так
. Пару років тому, пару разів ,по вашій рекомендації ,звертався. Все супер , питань немає.
Опубликовано 23 Март 2025 - 21:24
Опубликовано 24 Март 2025 - 09:25
Ще не дає спокою питання зазор клапан/направляюча , діаметр клапана 6 мм ,направляюча теж 6 мм , це розміри заявлені продавцями запчастин , то як бути з тими клятими зазорами ? Нічого не розумію
після встановлення направляючих майстри зроблять необхідний зазор (за умови що його треба збільшити).
Опубликовано 10 Апрель 2025 - 07:27
есть фото поршней эндоскопом? Ещё раз про вентиляцию спрошу.
Опубликовано 10 Апрель 2025 - 09:41
2000 за що?
Опубликовано 10 Апрель 2025 - 12:43
В эту цену дефектовка входит?
Плоскости, вакуумирование, карта цилиндров?
Робота шо там, шо там 1600. Тільки де майстерня, хто хазяїн, яка такса по аренді приміщення і обладнання.
Це як у стоматолога робити, він певний фрілансер і ділиться з арендодавачем, чи як власник кормить купу інспекторів, але хозяїн.
Опубликовано 10 Апрель 2025 - 13:35
Дай бог, как говорится.Я так зрозумів що так . Сказали ,розбираєш , знімаєш зайве , привозиш . Дивляться ,ставлять діагноз ,повідомляють які деталі маю підвезти . Виправляють ,міняють ,дзвонять, забираєш. Строки мінімальні , все залежить від моєї оперативності . По вигляду і відгукам начебто серйозна контора .
У ТС несколько иная система ВКГВ мене був великий масложер, поки не поміняв клапанну кришку - мембрана на КВКГ посто відірвана була
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 10 Апрель 2025 - 14:25
dzhaith, ти хоч вичухався по своїм питанням? Теплообмінник?
Ну, майже:
теплообмінник - поміняно (прокладки 2 рази)
Передня кришка (маслонасос) - поміняно
Всі шланги системи охолодження - поміняно
Переклеєний піддон, поміняні маслофорсунки та датчик рівня ... якось так ... тепер радіатор кондєя на черзі ...
Опубликовано 10 Апрель 2025 - 15:18
Ніяк. На моторсервіс теж саме.колись возив в СП ВМС що на Сосніних. Як там зараз - не знаю.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 10 Апрель 2025 - 17:36
Ніяк. На моторсервіс теж саме.
Біля обойного ГБЦ зробили на 4+.
Приемщик знайомий виявився))
Опубликовано 11 Апрель 2025 - 07:17
Ні...
... хата там залишилася ...
Вибач, хотів пошуткувати, що дорогий ремонт...
В Киеве ни одна контора карты дефектовки не даёт. Всё на словах.
Возил в "серьезную контору" ГБЦ. После пары вопросов поехал искать другую контору.
Rek, ти явно вкурсі. А по заміні деталей ГБЦ шліфувати блок необхідно по необхідності в таких конторах, створеній ситуації самою експлуатацією,
чи там наприклад через одну заміну комплекту ГРМ, якщо ніяких симтомів дуги поверхні взагалі нема?
Чи як кажуть береженого Бог береже, краще замінити прокладку на бошку, але гарантовано заглянути на стан циліндрів і всього поряд?
Изменено: baton45, 11 Апрель 2025 - 07:18
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых