільки на ремонт витратив і вимикачів по 300Є не ставив тому щоб вселитися в той будинок "за 45" скільки ще треба?
Опубликовано 19 Май 2024 - 12:42
при грамотному підході ще стількиж, але ж якщо нема « зайвих» грошей можна все робити поетапно, одна кімната і кухня, а далі по мірі фінансових можливостейАналогічно, але і будинок на 100 м2 це також не показник - я в свої 94 м2 в двох рівнях львівську однокімнатну тільки на ремонт витратив і вимикачів по 300Є не ставив тому щоб вселитися в той будинок "за 45" скільки ще треба?
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых